ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια της εβδομάδος απο 26/6 έως 2/7/2017

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Εβδομαδιαίες αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια..Καριέρα,Οικονομικά,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ....
ΚΡΙΟΣ
Νέα δεδομένα, υπάρχουν όμως πιεστικές καταστάσεις στο σπίτι που.
Την εβδομάδα αυτή είναι προτιμότερο να φανείς πιο υπομονετικός με υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια, ενώ γενικότερα είσαι σε μια περίοδο με αρκετή κούραση και μπόλικο τρέξιμο για να προλάβεις όλες τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει, μην αμελείς όμως και τη φροντίδα της υγείας σου καθώς ο κυβερνήτης σου Άρης και ο Ερμής βρίσκονται μαζί σε μια πιο πιεστική θέση σε δυσμενή όψη με τον Πλούτωνα, φέρνοντας κάποια προβλήματα στο σπίτι ή την οικογένεια, είναι λοιπόν προτιμότερο να μην παρασύρεσαι σε βιασύνες και εριστικές συμπεριφορές.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μέχρι την Πέμπτη τα πράγματα κυλούν σε πιο ευχάριστα πλαίσια καθώς μπορείς να δεις αγαπημένα πρόσωπα και να μοιραστείς μαζί τους ευχάριστες στιγμές, αυτές τις μέρες όμως ένα κοντινό σου πρόσωπο σε χρειάζεται. Επίσης, και η Παρασκευή έχει θετικό έδαφος για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Από την Τετάρτη και την Πέμπτη ασχολείσαι πιο εντατικά με την καθημερινότητα της δουλειάς σου, δείξε όμως περισσότερη υπομονή με μικροαναποδιές στο εργασιακό περιβάλλον που εντείνουν το ηλεκτρισμένο κλίμα.
ΤΑΥΡΟΣ
Προετοιμάζεις νέα πράγματα, είσαι όμως εριστικός στον τρόπο που επικοινωνείς.
Έχεις αρκετή όρεξη να κάνεις πράγματα αυτό το διάστημα και ακόμη και αν δεν είναι όλα ρόδινα, είσαι προστατευμένος από τα πιο δύσκολα, καθώς ο Άρης και ο Ερμής βρίσκονται μαζί σε μια πιο φιλική θέση για το ζώδιό σου και σε βγάζει από τη στασιμότητα της προηγούμενης περιόδου, καθώς έχεις περισσότερη κινητικότητα και όρεξη για δράση, πρόσεξε όμως όσα λες, τις συσκευές επικοινωνίας και τις μετακινήσεις σου λόγω της δυσμενούς όψης που συναντά με τον Πλούτωνα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από την Τετάρτη και μετά η Σελήνη βρίσκεται σε μια πιο ευνοϊκή θέση για τη διάθεση και τα προσωπικά σου, φέρνοντάς σε πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα, και γενικότερα αυτή η περίοδος σε βοηθά στα ζητήματα καρδιάς, χάρη στην παρουσία του πλανήτη της αγάπης στο ζώδιό σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η κατάσταση στα οικονομικά είναι αρκετά μπερδεμένη καθώς από τη μια υπάρχουν έσοδα στον ορίζοντα, από την άλλη όμως δεν είναι αρκετά για τις ανάγκες σου αυτή την περίοδο και δεν είναι λίγες οι φορές που πράγματα που θέλεις μένουν στη μέση για οικονομικούς λόγους.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Δώσε περισσότερη προσοχή στα οικονομικά.
Μέχρι την Τρίτη μπορείς με περισσότερη άνεση να επικοινωνήσεις τα θέλω και τις ιδέες σου στο κοντινό σου περιβάλλον, όπως επιπλέον και να βρεις τη στήριξη που χρειάζεσαι, ωστόσο ο κυβερνήτης σου Ερμής συναντά τον πολεμικό Άρη και συμμετέχει σε δύσκολους σχηματισμού, δείχνοντας πως αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δείξεις περισσότερη σύνεση και υπομονή στις υποθέσεις σου. Προτίμησε λοιπόν πριν το σαββατοκύριακο για να λύσεις τέτοια θέματα που σου παρέχεται ένα πιο βοηθητικό πλαίσιο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αυτή την περίοδο είσαι πιο επιρρεπής σε βιαστικές κινήσεις, ή σε διενέξεις με τους οικείους σου και πολλές φορές δεν αναλαμβάνεις το μερίδιο ευθύνης που σου αναλογεί στις καταστάσεις. Η Παρασκευή όμως σε φέρνει πιο κοντά στα πρόσωπα της καρδιάς σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Δεν ευνοούνται οικονομικές κινήσεις καθώς ο Άρης βρίσκεται στον τομέα των οικονομικών σου, φέρνοντας περισσότερα έξοδα από εκείνα που είχες προγραμματίσει, θα πρέπει λοιπόν να κάνεις πιο φειδωλή διαχείριση.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Παίρνεις βιαστικά τα πράγματα στα χέρια σου.
Η εβδομάδα αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα, καθώς ο Άρης και ο Ερμής βρίσκονται μαζί στο ζώδιό σου, αυξάνοντας κατακόρυφα τα επίπεδα ενέργειας και μολονότι μπορεί να μη λείψουν οι προκλήσεις που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις, βρίσκεσαι σε τροχιά κίνησης. Ο Πλούτωνας όμως απέναντί σου πιέζει αρκετά τις σχέσεις και τις συνεργασίες, θα πρέπει λοιπόν να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός και συνετός στις κινήσεις σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Υπάρχουν φλερτ στον ορίζοντα και οι φίλοι είναι εκείνοι που δρουν θετικά για τα αισθηματικά σου, όμως δεν είναι και οι δυο πλευρές έτοιμες για εκεχειρία. Τετάρτη και Πέμπτη όμως είναι πιο βοηθητικές μέρες, ενώ το σαββατοκύριακο σε πιέζει περισσότερο σε θέματα σπιτιού και οικογένειας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μέχρι την Τρίτη μπορείς ευκολότερα να βρεις λύσεις σε οικονομικά ζητήματα, κυρίως εκείνα που σχετίζονται άμεσα με το πορτοφόλι σου και που τόσο καιρό σε είχαν προβληματίσει. Έσοδα πάντως υπάρχουν.
ΛΕΩΝ
Περίοδος παρασκηνίου.
Το κλίμα της εβδομάδας είναι πιο αγχώδες και εσωστρεφές, ενώ εσύ αποφεύγεις την πολυκοσμία. Μέχρι την Τρίτη η Σελήνη στο ζώδιό σου σε φέρνει στο επίκεντρο των εξελίξεων και φέρνει στο προσκήνιο τα δικά σου θέλω. Ο Άρης όμως και ο Ερμής βρίσκονται μαζί στο προηγούμενο ζώδιο από το δικό σου, δείχνοντας πως υπάρχει έντονο παρασκήνιο και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός ειδικά το σαββατοκύριακο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μέσα από φίλους και παρέες υπάρχει περισσότερη εύνοια στα προσωπικά και οι ευκαιρίες για φλερτ και νέες γνωριμίες δε λείπουν, ωστόσο μοιάζεις αρκετά αδιάλλακτος στη στάση που κρατάς, και είναι προτιμότερο να μπαίνεις και στη θέση των άλλων, παρότι οι πλανητικοί σχηματισμοί του Άρη φέρνουν το αίσθημα ότι δεν σε στηρίζουν αρκετά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η περίοδος αυτή φέρνει αρκετά έξοδα που δεν είχες υπολογίσει, προνόησε λοιπόν να μην κάνεις περιττές σπατάλες, αν θες να μην ξεμείνεις, ενώ το σαββατοκύριακο είναι πιο κουραστικό για να τρέξεις υποθέσεις που σχετίζονται με τα επαγγελματικά.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Έχεις ευκαιρίες σχετικά με σχέδια σου.
Μολονότι το σύνολο της εβδομάδας είναι βοηθητικό, υπάρχουν κάποιοι στόχοι σου που δεν προχωρούν με την ταχύτητα που θα ήθελες, γενικότερα όμως αυτή η εβδομάδα έχει έντονο το στοιχείο της παρορμητικότητας. Άλλωστε ο Άρης και ο Ερμής βρίσκονται μαζί σε μια πιο βοηθητική θέση και σε κινητοποιεί για να υλοποιήσεις τους στόχους σου, δυσκολεύεσαι όμως να λειτουργήσεις σαν μέλος μιας ομάδας και προτιμάς την ατομικότητα από τη συλλογικότητα, όπως δείχνει και η δύσκολη όψη του με τον Πλούτωνα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μέχρι την Τρίτη προτιμάς να προετοιμάσεις το επόμενο βήμα και να ξεκουραστείς, αφήνοντας στην άκρη τις υποχρεώσεις τις πολύβουης καθημερινότητας, ενώ στα προσωπικά έχεις πολλές ευκαιρίες χάρη στην καλή σου διάθεση. Την Τετάρτη και την Πέμπτη με τη Σελήνη στο ζώδιό σου, έχεις πιο ξεκάθαρες απαντήσεις για το πώς να κινηθείς.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Φρόντισε να είσαι πιο ευέλικτος στις επαφές σου με προϊστάμενους, εργοδότες ή σε ανθρώπους που έχουν λόγο στην καριέρα σου αυτές τις μέρες. Παράλληλα, ενώ δεν έχεις πολλά έξοδα αυτές τις μέρες, τα έσοδά σου μοιάζουν περιορισμένα.

ΖΥΓΟΣ
Η καριέρα χρειάζεται προσοχή.
Την εβδομάδα αυτή προτίμησε μια πιο συγκρατημένη στάση απέναντι στα πράγματα, καθώς οι υπερβολές σε εκθέτουν προς τα έξω, ενώ στο ξεκίνημά της μπορείς να στραφείς σε φίλους, καθώς ως μέλος μιας ομάδας επιτυγχάνεις περισσότερα. Είσαι όμως σε μια περίοδο που έχεις επωμιστεί ευθύνες άλλων, ενώ το άγχος, ίσως και κάποιες φοβίες, δε λείπουν και αυτό σε αποσυντονίζει.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μπορεί αυτό το διάστημα να προβληματίζει πολλούς, για σένα όμως φέρνει και αυξημένη λίμπιντο, αλλά και εκρήξεις ζήλιας με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Επιδιώκεις λοιπόν να έχεις τον έλεγχο, ενώ Παρασκευή και Σάββατο με τη Σελήνη στο ζώδιό σου, έχεις τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα οικονομικά σου μοιάζουν να κυλούν σε κανονικούς ρυθμούς, τηρουμένων των αναλογιών. Καταφέρνεις να βγεις κερδισμένος οικονομικά μέσω άλλων, ωστόσο ο Άρης και ο Ερμής βρίσκονται μαζί στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου σε δυσμενή όψη με τον Πλούτωνα πιέζει άμεσα την καριέρα και προειδοποιεί για προστριβές με προϊστάμενους ή εργοδότες και αυτό μπορεί να σε προβληματίσει.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Περισσότερη ενέργεια, αλλά και περισσότερη απερισκεψία.
Η εβδομάδα αυτή ξεκινά με πιο ανέμελες νότες για σένα, καθώς σχεδιάζεις επαφές με πρόσωπα που βρίσκονται μακριά, ενώ ο Άρης, παραδοσιακός σου κυβερνήτης, και ο Ερμής βρίσκονται μαζί σε μια πιο ευνοϊκή θέση για το ζώδιό σου και συμμετέχει σε δυσμενή σχηματισμό με τον Πλούτωνα, πρόσεξε λοιπόν να είσαι καθόλα νομότυπος σε όσα αναλαμβάνεις, ειδικά το σαββατοκύριακο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αυτή την περίοδο είσαι πιο εξωστρεφής στα προσωπικά έχεις πολλές ευκαιρίες για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, χάρη στη βοήθεια της Αφροδίτης στον τομέα των σχέσεων σου. Επιπλέον, για σένα η Παρασκευή και το Σάββατο είναι μέρες ξεκούρασης ώστε να γεμίσεις τις μπαταρίες σου, με μια μικρή απόδραση από την καθημερινότητα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Το πλαίσιο με τις οφειλές σου είναι μπερδεμένο καθώς ενώ από τη μια ωφελείσαι από τις κινήσεις που κάνουν άλλοι, ενδεχομένως να περίμενες περισσότερα έσοδα από αυτά που τελικά έρχονται.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Έξοδα που δεν είχες υπολογίσει.
Αυτή η εβδομάδα σε βρίσκει σε στάση αναμονής ενώ μέχρι και την Τρίτη το πλαίσιο είναι σαφώς πιο βοηθητικό και ευχάριστο για σένα. Σε γενικές γραμμές όμως βρίσκεσαι σε μια κουραστική περίοδο, δεν λείπουν όμως και οι ευκαιρίες για να υλοποιήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Δεν υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις στα προσωπικά αυτό το διάστημα και μολονότι παρασύρεσαι πολλές φορές σε παρορμητισμούς, αυτή η περίοδος σου δείχνει όλα εκείνα τα οποία πρέπει να βάλεις σε τάξη και να αποδεσμευτείς από καταστάσεις που δεν σε εξελίσσουν βαθύτερα. Την Παρασκευή πάντως μπορείς να στηριχτείς σε φίλους για να βρεις λύσεις στα αισθηματικά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η Πέμπτη έχει ένα ασαφές πλαίσιο για τις κινήσεις στα επαγγελματικά σου, ενώ ο Άρης και ο Ερμής βρίσκονται μαζί στον Καρκίνο σε δυσμενή σχηματισμό με τον Πλούτωνα, που για σένα δηλώνει έξοδα που δεν είχες υπολογίσει ή οφειλές που θα κληθείς να τακτοποιήσεις.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Πολεμικό κλίμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.
Αυτή η εβδομάδα στο ξεκίνημά της κινείται σε γνώριμα πλαίσια, μέχρι τα μέσα της εβδομάδας όμως οι άλλοι είναι εκείνοι που έχουν τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις και εσύ δεν είσαι πάντα διατεθειμένος να ακολουθείς. Ωστόσο ο Άρης και ο Ερμής βρίσκονται μαζί απέναντι από το ζώδιό σου σε δυσμενή όψη με τον Πλούτωνα από το ζώδιό σου, φέρνοντας ένα πιο ηλεκτρισμένο κλίμα σε σχέσεις και συνεργασίες, και στο εξής οι άλλοι θα έχουν περισσότερες απαιτήσεις από εσένα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Υπάρχουν ευκαιρίες να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, κρατάς όμως και μια απόλυτη στάση, ενώ μέχρι την Τρίτη είσαι πιο εσωστρεφής και προσπαθείς να αφουγκραστείς τις αληθινές σου ανάγκες. Την Τετάρτη και την Πέμπτη είσαι πιο αισιόδοξος για το παρακάτω, όμως το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει μοιάζει να μην βάζει νερό στο κρασί του με τον Άρη απέναντι από το ζώδιό σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ο τομέας της εργασίας σου είναι εκείνος που θα πρέπει να δώσεις προσοχή, στις σχέσεις με τους συνεργάτες σου, ενώ μέχρι την Πέμπτη έχεις εξαιρετικές ευκαιρίες για να τακτοποιήσεις οικονομικές υποθέσεις που σχετίζονται και με άλλους.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κούραση στην καθημερινότητα με τις υποχρεώσεις.
Αυτή την εβδομάδα δυσκολεύεσαι με κάποιες πρακτικές υποχρεώσεις, ενώ μέχρι την Τρίτη έχεις ευκαιρίες να γεφυρώσεις τα χάσματα που υπάρχουν στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Παράλληλα όμως ο Άρης και ο Ερμής βρίσκονται μαζί στον Καρκίνο σε δύσκολη όψη με τον Πλούτωνα, μια θέση που για σένα μεταφράζεται σαν περισσότερη κούραση στην καθημερινότητά σου, ενώ δεν αποκλείεται να νιώθεις πιο ευάλωτος από άποψη υγείας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα φλερτ δε λείπουν, όπως και οι ευκαιρίες για πιο ανέμελες στιγμές στον ερωτικό τομέα και το πλαίσιο είναι ιδιαίτερα βοηθητικό μέχρι την Τρίτη, μολονότι κάποια αγαπημένα σου πρόσωπα χρειάζονται άμεσα τη στήριξή σου. Από την Τρίτη και μετά προσπαθείς να αφουγκραστείς τις εξελίξεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η όψη αυτή του Άρη σχετίζεται άμεσα και με τα επαγγελματικά σου, έτσι λοιπόν είναι πιθανό στο επόμενο διάστημα να υπάρχει πιο ηλεκτρισμένο κλίμα στο εργασιακό περιβάλλον, ενώ τα οικονομικά σου χρειάζονται μια πιο ορθή διαχείριση.
ΙΧΘΥΕΣ
Τα αγαπημένα σου πρόσωπα σε χρειάζονται.
Η περίοδος αυτή θα μπορούσε να έχει θετικό πρόσημο για σένα, καθώς ασχολείσαι με τα δημιουργικά σου σχέδια και βρίσκεις λύσεις σε εμπόδια που συναντάς, ενώ ο Άρης και ο Ερμής βρίσκονται μαζί σε μια πιο ευνοϊκή θέση και σε ωθεί σε περισσότερη δράση, έχοντας παράλληλα και περισσότερη ενέργεια.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ο Άρης σε δυσμενή όψη με τον σκληρό Πλούτωνα ενδεχομένως να φέρει πίεση σε αγαπημένα σου πρόσωπα ή σε παιδιά, αν είσαι γονιός και εσύ θα κληθείς να τα στηρίξεις περισσότερο. Το κλίμα πάντως στο κοντινό σου περιβάλλον φτιάχνει σημαντικά. Επίσης, από την Τετάρτη υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για τα προσωπικά, γενικότερα όμως έχεις πολλές ευκαιρίες να εισακουστούν όσα θες να πεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η Παρασκευή δίνει λύσεις σε επίπεδο οφειλών, ωστόσο είσαι σε μια περίοδο με περιορισμένες δυνατότητες εσόδων και αυτό δεν αποκλείεται να φέρνει και διενέξεις στις επαφές σου με πρόσωπα κύρους, είναι όμως στη δική σου ευθύνη να διατηρήσεις τις ισορροπίες.   astropedia.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template