Οι πιο εξωπραγματικές λιμουζίνες στον κόσμο...ΕΙΚΟΝΕΣ

Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

Τo αμερικανικό όνειρο για πολλούς μπορεί να έχει μήκος 30 μέτρα και να διαθέτει 26 τροχούς. Να έχει δερμάτινες επενδύσεις, μπαρ, ελικοδρόμια,
ταμπλό με τα gadgets του Batman, πατώματα που αντέχουν σε εκρήξεις βόμβας και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς. Οι λιμουζίνες που ακολουθούν, πολυτελείς, εντυπωσιακές και λίγο κιτς, έχουν γίνει για να μεταφέρουν με ασφάλεια Προέδρους, Σουλτάνους και χολιγουντιανούς σταρ λίγο πριν περπατήσουν στο κόκκινο χαλί.

από τη Μυρτώ Τζώρτζου (myrto1@hotmail.com)

Batmobile, 4,2 εκατ. δολάρια


Για τους fans των Batman και Robin, το αυτοκίνητο αυτό-υπερθέαμα είναι το απόλυτο πάθος. Κατασκευάστηκε το 1992 και στο ασημένιο ταμπλό του έχει όλα τα gadgets του Batman.

American Dream, 4 εκατ. δολάρια



Κατασκευάστηκε από τον σχεδιαστή και συλλέκτη αυτοκινήτων Jay Ohrberg. Το λευκό με τις αμερικανικές σημαίες έχει 26 λάστιχα και είναι η πιο μακριά λιμουζίνα του κόσμου.

Jet limo, 1 εκατ. δολάρια



Είναι περισσότερο ένα υπερπολυτελές κινούμενο nightclub αν και συγκαταλέγεται στις λιμουζίνες.

Mercedes-Benz S-600 Pullman Guard, 1,6 εκατ. δολάρια



Το αυτοκίνητο της εταιρείας Maybach πηγαίνει την πολυτέλεια σε ένα άλλο επίπεδο. Η Maybach ανήκει στη Mercedes-Benz. H λιμουζίνα αυτή διαθέτει πατώματα που προστατεύουν τους επιβάτες από έκρηξη βόμβας.

The Beast, 3 εκατ. δολάρια



To Τέρας, που μετέφερε το 2009 τον Barack Obama, είναι το πιο κομψό αυτοκίνητο του κόσμου. Υπάρχουν μόνο 12 τέτοιες Cadillac λιμουζίνες και έχει την ονομασία Cadillac One. H πλευρική θωράκιση είναι η μέγιστη που υπάρχει σε αυτοκίνητο. Έχει πάχος 20 εκατοστά στις πόρτες και άλλα 13 εκατοστά είναι το κρύσταλλο του παραθύρου. Ένα παρόμοιο δόθηκε τη μέρα της ορκωμοσίας του στον Donald Trump αλλά σαν το Τέρας δεν είναι. Η κάθε μόνο πόρτα του The Beast ζυγίζει όσο ενός Boeing 747, δηλαδή 8 τόνους και είναι σχεδόν αδύνατο να ανοίξει από μέσα.

Rolls Royce Phantom limo, αξίας 770 χιλιάδες δολάρια


Είναι η λιμουζίνα που προτιμούν οι celebrities. Η κούκλα Rolls Royce Phantom limo διατίθεται στη Μεγάλη Βρετανία και για ενοικίαση, οπότε αν θέλετε να νιώσετε για μια μέρα σταρ, μπορείτε να τη δοκιμάσετε.

Ultra Kustom Coach, 1,8 εκατ. δολάρια



Η 38 ατόμων λιμουζίνα αυτή είναι 22 μέτρα και κατασκευάστηκε στην Καλιφόρνια την Άνοιξη του 1996. Ανήκει στο Σεΐχη Hamad Bin Hamdan Al-Nahyan των Αραβικών Εμιράτων, ο οποίος την οδηγεί στην Καλιφόρνια.

The Midnight Rider, 2,5 εκατ. δολάρια



Πρόκειται για την πιο βαριά λιμουζίνα του κόσμου, η οποία είναι μοναδική και μπήκε στο βιβλίο Guinness Book of Records, το 2011. Ζυγίζει 22, 7 τόνους, είναι 22 μέτρα μήκος και 4 μέτρα ύψος. Με αυτή μπορούν να ταξιδέψουν άνετα 40 άτομα.

Rolls Royce Custom, 14 εκατ. δολάρια

Η γνωστή χρυσή 24 καρατίων λιμουζίνα του Σουλτάνου του Μπρούνεϊ, Hassanal Bolkiah, είναι ένα από τα πολυτελή αυτοκίνητα της συλλογής του. Όπως βλέπουμε και στη φωτογραφία, το πίσω της μέρος είναι ανοιχτό, σκεπασμένο όμως, για να μην καίγονται ο Σουλτάνος και η γυναίκα του από τον ήλιο.



EL Dorado Cadillac limo, δεν έχει δοθεί τιμή



Η 18 τροχών λιμουζίνα κατασκευάστηκε το 1982 και μεταξύ άλλων διαθέτει τηλεφωνικές γραμμές, σπα και κατάστρωμα για ηλιοθεραπεία.   πηγη
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template