Ε.Παπαδοπούλου για Survivor: «Aν βλέπατε όσα «κόβονται» θα είχε 90% τηλεθέαση»! (BINTEO)

Σάββατο 13 Μαΐου 2017

Μια νέα συνέντευξη έδωσε χθες το βράδυ το αγαπημένο παιδί του survivor, Eιρήνη Παπαδοπούλου όπου βρέθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη
Αρναούτογλου και μίλησε για όλους και για όλα που αφορούν στο τηλεοπτικό παιχνίδι.

«Δεν θα ήθελα να επηρεάζω με τη γνώμη μου έχοντας κάποια πράγματα για το παιχνίδι. Δεν έχετε δει τα καλύτερα! Θα είχε τώρα 90% τηλεθέαση!»
, είπε με νόημα η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Με τη μυρωδιά ζορίστηκα, υπήρξαν άτομα που δεν μύριζαν ωραία, ο ένας είχε απομυθοποιήσει τον άλλο, λέγαμε κάνε πιο πέρα δεν μπορώ να κοιμηθώ, υπήρχε κάποιος που δεν πλενόταν. Δεν ξέρω αν μπορώ να σου πω αν μας έδιναν αντηλιακό, από ένα σημείο και μετά δόθηκε μια χτένα και τσιμπιδάκια. Εννοείται ότι δέχομαι τη συγγνώμη του Στέλιου, άνθρωποι είμαστε, δεν το είχα δει το σκηνικό, το είδα όταν βγήκα.

Ο καυτός της χορός, (που θα δείτε πιο κάτω) αμέσως πριν, προκάλεσε τα εύλογα σχόλια της παρέας του Πρωινού, με τη Φαίη να μην έχει ξαναδεί σχετικό πάρτι με σαπουνάδες, και η Σάσα να την… δουλεύει, λέγοντας ότι τη σαπουνάδα την έχει μόνο στην μπουγάδα της!

Ο Ντάνος ήταν ο μοναδικός που μου έλεγε «μη φύγεις», αλλά μην αδικήσω κάποιον!» κατέληξε η τραγουδίστρια. «Ήθελε το κορμί της!» είπε χαριτολογώντας η Σάσα, και η Φαίη συμπλήρωσε:

«Αν ο Ντάνος είχε κάνει τραγικά πράγματα, και η παραγωγή τον βγάζει έτσι, δεν θα μιλούσε έτσι στην Ειρήνη».


Και κάπου εδώ έρχεται η μεγάλη αποκάλυψη!

Η αποκάλυψη που έσκασε σαν βόμβα στο πλατό του Πρωινού! Κι εκεί που όλοι έλεγαν πως δεν έχει γίνει τίποτα μέσα στο παιχνίδι και διέψευδαν τις φήμες περί στενών σχέσεων μεταξύ των παικτών στο Survivor ήρθε η Σάσα Σταμάτη και με μια της δήλωση έφερε τα πάνω κάτω!

«Έμαθα ότι έχει γίνει ομαδικός έρωτας και το ένα πρόσωπο παραμένει σταθερό» πέταξε τη βόμβα η Σάσα, «ο κόσμος είναι πολύ έξυπνος και μπορεί να καταλάβει πολλά!»

«Να κάνουν έρωτα δεν έχουν δείξει, σίγουρα!» συγκατένευσαν οι υπόλοιποι και το πάνελ ξεκαρδίστηκε στα γέλια. «Είναι εύκολο να καταλάβεις ποιος θα έκανε, και ποιος κουνιέται! Δεν το έχει τραβήξει η κάμερα, φεύγουν στο βουνό, και χάνονταν για ώρες!» συνέχισε η Σάσα. «Ναι, κάτι τέτοιο εννοεί!» συμφώνησε η Φαίη.

Δεν υπάρχει σχέση, και μάλιστα η κοπέλα, το ένα πρόσωπο παραμένει σταθερή, τα υπόλοιπα αλλάζουν! Επειδή κάποια κοπέλα το έμαθε και πήγε και το είπε σε κάποιον, και αυτός το είπε σε όλους!» συνέχισε η Σάσα να πετάει ατάκες-βόμβες, «Να γιατί έγινε κλίκα παιδιά! Τελικά ήταν άλλος ο αρχηγός της κλίκας!» συνεχίστηκαν τα σχόλια. «Η Παπαδοπούλου το είπε στον Χανταμπάκη, αυτό εννοούσε!

Άρα δεν είναι αυτοί οι δύο!» αποκάλυψαν στο Πρωινό. «Επίσης έμαθα ότι κάποιος πάει και κάνει την ανάγκη του, το χοντρό του, και δεν βάζει φύλλα από πάνω, με αποτέλεσμα οι άλλοι να τα πατάνε!» κατέληξε η Σάσα, με τα υπονοούμενα να κατευθύνονται προς τον Γιάννη Σπαλιάρα.

Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:


Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template