ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα 29 Ιουνίου 2017

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Οικονομικά θέματα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ...
ΚΡΙΟΣΤο πρόγραμμά σου είναι γεμάτο από ευθύνες και υποχρεώσεις, ενώ νιώθεις πως όλα πρέπει να περάσουν από τα δικά σου χέρια, προκειμένου να γίνουν όπως θέλεις. Από την άλλη, κάποια εμπόδια που συναντάς σε διαδικαστικά ζητήματα ανατρέπουν τον σχεδιασμό που είχες κάνει, ωστόσο σε αυτή σου την προσπάθεια η δημιουργικότητά σου είναι ο άσσος στο μανίκι σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Κάνεις σημαντικές επαφές και γνωριμίες, ενώ αν είσαι ελεύθερος, έχεις περάσει σε μια φάση ζωής που αναζητάς κάτι που να σε γεμίζει ουσιαστικά. Παράλληλα, η οικογένεια παίζει μεγάλο ρόλο αυτή την περίοδο και εσύ επικοινωνείς με άνεση με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι δυσκολίες που πιέζουν σήμερα στο εργασιακό περιβάλλον, μπορούν να αποδώσουν σε οικονομικό επίπεδο εκεί που δεν το είχες υπολογίσει, φέρνοντας απρόσμενες ευκαιρίες. Επιπλέον, είναι καιρός να αδράξεις την εύνοια αυτής της περιόδου, ακόμη και αν συναντάς αρχικά κάποια εμπόδια.
ΤΑΥΡΟΣ
Η σημερινή ημέρα σου δίνει την ώθηση που χρειάζεσαι ακόμη και αν συναντήσεις στο δρόμο σου κάποια εμπόδια. Έτσι λοιπόν η προσοχή σου παραμένει στραμμένη στα δημιουργικά σου σχέδια, ενώ παρουσιάζονται σημαντικές ευκαιρίες απρόσμενα. Παράλληλα όμως έχεις και την στήριξη από το οικείο σου περιβάλλον, που δρα σαν δικλείδα ασφαλείας μπροστά στις αντιξοότητές σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Νιώθεις πως έχεις ηθική υποχρέωση απέναντι σε αγαπημένα σου πρόσωπα, που καλείσαι να εκπληρώσεις, ενώ προσπαθείς όσο μπορείς να τους ευχαριστήσεις. Αν όμως έχεις γεννηθεί το Μάιο, προσπάθησε να δείξεις προσοχή με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει για να αποφύγεις διενέξεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οφειλές προς τρίτους είναι το στοιχείο εκείνο που νιώθεις πως σε κρατά δέσμιο και δεν σε αφήνει να δράσεις ανενόχλητος, υπάρχουν όμως και από την πλευρά σου παραλείψεις που συμβάλλουν σε αυτή την κατάσταση.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η σημερινή ημέρα είναι αρκετά πιο πιεστική από την προηγούμενη, ειδικά σε θέματα σπιτιού ή οικογένειας. Έτσι λοιπόν είναι προτιμότερο να μεταθέσεις για την επόμενη ημέρα τα πιο σημαντικά, καθώς σήμερα οι απαιτήσεις των άλλων απέναντί σου είναι ιδιαίτερα αυξημένες. Παράλληλα, οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας είναι πολλές και εσύ κάνεις αγώνα δρόμου για να τα προλάβεις όλα, θυμήσου όμως πως η επικοινωνία είναι το ισχυρό σου σημείο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ακόμη και αν το κλίμα είναι πιο φορτισμένο ανάμεσα σε σένα και το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, καταφέρνει τελικά να μειώσεις τις αποστάσεις, ωστόσο αν έχεις γεννηθεί στις αρχές Ιουνίου, το κλίμα στις διαπροσωπικές σχέσεις είναι κουραστικό.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Προτίμησε τις ασφαλείς επιλογές σήμερα καθώς τα ρίσκα ενδέχεται να μην αποδώσουν, ενώ παράλληλα, το εργασιακό περιβάλλον είναι αρκετά έντονο λόγω των εκκρεμοτήτων που πρέπει εδώ και τώρα να τακτοποιηθούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣΣήμερα καλείσαι να πάρεις σημαντικές αποφάσεις καθώς υπάρχουν υποχρεώσεις στην καθημερινότητά σου που πρέπει να διευθετήσεις, ωστόσο στέκουν στο πλευρό σου φίλοι ή άνθρωποι που μοιράζονται μαζί σου τα ίδια οράματα, ακόμη και αν δεν τους είχες υπολογίσει. Παράλληλα, μπορεί η ημέρα να σου φαίνεται φορτωμένη, όμως είναι μια καλή αφορμή για να βάλεις σε τάξη πολλά πρακτικά ζητήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ο ερωτισμός είναι ιδιαίτερα έντονος, αλλά ταυτόχρονα δε λείπουν και οι διενέξεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Επιπλέον, υπάρχουν πολλοί λόγοι στη συναισθηματική σου ζωή που δεν σε αφήνουν να νιώθεις απόλυτα ικανοποιημένος με το άτομο που σε ενδιαφέρει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι απαιτήσεις στο χώρο εργασίας είναι αυξημένες και καλείσαι να φανείς περισσότερο αποδοτικός σήμερα, ενώ η επικοινωνία με τους συναδέλφους σου είναι αρκετά εύκολη. Παρόλα αυτά είσαι σε περίοδο που χτίζεις κάτι σταθερό στα οικονομικά.
ΛΕΩΝ
Το πλανητικό σκηνικό σήμερα μαρτυρά πως πρέπει να φανείς αντάξιος των υποχρεώσεων που έχεις αναλάβει να φέρεις εις πέρας. Παράλληλα, υπάρχουν κάποια εμπόδια στα δημιουργικά σου σχέδια, τα οποία προέκυψαν επειδή δεν είχες δώσει βάση σε σημαντικές λεπτομέρειες. Παρόλα αυτά υπάρχει η δυνατότητα μέσα από τις δυσκολίες να δείξεις τα ταλέντα σου, αλλά να διορθώσεις και τυχόν λάθη.   


ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 
Μέσα από τις φιλικές παρέες διευρύνεις τον κύκλο σου, γεγονός που σε κάνει πιο κοινωνικό, ωστόσο σήμερα καλείσαι να ακολουθήσεις κάποια «πρέπει» κινούμενος σε συγκεκριμένες νόρμες. Ωστόσο μπορείς να εκμεταλλευτείς τα πράγματα υπέρ σου αν επιλέξεις να μην κοινολογήσεις τα σχέδιά σου. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
 
Τα οικονομικά σου βήματα έχεις την ανάγκη να είναι σίγουρα και είσαι διατεθειμένος να θυσιάσεις ένα αμφίβολο μεγαλεπήβολο σχέδιο για κάτι πιο μικρό, αλλά με πιο άμεσα οφέλη. 
ΠΑΡΘΕΝΟΣΗ Σελήνη στο ζώδιό σου σήμερα σχηματίζει και δυσαρμονική γωνία με τον περιοριστικό Κρόνο, στοιχείο που δείχνει πως υπάρχουν εξωγενείς παράγοντες που δεν σε αφήνουν να δράσεις κατά βούληση, αλλά αντίθετα καλείσαι να βαδίσεις σε συγκεκριμένη οδό. Μάλιστα, δεν αποκλείεται σήμερα αυτές οι πιέσεις να προέρχονται από το σπίτι ή την οικογένεια.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Υπάρχει μια απόσταση ανάμεσα στα θέλω σου και στα πρέπει των οικείων σου, με το επικρατέστερο σενάριο για σήμερα να είναι εκείνο που μιλά για υποχωρήσεις από την δική σου πλευρά. Παρόλα αυτά υπάρχουν στιγμές που η τύχη σου χαμογελά μέσα στην ημέρα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η διπλωματία είναι το στοιχείο εκείνο που σε φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στο να επιτύχεις αυτό που θέλεις στις επαφές σου με πρόσωπα κύρους ή προϊστάμενους σου. Από την άλλη όμως είναι προτιμότερο να εξετάσεις σε βάθος όλες τις λεπτομέρειες των οικονομικών σου υποχρεώσεων.
ΖΥΓΟΣ
Μια απάντηση σε ένα ζήτημα που σε είχε απασχολήσει το προηγούμενο διάστημα ενδεχομένως να μην είναι εκείνη που σε ικανοποιεί απόλυτα, καθώς δεν έχουν μπει όλες οι μεταβλητές τις εξίσωσης στη σωστή θέση. Έτσι, καλείσαι να καταβάλεις μεγαλύτερη προσπάθεια για να πετύχεις το στόχο σου, μένοντας για λίγο μακριά από τη βουή της πολυκοσμίας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Παρότι συνεχίζεις να βλέπεις την πραγματικότητα της συναισθηματικής σου ζωής με παραμορφωτικούς φακούς, είναι πολλές οι στιγμές που νιώθεις αισιόδοξος και αυτό φέρνει τους άλλους πιο κοντά σε σένα, μπορείς όμως να καταφέρεις περισσότερα αφαιρώντας τις παρωπίδες του νου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι συλλογικές προσπάθειες μπορούν να αποδώσουν πολλά, όμως εσύ έχετε ανάγκη να δράσεις μόνος σήμερα. Επιπλέον, αυτή η περίοδος δεν ευνοεί τα οικονομικά ρίσκα, αν δεν υπάρχει ένα ισχυρό πλέγμα προστασίας από τις κακοτοπιές.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι στόχοι σου σήμερα περνούν από τεστ αντοχής για να εξακριβωθεί κατά πόσο είναι αρκετά ρεαλιστικοί και προσγειωμένοι ή όχι. Υπάρχουν όμως πολλοί από το φιλικό σου περιβάλλον που στηρίζουν την προσπάθειές σου και στέκονται αρωγοί, όπως επίσης ισχυροί σύμμαχοι κάνουν απρόσμενα την εμφάνισή τους, δίνοντας διεξόδους έστω και προσωρινά.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Έχεις ανάγκη από ανθρώπους πρακτικούς που θα σου δώσουν κατεύθυνση προς τα πού να κινηθείς, καθώς πολλές φορές νιώθεις χαμένος μέσα στη δίνη της καθημερινότητας. Επιπλέον, αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, κάνεις ενέργειες στα προσωπικά προκειμένου να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, με την Αφροδίτη απέναντί σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Το περιεχόμενο του πορτοφολιού σου είναι εκείνο που καθορίζει σήμερα τις εξελίξεις και σε αναγκάζει να τροποποιήσεις τα σχέδιά σου, ενώ υπάρχει στο εργασιακό σου περιβάλλον ένα θολό τοπίο με τους συναδέλφους.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η σημερινή ημέρα είναι αρκετά πιο πιεστική σε σχέση με την χθεσινή καθώς οι εξελίξεις τρέχουν και εσύ δεν είσαι διατεθειμένος να κάνεις βήματα συμβιβασμού, αφού νιώθεις πως ακόμη και η πιο μικρή παρέκκλιση από τα θέλω σου σημαίνει αυτομάτως ήττα, έστω και αν δεν είναι έτσι με μια πιο αντικειμενική ματιά. Το σίγουρο είναι πως οι κοινωνικές σου υποχρεώσεις είναι πολλές σήμερα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η εικόνα που βγάζεις προς τα έξω είναι πολύ σημαντική για σένα και ανάμεσα στα μέτωπα της ημέρας που καλείσαι να διαχειριστείς σήμερα, τα αισθηματικά θα μπορούσαν να είναι ένα από αυτά. Επιπλέον, βλέποντας πιο καθαρά τις καταστάσεις μπορείς να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει πιο ουσιαστικά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Είναι προτιμότερο σήμερα να κρατήσεις χαμηλούς τους τόνους στη δουλειά, κυρίως στις επαφές σου με ανθρώπους που έχουν λόγο στην καριέρα σας, αν θέλεις να επιτύχεις το βέλτιστο αποτέλεσμα.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μολονότι η σημερινή ημέρα δεν είναι ιδιαίτερα δυσαρμονική για σένα, υπάρχουν φοβίες, άγχη ή και ενοχές για κάποια θέματα, τα οποία είναι η αιτία που βάζεις εμπόδια στην επίλυση διαδικαστικών ζητημάτων. Αν μάλιστα έχεις νομικές υποθέσεις ή σπουδάζεις, είναι προτιμότερο να μελετήσεις ορθότερα τις κινήσεις σου. Γεγονός είναι πως υπάρχουν παράγοντες που αφαιρούν κάτι από την αισιοδοξία σου σήμερα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα ζητήματα της καθημερινότητας είναι εκείνα που σε απορροφούν, παρόλα αυτά οι άλλοι διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις, ενώ εσύ μπορείς να πλησιάσεις ευκολότερα το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, παρά τις όποιες εριστικές συμπεριφορές τυχόν συναντήσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ευχάριστες ειδήσεις ως προς τα οικονομικά σου θα μπορούσαν να υπάρχουν στον ορίζοντα της ημέρας, κυρίως εκείνα που σχετίζονται με τρίτους ή με δικές σας οφειλές, ενώ το εργασιακό περιβάλλον γίνεται πιο ευχάριστο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣΟι στόχοι σου σήμερα είναι εκείνοι που οδηγούν τις εξελίξεις και παρότι η σημερινή ημέρα δεν είναι δυσαρμονική για σένα, έχει πολλά στοιχεία που την κάνουν κουραστική. Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει σε εξαντλούν, παρόλα αυτά εργάζεσαι αγόγγυστα για να πετύχεις τα σχέδιά σου, ενώ σε αυτό συντελούν και οι σημαντικοί συνεργάτες σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είσαι αρκετά καχύποπτος και σήμερα ενδεχομένως να ακούσεις αλήθειες από στόματα φίλων σου, οι οποίες δεν θα σου αρέσουν πιθανώς. Γενικότερα όμως είσαι σε μια πιο ήσυχη περίοδο στα ερωτικά, ενώ και η σημερινή ημέρα δεν δίνει το πρόσφορο έδαφος για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Κάνεις σημαντικά βήματα για να τακτοποιήσεις τις οφειλές σου προς τρίτους και γενικότερα τις οικονομικές σου υποχρεώσεις, το οποίο αποδίδει καρπούς ακόμη και αν κοπιάζεις παραπάνω.
ΙΧΘΥΕΣ

Τη σκυτάλη στο δρόμο των εξελίξεων έχουν οι άλλοι σήμερα και αυτό μοιάζει να μην συνάδει με τα δικά σου θέλω, αφού διαχωρίζεις ξεκάθαρα τη θέση σου. Παρόλα αυτά είναι προτιμότερο να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις, αντί να αντιδράς έντονα απέναντι σε κάθε είδους περιορισμό. Άλλωστε, ισχυρός σύμμαχος στο πλευρό σου είναι οι ρηξικέλευθες ιδέες σου που δίνουν λύσεις εκεί που οι άλλοι βλέπουν αδιέξοδα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Βάλε λίγο νερό στο κρασί σου σήμερα ως προς τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ειδικά στα ερωτικά, ενώ η πιο σωστή κίνηση που μπορείς να κάνεις είναι να μπεις και στη θέση του άλλου, αντί να βλέπεις τα πράγματα μονόπλευρα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Προϊστάμενοι, εργοδότες ή γενικότερα πρόσωπα που έχουν λόγο στην καριέρα σου σήμερα έχουν αυξημένες απαιτήσεις από σένα, οπότε οπλίσου με υπομονή, καθώς δείχνουν ελάχιστοι σήμερα αυτοί που στέκουν δίπλα σου.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template