Που χάθηκε η Ιωάννα Ντεντή;Τo κορίτσι του «Next Top Model» ζει (πλέον) στο..

Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Δούλευε part time σε σουβλατζίδικο της Αθήνας για να βγάζει το χαρτζιλίκι της ενώ σπούδαζε Νοσηλευτική Φαρμακολογία. Χρειάστηκε ένας
φωτογράφος για να την... ξεκουνήσει κι ένα fashion reality show, για να βρεθεί στις μεγαλύτερες πασαρέλες του κόσμου, να κάνει ονειρεμένες συνεργασίας στον χώρο της μόδας και να «χτίσει» μια όμορφη προσωπική ζωή στο πλευρό ενός γοητευτικού Γάλλου.

από την ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΥΡΙΤΣΗ
ekiritsi@espessonews.gr

Η Ιωάννα Ντεντή είναι από τα ελάχιστα κορίτσια του ελληνικού «Next Top Model» που μπορούν να υπερηφανεύονται για τα επαγγελματικά βήματά τους ως μοντέλα. Σήμερα, έχει τη βάση της στο Λονδίνο και τη βαλίτσα της πάντα έτοιμη, ώστε να αποδέχεται την οποιαδήποτε ελκυστική πρόταση της γίνει. Δίπλα της είναι πάντα ο Ζαν Φιλίπ Ντουμένγκ, της κρατάει το χέρι και της δίνει δύναμη.

Η Ιωάννα κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και λόγω σπουδών κατέβηκε στην Αθήνα. Θέλοντας να μην επιβαρύνει τους γονείς της, αποφάσισε να δουλέψει ημιαπασχολούμενη σε σουβλατζίδικο. 


Κάποια στιγμή, ένας από τους πελάτες και φωτογράφος, ο οποίος δούλευε στην Αμερική, της προτείνει να τη φωτογραφίσει. Είχε, φαίνεται, προσέξει το ιδιαίτερο πρόσωπό της με τις υπέροχες γωνίες, αλλά και την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Εκείνη διστάζει, κάποια στιγμή αναζητεί τη δουλειά του στο διαδίκτυο και τελικά πείθεται. 

Το 2009 κάνει αίτηση συμμετοχής στο «Next Top Model», το reality που είχε ως στόχο να αναδείξει το επόμενο κορυφαίο μοντέλο της χώρας. Οικοδέσποινα είναι η Βίκυ Καγιά και κριτές η Τζένη Μπαλατσινού, ο Χριστόφορος Κοτέντος και ο Χάρης Χριστόπουλος.

Η Ιωάννα καταφέρνει να κερδίσει αρκετές από τις δοκιμασίες, η φωτογένειά της είναι εξαιρετική και μετά το τέλος του show αποφασίζει να ασχοληθεί σοβαρά με το επάγγελμα. Αν και δεν κέρδισε -νικήτρια αναδείχτηκε η Σεράινα Καζαμία-, βάζει στόχο να κλείσει συνεργασίες όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά, κυρίως, στο εξωτερικό, και το πετυχαίνει.

Στην Τουρκία


Η αλήθεια είναι πως στη χώρα μας δούλεψε λίγο, αφού μετά το τέλος της εκπομπής έφυγε για Τουρκία, μια αγορά με πολύ τρέξιμο σε ό,τι αφορά τα μοντέλα. Αργότερα, όλα πήραν τον δρόμο τους

Η Ιωάννα φωτογραφίζεται για την ιταλική «Vogue», ενώ κλείνει συμφωνίες με πρακτορεία στη Γαλλία και στις ΗΠΑ, δουλεύοντας κυρίως στη Νέα Υόρκη. Επιλέγεται ώστε να γίνει το πρόσωπο της L' Oreal Paris, ενώ και άλλα περιοδικά μόδας την προσεγγίζουν για να συμμετάσχει στα editorials μόδας τους. «Harper Bazaar» Γαλλίας, Ρωσίας και Τουρκίας, αμερικανικό «Marie Claire», «Cosmopolitan UK», ρωσική «Vogue» είναι μερικά από αυτά, ενώ φιγουράρει και στις σελίδες του εντύπου της Air France.

Από τις κορυφαίες συνεργασίες της, όμως, ήταν εκείνη με τη Chanel, όπου ο Καρλ Λάγκερφελντ τη διάλεξε για την παρουσίαση κοσμημάτων του θρυλικού οίκου, ενώ οι αδελφές Πενέλοπε και Μόνικα Κρουζ τη συμπεριέλαβαν στην καμπάνια της συλλογής εσωρούχων L' Agent για λογαριασμό της Agent Provocateur. Ο λογαριασμός της στο Instagram μοιάζει να ανήκει σε παγκοσμίου φήμης top model, οι φωτογραφίες της -ακόμη και εκείνες της καθημερινότητάς της- έχουν καθαρότητα και κομψότητα, οι επαγγελματικές στιγμές της είναι αξιοζήλευτες. Κάπως έτσι, το κορίτσι από τη Θεσσαλονίκη καταφέρνει να μπει στο team των Ελληνίδων που κάνουν εξαιρετική καριέρα εκτός συνόρων.

Ο κομψός Γάλλος


Και κάπου ανάμεσα στα ταξίδια της, η Ιωάννα γνωρίζει τον Ζαν Φιλίπ. Είναι διευθυντής στην εταιρία Withings, στον τομέα Υγείας, και εκείνη μαγεύεται αμέσως από την προσωπικότητά του και την εμφάνισή του. Ομως, κι ο κομψός Γάλλος δεν μένει ασυγκίνητος από τα κάλλη της και τον ανοιχτό, όλο φως χαρακτήρα της. Μένουν μαζί στο Λονδίνο, το μοντέλο αποφασίζει να ανοίξει τους ορίζοντές του κι έτσι συνεχίζει τις σπουδές στη διατροφολογία και την ομοιοπαθητική. Αρχίζει να τρέφεται υγιεινά και μέσα από τα social media δίνει συνταγές smoothies για ευεξία, αποτοξίνωση και αντιγήρανση.

Τα καλοκαίρια ταξιδεύει παρέα με τον αγαπημένο της, τον οποίο αποκαλεί «σύζυγό» της, ωστόσο δεν έχει αποκαλύψει διαδικτυακά αν οι δυο τους έχουν όντως παντρευτεί. Το δάχτυλό της στολίζει, πάντως, ένα λαμπερό μονόπετρο. Επισκέπτονται τα ελληνικά νησιά και το Instagram της γεμίζει ήλιο και Αιγαίο.

Πριν από λίγους μήνες, μάλιστα, το ζευγάρι βρέθηκε στην Αθήνα για να παρακολουθήσει το πρόγραμμα της Αννας Βίσση, καθώς είναι η αγαπημένη τραγουδίστρια της Ιωάννας. Τον ελεύθερο χρόνο της, η Ελληνίδα καλλονή κάνει ατέλειωτες βόλτες στο Λονδίνο με τις φίλες της. Προτιμάει να αράζει στο Hyde Park, ενώ αποδέχεται προτάσεις για... dog sitting. Μήνα με τον μήνα, το book της μεγαλώνει και η ατζέντα της αποκτά και νέα ονόματα συνεργατών. Καθόλου άσχημα για την 29χρονη, σήμερα, καλλονή!  espressonews.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template