ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΑΝΤΖΑΚΑΝΗ Η Ελληνίδα που σκίζει τα μνημόνια στη Σουηδία

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Αυτή η Ελληνίδα σκίζει στην κυριολεξία τα μνημόνια και στα γονίδια της αποτυπώνεται το περιπετειώδες DNA της. Ολα ξεκίνησαν όταν ο μπαμπάς
Μαντζακάνης κατάφερε να κατακτήσει την πρώην Μις Γαλλία Κλοντίν Ωγκέ. Καρπός του έρωτά τους είναι η Ζωή (νάχει) Αγγελική Μαντζακάνη που κρατάει ψηλά τις μετοχές της Ελλάδας. Την ανακάλυψε το αδελφό TAMTAM.NEWS και είναι η είδηση μιας ακόμη αμήχανης μέρας, με τους Ελληνες ζητιάνους της κυβέρνησης Τσίπρα να εκλιπαρούν για δόση και έλεος. Ας τους αφήσουμε στη μοίρα τους και ας απολαύσουμε την Ζωή όπως την παρουσιάζει το TAMTAM.

Όλοι κατά καιρούς αναζητούμε κάποιον Έλληνα, Ελληνίδα ή έστω ξένο ελληνικής καταγωγής για να αναδείξουμε τις επιτυχίες του και και να μεταδόσουμε κάποια από τη λάμψη του στα περιοδικά και στα sites. Στην περίπτωση της πραγματικά εντυπωσιακής Ελληνοσουηδέζας Ζωής-Αγγελικής Μαντζακάνη, μοντέλο και ηθοποιού, έχουμε να κάνουμε με ένα μελαχρινό κορίτσι ύψους 1,76, γεννημένο στην Καλσκρόνα της Σουηδίας, το 1994, από Έλληνα πατέρα και μητέρα πρώην Μις Γαλλία, την Κλοντίν Ωγκέ.


Η Ζωή, που σπανίως χρησιμοποιεί το Αγγελική στα επαγγελματικά της (Zoe Mantzakanis), ξεκίνησε σχεδόν από τα 15 να ποζάρει για περιοδικά στη Σουηδία ως μοντέλο, στα 18 υπέγραψε στο πρακτορείο Elite και τα τελευταία χρόνια, εμφανίζεται κάτω από την προστασία του Trump Models της Νέας Υόρκης, όπου υπάρχει κανονικά η καρτέλα της. Κι όλες αυτές οι πληροφορίες είναι εντελώς στον «αέρα» καθώς η Μαντζακάνη δεν έχει δώσει συνεντεύξεις (πέρασε και από cast στο περιοδικό «Sports Illustrated» αλλά μάλλον τους έπεσε πολύ μελαχρινή…), αν και το τελευταίο διάστημα φωτογραφίζεται για μεγάλα περιοδικά μόδας, όπως διάφορες εκδόσεις της «Vogue», το «Flaunt» και άλλα. Πιο πρόσφατη συνεργασία της, η μεγάλη εταιρεία casual LNA Clothing για την οποία η Ζωή έχει κάνει τον πιο πρόσφατο κατάλογο της, ενώ στα συν της και η συμμετοχή της σε διαφημιστικά εταιρείων μόδας.

Εκτός των άλλων, η πολυτάλαντη Μαντζακάνη, θα ήθελε πολύ να περάσει και στην υποκριτική και μάλιστα έχει κάνει μία εμφάνιση στον κινηματογράφο, στην ταινία «R.I.P.D.», δίπλα στους Τζεφ Μπρίτζες και Ράιαν Ρέινολοντς και κάποια guests σε τηλεοπτικές σειρές, όπως το «Gossip Girl».

Όσο για τη σχέση της με την Ελλάδα; Αν εξαιρέσει κανείς ότι από μίλια μακριά κάνει «μπαμ» ότι έχει μεσογειακές ρίζες και μια ομορφιά που μόνο στον ευρωπαϊκό νότο συναντάς (θυμίζει έντονα την Ισαβέλα Δάρρα), πουθενά στα κοινωνικά δίκτυα δεν έχει κάνει κάποια αναφορά στην πατρίδα του πατέρα της.

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template