ΛΟΝΔΙΝΟ-Θέλω να σκοτώσω όλους τους Μουσουλμάνους,και έπεσε πάνω τους με το βαν που οδηγουσε

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Συναγερμός σήμανε για μια ακόμη φορά τα ξημερώματα της Δευτέρας στην Βρετανία και συγκεκριμένα στο Λονδίνο κοντά στο Φίνσμπουρι Παρκ στα
βόρεια της πόλης όταν τρία άτομα που επέβαιναν σε ένα λευκό βαν έπεσαν πάνω σε δεκάδες πεζούς οι περισσότεροι εκ των οποίων μόλις είχαν βγει από κοινωνικό κέντρο κοντά σε ισλαμικό τέμενος όπως αναφέρει και το RT.

Η επίθεση σημειώθηκε με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο το Σάββατο 10 Ιουνίου ένα βαν είχε πέσει σε πεζούς στη Γέφυρα του Λονδίνου.
H αστυνομία συνέλαβε τον 48χρονο οδηγό του βαν. Υπάρχει ένας άνδρας νεκρός και τουλάχιστον 10 τραυματίες με τους 8 απ' αυτούς να μεταφέρονται στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με ανάρτηση στο Twitter του Μουσουλμανικού Συμβουλίου της Βρετανίας, ο οδηγός παρέσυρε πιστούς που έβγαιναν από κοινωνικό κέντρο στην περιοχή του πάρκου Φίνσμπερι, στην οδό Seven Sisters.

Η αστυνομία είπε ότι πήρε κλήση γύρω στις 12:20 π.μ. σήμερα τοπικής ώρας (2:00 π.μ. ώρα Ελλάδας) για σύγκρουση στην Seven Sisters, η οποία τέμνει την περιοχή του πάρκου Φίνσμπερι του Λονδίνου.

Μετά το περιστατικό πολίτες ακινητοποίησαν τον έναν από τους δράστες με αρκετούς να του φωνάζουν «γιατί το έκανες;» και αυτόν να τους απαντά, κατά πληροφορίες, «σκοτώστε με, σκοτώστε με. Θέλω να σκοτώσω όλους τους Μουσουλμάνους».






Το άτομο που συνελήφθη:



Το βαν που έπεσε πάνω στους πεζούς:



"Υπάρχει ένας αριθμός θυμάτων στα οποία παρέχεται βοήθεια", είπε η αστυνομία του Λονδίνου, προσθέτοντας ότι "έχει συλληφθεί ένα άτομο".

Οι άλλοι δύο δράστες όμως που βρίσκονταν μέσα στο βαν κατάφεραν να ξεφύγουν και αναζητούνται.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το βαν έπεσε σε πλήθος ανθρώπων που είχε συγκεντρωθεί στο σημείο για να προσφέρει τις βοήθειες σε έναν ηλικιωμένο άνδρα που είχε χάσει τις αισθήσεις του σε στάση λεωφορείου.


Σύμφωνα με μαρτυρίες που μεταφέρει η βρετανική Daily Mail, τουλάχιστον ένα άτομο μεταφέρθηκε σε ασθενοφόρο, ενώ υπάρχουν αρκετοί αστυνομικοί και ασθενοφόρα στην περιοχή.



Άλλος μάρτυρας είπε στο BBC ότι υπάρχουν τουλάχιστον τρία άτομα σοβαρά τραυματισμένα.


Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template