ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα 25 Ιουνίου 2017

Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Οικονομικά θέματα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ...

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα πρόκειται για μια απαιτητική ημέρα, ιδιαίτερα σε ό,τι σχετίζεται με οικογενειακά θέματα, καθώς έρχονται στο προσκήνιο υποθέσεις που σε απασχολούν καιρό, υπάρχουν όμως και ευκαιρίες. Όμως, το πιο δύσκολο που θα πρέπει να αντιμετωπίσεις σήμερα είναι η διάσταση των θέλω σου με εκείνα των οικείων σου προσώπων, ενώ παράλληλα θυμήσου πως σήμερα δεν είναι η ευνοϊκότερη των ημερών για να αρχίσεις ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Έχεις ανάγκη από θαλπωρή και συναισθηματική ασφάλεια, αλλά το έδαφος δεν είναι αρκετά γόνιμο για να καλυφθείς πλήρως, ειδικά αν έχεις γεννηθεί στα μέσα του Απρίλη. Το φλερτ ωστόσο δεν λείπει από τη συναισθηματική ατζέντα της ημέρας, οι άλλοι όμως περιμένουν πολλά από σένα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Παρά το έντονο της ημέρας, τα οικονομικά σου μπορούν να σταθεροποιηθούν, αρκεί να μην προβείς σε παρορμητικές ενέργειες που θα ζημιώσουν το πορτοφόλι σου.
ΤΑΥΡΟΣ
Η σημερινή ημέρα είναι αρκετά βοηθητική για τις υποθέσεις σου, παρά το γεγονός ότι υπάρχουν κάποιες υπερβολές από μέρους σου στον τρόπο που επιλύεις ζητήματα διαπροσωπικών σχέσεων. Γενικότερα όμως μπορείς να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, χτίζεις πιο σταθερές βάσεις με τον κοντινό σου περίγυρο, κάνοντας εποικοδομητικά βήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η επικοινωνία μπορεί να γεφυρώσει τα χάσματα που υπάρχουν στις σχέσεις σου, ενώ το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει κάνει βήματα για να σε προσεγγίσει. Μπορείς λοιπόν να εκφράσεις αυτά που θέλεις να πεις, έχεις περάσει άλλωστε σε ένα διάστημα πιο εξωστρεφές και θετικό για τα ερωτικά σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Επαφές και συζητήσεις σε ωφελούν σημαντικά σήμερα, ενώ μπορείς να συζητήσεις για σχέδια και στόχους, αρκεί να δείξεις τυπικότητα με τις οικονομικές υποχρεώσεις σου, καθώς υπάρχει η προδιάθεση για εμπλοκή σε μπερδεμένες καταστάσεις.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η σημερινή ημέρα είναι πιο κουραστική σε σχέση με τη χθεσινή, όμως μπορείς να τακτοποιήσεις πολλές υποθέσεις πρακτικής φύσεως ή να βάλεις μια τάξη στο πρόγραμμά σου, ξεκινώντας από απλά και μικρά βήματα. Ενδεχομένως όμως να υπάρξουν κάποιες δυσκολίες διότι δεν δείχνεις τόση ευελιξία, όσο οι συνθήκες απαιτούν, ενώ είναι πιθανό να αναλαμβάνεις περισσότερα από όσα μπορείς να φέρεις σε πέρας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η μέρα σήμερα ευνοεί περισσότερο όσους ήδη είναι σε σχέση, διατηρώντας μια σταθερότητα, αλλά δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα να ικανοποιήσεις τις αισθήσεις σου παρέα με το ταίρι σου. Γενικότερα όμως υπάρχει και αρκετή πίεση στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Παρά το γεγονός ότι είσαι σε μια πιεστική περίοδο ως προς τις οφειλές, τις επαφές με δάνεια, τράπεζες ή ασφάλειες, ένα οικονομικό θέμα που σε είχε απασχολήσει έντονα, σήμερα μοιάζει να μπαίνει σε μια διαδικασία ευνοϊκή για σένα.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα η Σελήνη, δικός σου κυβερνήτης βρίσκεται εκτεθειμένη, αφού από το ζώδιό σου συμμετέχει σε δυσμενείς σχηματισμούς, θυμίζοντας ακόμη μια φορά όσα δεν έχεις τακτοποιήσει εδώ και πολύ καιρό, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Ιούλιο. Άλλωστε, μοιάζεις να έχεις εστιάσει μόνο στη δική σου φωνή και αγνοείς επιδεικτικά όσα έχουν να σου πουν οι γύρω σου, ενώ η κατάσταση με τους άλλους είναι έκρυθμη.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι απαιτήσεις του προσώπου που σε ενδιαφέρει μοιάζουν δυσθεώρητες και υπερβολικές, ενώ νιώθεις να πνίγεσαι από τα θέλω του, όμως και εσύ από την πλευρά σου δεν βάζεις νερό στο κρασί σου. Οι φίλοι όμως είναι εκείνοι που δείχνουν το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Είσαι αρκετά επιρρεπής σήμερα σε παρακινδυνευμένες ενέργειες και απερισκεψίες, οπότε είναι προτιμότερο να μεταθέσεις τα πιο σημαντικά για το επόμενο διάστημα. Αντίθετα, τα οικονομικά σου δείχνουν σημάδια βελτίωσης, αρκεί να είσαι συνεπής στη δουλειά.
ΛΕΩΝ
Η σημερινή ημέρα δεν σε βοηθά να ηρεμήσεις και να χαλαρώσεις, ενώ είναι γεγονός ότι αγχώνεσαι προσπαθώντας να προετοιμάσεις τα σχέδιά σου, βάζοντας παράλληλα σε τάξη και κάποια ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι, την ακίνητη περιουσία ή τα πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Θυμήσου όμως ότι τα σχέδια που μέχρι τώρα δεν προχώρησαν, στο εξής μοιάζουν σαν να λύνονται μόνα τους, προς το παρόν ακόμη πάντως υπάρχουν καθυστερήσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα αγαπημένα σου πρόσωπα βοηθούν και στηρίζουν τις προσπάθειές σου, ενώ εσύ βρίσκεσαι σε μια περίοδο που ναι μεν έχεις ανάγκη τη συντροφικότητα, αλλά δίνεις και πολύ μεγάλη σημασία στην ελευθερία των κινήσεών σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Άσε στην άκρη τα ρίσκα και προετοίμασε τα επόμενα βήματά σου, χωρίς όμως να βιάζεσαι, καθώς οι ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα υπάρχουν. Θα πρέπει όμως να είσαι τυπικός σε όσα έχεις αναλάβει, έστω και αν υπάρχουν ευκαιρίες για έσοδα.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι στόχοι που έχεις θέσει αυτό το διάστημα σήμερα σου φαίνονται πιο μακρινοί και αυτό σε γεμίζει άγχος, καθώς αισθάνεσαι πως τα δημιουργικά σου σχέδια είναι στάσιμα, ενώ η κατάσταση είναι αρκετά ασταθής. Παράλληλα, ένα ακόμη πιθανό σενάριο είναι πως είσαι αμετακίνητος/η στις θέσεις σου και αυτό δημιουργεί σημαντικές διενέξεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Θέλεις να βρεθείς με ανθρώπους που συμβαδίζουν τα θέλω σου, αλλά κυρίως με τον τρόπο σκέψης σου, ωστόσο έχεις μπει σε μια διαδικασία ενδελεχούς εξέτασης όλων των ανθρώπων που απαρτίζουν το κοντινό σου περιβάλλον. Παρόλα αυτά όμως παραμένεις αισιόδοξος/η, ενώ οι ευκαιρίες δεν λείπουν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα νούμερα στο οικονομικό σου πλάνο σήμερα μοιάζουν να μην βγαίνουν τελικά και αυτό σε θυμώνει, ενώ εσύ από την πλευρά σου διστάζεις να δείξεις όση ευελιξία απαιτούν οι περιστάσεις.
ΖΥΓΟΣ
Μια αρκετά πιεστική ημέρα για σένα, αφού εγείρονται πάλι θέματα που σε είχαν ταλαιπωρήσει αρκετά το τελευταίο διάστημα, κυρίως πάνω στην κοινωνική σου ζωή ή στην ανάγκη σου για αναγνώριση των προσπαθειών σου και καταξίωση. Επιπλέον, είσαι αρκετά επιρρεπής σήμερα σε απερίσκεπτες ενέργειες που τελικά ζημιώνουν την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι απρόβλεπτες εξελίξεις στα προσωπικά είναι στην ατζέντα της σημερινής ημέρας, όμως έχεις την βοήθεια της Αφροδίτης από τον Ταύρο, στοιχείο ιδιαίτερα επικουρικό που ευνοεί τις σχέσεις σου με το δικό σου περιβάλλον, αυξάνοντας τη γοητεία σου και τη λίμπιντο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Στο εργασιακό περιβάλλον κράτα κατά νου πως το κλίμα είναι αρκετά τεταμένο και είναι ορθότερο να υιοθετήσεις μια πιο συνετή στάση, αποβάλλοντας εριστικές συμπεριφορές, κυρίως σε ότι έχει να κάνει με ανώτερους ή ανθρώπους που έχουν λόγο στη δουλειά σου.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα έχεις αρκετά προσκολληθεί στα πιστεύω και την κοσμοθεωρία σου, αντιμετωπίζοντας εχθρικά ό,τι δεν ανήκει στο δικό σου τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα. Παράλληλα, προσπαθείς να επιβάλλεις τις απόψεις σου στους ανθρώπους που σε περιβάλλουν, στοιχεία που δυσχεραίνουν τις επαφές σου με τους γύρω σου. Επίσης, δεν είναι λίγες οι φορές που κρατάς αποστάσεις από τους άλλους.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Προσπάθησε να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Άλλωστε στην περίοδο που βρίσκεσαι, οι άλλοι διαδραματίζουν ένα σημαντικό ρόλο, ακόμη και αν εσύ νιώθεις εκτεθειμένος/η. Επίσης, κάτι ετοιμάζεις στα προσωπικά, και η τύχη σε βοηθά σε αυτό.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι υποχρεώσεις σε κάνουν να επαναστατείς, ενώ είσαι ιδιαίτερα επιφυλακτικός/ή με τους συνεργάτες σου. Παράλληλα όμως χρειάζεται να κάνεις πολύ μελετημένες κινήσεις στον τομέα των οικονομικών, αφήνοντας στην άκρη περιττές σπατάλες.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα κάνεις έναν απολογισμό για το ποιοι υπήρξαν δίπλα σου στα δύσκολα και ποιοι όχι, ενώ είσαι σε επιφυλακή με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος. Επίσης, έρχονται στην επιφάνεια κάποιες αναμνήσεις ή συναισθήματα από το παρελθόν μέσα στην ημέρα, συνήθως λόγω μιας ασήμαντης φαινομενικά αφορμής και αυτό σε φορτίζει.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η ζήλια και η κτητικότητα είναι στην συναισθηματική ατζέντα της ημέρας, ενώ παράλληλα δείχνεις έντονη ελεγκτικότητα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αντίθετα όμως, αν έχεις γεννηθεί το Νοέμβριο, κάνεις σημαντικές επαφές και έρχεσαι πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ένα οικονομικό θέμα που σχετίζεται με τρίτους, μια οφειλή ή κάποιο δικό σου χρέος, είναι η αιτία που νιώθεις έντονη νευρικότητα, ενώ δεν είναι καλή μέρα για να δανείσεις ή να δανειστείς. Επιπλέον, η δουλειά σου αναγνωρίζεται και πιάνει τόπο, αλλά καταβάλλοντας προσπάθεια.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα καταβάλλεις υπεράνθρωπες προσπάθειες να μείνεις εντός προγραμματισμού, ωστόσο δεν σου είναι εύκολο να συγκεντρωθείς. Έτσι λοιπόν, δεν είναι λίγες οι φορές που θέλεις να τα παρατήσεις, όμως τελικά βρίσκεις δύναμη και πατάς στα πόδια σου, παρόλα αυτά, οι υποχρεώσεις σήμερα μοιάζουν να σε πνίγουν όσο ποτέ άλλοτε. Επίσης, δώσε σήμερα προσοχή παραπάνω στην υγεία σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Καλλιέργησε σήμερα την ευελιξία, αλλά και την επικοινωνιακή σου δεινότητα και άσε στην άκρη τους εγωισμούς που δυσχεραίνουν τις σχέσεις σου. Άλλωστε, ο Δίας από μια φιλική θέση, φέρνει ευχάριστες επαφές και συναντήσεις, αν έχεις γεννηθεί τον Ιανουάριο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι οικείοι σου είναι εκείνοι που σε στηρίζουν αρκετά, ωστόσο εσύ θέλεις να αποδείξεις την αξία σου. Θυμήσου όμως, είναι προτιμότερο να κρατήσεις χαμηλούς τους τόνους στη δουλειά, καθώς η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα καταβάλλεις υπεράνθρωπες προσπάθειες να μείνεις εντός προγραμματισμού, ωστόσο δεν σου είναι εύκολο να συγκεντρωθείς. Έτσι λοιπόν, δεν είναι λίγες οι φορές που θέλεις να τα παρατήσεις, όμως τελικά βρίσκεις δύναμη και πατάς στα πόδια σου, παρόλα αυτά, οι υποχρεώσεις σήμερα μοιάζουν να σε πνίγουν όσο ποτέ άλλοτε. Επίσης, δώσε σήμερα προσοχή παραπάνω στην υγεία σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Καλλιέργησε σήμερα την ευελιξία, αλλά και την επικοινωνιακή σου δεινότητα και άσε στην άκρη τους εγωισμούς που δυσχεραίνουν τις σχέσεις σου. Άλλωστε, ο Δίας από μια φιλική θέση, φέρνει ευχάριστες επαφές και συναντήσεις, αν έχεις γεννηθεί τον Ιανουάριο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι οικείοι σου είναι εκείνοι που σε στηρίζουν αρκετά, ωστόσο εσύ θέλεις να αποδείξεις την αξία σου. Θυμήσου όμως, είναι προτιμότερο να κρατήσεις χαμηλούς τους τόνους στη δουλειά, καθώς η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι.
ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη σήμερα, μπορεί να παραμένει σε φιλικό ζώδιο προς το δικό σου, ωστόσο συμμετέχει σε αρκετές δυσμενείς όψεις, έτσι λοιπόν μπορεί να βρίσκεις διεξόδους, ωστόσο οι δύσκολες καταστάσεις είναι υπαρκτές. Παράλληλα, ένα δημιουργικό σου σχέδιο μοιάζει να ανατρέπεται σε κάποιο βαθμό οπότε καλείσαι να αναθεωρήσεις τους στόχους σου, ενώ αν έχεις παιδιά, δώστε σήμερα ιδιαίτερη προσοχή στις ανάγκες τους.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι απαιτήσεις των αγαπημένων σου προσώπων είναι πολλές και αυτό σε φορτίζει, προτίμησε λοιπόν να στηριχτείς στην πιο επικοινωνιακή πλευρά σου για να βρεις λύσεις και να χτίσεις γέφυρες προς αυτούς που αγαπάς.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μολονότι τα οικονομικά σου περνούν από σαράντα κύματα και κάποιες αφορμές σήμερα θα σου το θυμίσουν αυτό, σταδιακά παίρνεις μια σημαντική ανάσα, αφού το πρόβλημα εστιάζεται κυρίως στην έλλειψη ρευστότητας που υπάρχει. Υπάρχουν όμως και πρόσωπα που σε στηρίζουν.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template