SURVIVOR-Αυτός είναι ο παίχτης των Μαχητών που θα χαιρετίσει απόψε

Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Η αποχώρηση από το Survivor, όπως όλα δείχνουν, έχει «κλειδώσει»... Σπαλιάρας, Σάρα ή Ελισάβετ;
Έτοιμοι να χάσουν ακόμα ένα

μέλος τους είναι οι Μαχητές, με το τηλεοπτικό κοινό να έχει ήδη πάρει την απόφασή του.
Ο τηλεοπτικός σταθμός που μεταδίδει το παιχνίδι και η παραγωγή μπορεί να διαψεύδουν κάθε διαρροή για το ποιος θα αποχωρήσει, ωστόσο, οι φήμες στο διαδίκτυο δίνουν και παίρνουν και βγάζουν ξεκάθαρο φαβορί.

Μετά την ψηφοφορία της Δευτέρας, ο Γιάννης Σπαλιάρας, η Σάρα Εσκενάζυ και η Ελίσάβετ Αϊνατζιόγλου είναι προτεινόμενοι προς αποχώρηση.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας έχει έρθει τις τελευταίες ημέρες σε σύγκρουση με την ομάδα των «Διασήμων» διχάζοντας το τηλεοπτικό κοινό, ενώ και στην ομάδα του δεν έχει και ιδιαίτερες συμπάθειες αφού οι... κλίκες του Μάριου με τον Κωνσταντίνο και του μισθοφόρου με τις κοπέλες κρατούν από την αρχή του παιχνιδιού.

Ο Γιάννης ωστόσο φαίνεται πως χαίρει της συμπάθειας και της στήριξης των τηλεθεατών που επιθυμούν την παραμονή του στο παιχνίδι, παρά τις αδυναμίες που έχει στα αγωνίσματα.

Όσον αφορά τις δύο κοπέλες, η Σάρα Εσκενάζυ έχει κρατήσει χαμηλούς τόνους μέχρι τώρα και φροντίζει να περνά κυρίως καλά στο νησί, μακρία από κόντρες και να δίνει τον καλύτερο της εαυτό στα αγωνίσματα. Άλλωστε είναι μία από τις πιο σταθερές παίχτριες των Μαχητών. Στο τηλεοπτικό κοινό έχει συμπάθειες αλλά και πολλές αντιπάθειες με πολλούς να τη θεωρούν «αδιάφορη» ως προσωπικότητα.

Η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου είναι αναμφισβήτητα η πιο αδύναμη αγωνιστικά παίχτρια των Μαχητών. Στα περισσότερ αγωνίσματα χάνει εύκολα και κάθε αναμέτρηση μαζί της θεωρείται εύκολη νίκη για τους Διάσημους.
Παράλληλα, υπάρχουν και πολλά προβλήματα στη συμβίωση με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας της. Έχει κατηγορηθεί πολλές φορές ότι δεν κάνει τις δουλειές στην καλύβα και έχει το νου της περισσότερο στην καλοπέραση. Στις διαδικασίες αποχώρησης όμως θεωρείται “killer” αφού όποτε έχει προταθεί προς αποχώρηση έχει στείλει πίσω στην Ελλάδα τους αντιπάλους της.

Σύμφωνα με τις τελευταίες διαρροές όμως, η Ελισάβετ φέρεται να μην συγκεντρώνει τις προτιμήσεις των τηλεθεατών και να είναι το μεγάλο φαβορί για να μπει στο αεροπλάνο. Το τηλεοπτικό κοινό τις έδωσε αρκετές ευκαιρίες για να παραμείνει, αλλά τώρα είναι μάλλον οι τελευταίες τις ώρες στον Άγιο Δομίνικο.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας φέρεται να συγκεντρώνει τις περισσότερες θετικές ψήφους ενώ η Σάρα ακολουθεί στη δεύτερη θέση. Τρίτη στις προτιμήσεις έρχεται η Ελισάβετ που σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες θα είναι αυτή που χαιρετίσει το βράδυ τους συμπαίχτες της και θα ετοιμάσει βαλίτσες για Ελλάδα.  απο το newsbomb.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template