Ποιος είναι αυτός ο Μποτίας που εμφανίστηκε στην οδό Κύπρου της Γλυφάδας με την Φουρέιρα;

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Καθώς διαβάζουμε την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη της Ελένης Φουρέιρα στον φίλο μας δημοσιογράφο Μαρίνο Βυθούλκα για το People
πέφτουμε πάνω στο απόσπασμα που λέει ότι εντοπίστηκε η τραγουδίστρια στην οδό Κύπρου της Γλυφάδας με κάποιον Αλμπέρτο Μποτία που δεν υπάρχει ούτε καν στις αναζητήσεις της Google. Ποιος είναι αυτός ο Μποτίας και τι θέλει από τη ζωή της Ελένης;



Από τον Μαρίνο Βυθούλκα

Ήταν τέλη Γενάρη όταν χτύπησε το τηλέφωνο της Ελένης Φουρέιρα από τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 και της έγινε η πρόταση να αναλάβει χρέη κριτή στο show χορού So You think you can dance
Αυτός ο νέος ρόλος ενθουσίασε την performer, η οποία ανταποκρίνεται με επιτυχία στα νέα της τηλεοπτικά καθήκοντα. «Με πήραν τηλέφωνο από τον ΑΝΤ1 και μου πρότειναν να βρίσκομαι στην επιτροπή. Η αλήθεια είναι πως δεν μου πήρε ιδιαίτερο χρόνο να δεχτώ, γιατί ο χορός εκτός από ένα μεγάλο κομμάτι της δουλειάς μου, είναι μέρος της καθημερινότητάς μου. Από μικρή, θεωρούσα πως είναι το καλύτερο τηλεοπτικό show και το παρακολουθούσα φανατικά στο Mega. Μάλιστα, η Τατιάνα που είναι σήμερα στο team των χορευτών μου, συμμετείχε εκείνη την εποχή στο SYTYCD. Θεώρησα ιδιαίτερα τιμητική την πρόταση του σταθμού και είπα το ναι χωρίς δεύτερη σκέψη», περιγράφει στο People.



«Δεν κάθομαι να με δω στο SYTYCD»

Ο ρόλος ενός κριτή δεν είναι εύκολος, κάτι που έχει συνειδητοποιήσει και η ίδια από τις 21 Απριλίου που κάθεται στην καρέκλα της κριτικής επιτροπής. «Στην πορεία του show θα πρέπει να αποφασίσουμε πιο από τα παιδιά θα μείνει ή θα αποχωρήσει. Σίγουρα, όταν φτάσουμε σε αυτό το στάδιο, θα είναι ένας άχαρος ρόλος. Πολλές φορές έρχεσαι σε εξαιρετικά δύσκολη θέση γιατί πρέπει να διαλέξεις ανάμεσα σε ταλαντούχους χορευτές. Το να απορρίπτω κάποιον είναι κάτι που με στεναχωρεί, αλλά σε όλα τα παιδιά εξηγώ πως η συμμετοχή τους και μόνο στο συγκεκριμένο show θα τους ανοίξει πόρτες. Οπότε είτε φύγουν είτε μείνουν, μόνο θετική θα είναι η συμμετοχή τους», εξηγεί ενώ μου εξομολογείται πως δεν έχει παρακολουθήσει τον εαυτό της στις εκπομπές προκειμένου να διορθώσει τυχόν λάθη της στον τηλεοπτικό αέρα. 

«Δεν κάθομαι να με δω, γιατί δεν θα μου άρεσε να αλλάξω και να βελτιώσω κάτι. Είμαι χαλαρή, ο εαυτός μου και οτιδήποτε κι αν άλλαζα, θα φαινόταν στημένο. Από την άλλη, τα σχόλια από συνεργάτες και φίλους που έχουν παρακολουθήσει το show είναι θετικά. Εξάλλου, η κύρια δουλειά μου δεν είναι κριτής ή παρουσιάστρια στην τηλεόραση, αλλά τραγουδίστρια και show woman. Δουλεύω πάνω σε αυτό και, πίστεψέ με, είμαι αυστηρή κριτής του εαυτού μου. Από εκεί και πέρα, μου αρέσει πολύ αυτό που κάνω στην τηλεόραση. Μπορεί να το ξανακάνω ή ακόμα και να κάνω και κάτι διαφορετικό στην τηλεόραση», αποκαλύπτει. Μολονότι στο παρελθόν της έγιναν προτάσεις να συμμετέχει ως κριτής σε μουσικά talent show, αλλά και ως διαγωνιζόμενη στο Dancing with the stars, εκείνη αρνήθηκε. «Δεν θα ήθελα να πάω διαγωνιζόμενη σε κάποιο show, διότι το 2010 είχα πάει στο Just the 2 of us, όπου μαζί με τον Παναγιώτη Πετράκη είχαμε αναδειχθεί νικητές. Ήταν κάτι που έγινε στην αρχή της καριέρας μου, στην σωστή στιγμή. Δεν υπάρχει λόγος τώρα πια να το επαναλάβω», ξεκαθαρίζει.

«Μικρή, έτρεχε το δάκρυ κορόμηλο»

Ο χορός είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής της, ενώ η πιο έντονη εικόνα που της έχει αποτυπωθεί από τα παιδικά της χρόνια είναι να χορεύει το τραγούδι «Lambada» της Kaoma μπροστά στον καθρέφτη του σπιτιού της. «Με θυμάμαι να φοράω μια κίτρινη φούστα που έμοιαζε με εκείνη του video clip και να χορεύω το Lambada όπου σταθώ και όπου βρεθώ! Γενικά μου άρεσε να χορεύω και όταν έβλεπα στην τηλεόραση τον Michael Jackson προσπαθούσα να μιμηθώ τις χορογραφίες του. Η ζωή μου ήταν όλη μέρα χορός και τραγούδι. Ακόμα και σήμερα, όταν χορεύω και τραγουδάω πάνω στην σκηνή, είναι η μοναδική στιγμή στην ζωή και στην καριέρα μου που απολαμβάνω αυτό που κάνω. Που απολαμβάνω την επιτυχία μου, αλλά και τον κόσμο που νιώθω ότι αγαπά τα τραγούδια μου. Όταν κατέβω, αμέσως θα με πιάσει ένα δημιουργικό άγχος για την επόμενη μέρα», εξηγεί. Αναρωτιέμαι, αν ο χορός είναι ένας τρόπος εκτόνωσης ύστερα από ένα καβγά ή ακόμα και ένα χωρισμό. «Όχι, ύστερα από ένα χωρισμό, συνήθως κλαίω. Αν και δεν είμαι άνθρωπος που θα με πάρουν τα ζουμιά εύκολα, πολλές φορές δακρύζω χωρίς να έχει συμβεί κάτι συγκεκριμένο. Θα κλάψω από λύπη, χαρά, ακόμα και από συσσωρευμένο άγχος. Μικρή, έτρεχε το δάκρυ κορόμηλο. Με μάλωνε η μητέρα μου και αμέσως έκλαιγα. Μάλιστα , μου έλεγε πως αν ήμουν ηθοποιός θα έπαιρνα Όσκαρ», λέει γελώντας.

«Όσο περνούν τα χρόνια, αφήνω και κάτι πίσω μου»

Ήταν Δεκέμβριος του 2016 όταν στα sites «έσκασε» η είδηση πως ο γοητευτικός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Αλμπέρτο Μποτία, βγαίνει με την Ελένη Φουρέιρα. Δυο μήνες αργότερα, κυκλοφόρησε ακόμα ένα δημοσίευμα που τους ήθελε να μένουν μαζί, ενώ στα 30α γενέθλια της όμορφης τραγουδίστριας στις αρχές Μαρτίου, βγήκαν και οι πρώτες paparazzi φωτογραφίες τους σε τρυφερές στιγμές έξω από το club Shamone

Το Πάσχα τους βρήκε μαζί, μιας και το βράδυ της Ανάστασης θαμώνες γνωστού εστιατορίου στην περιοχή της Γλυφάδας, τους είδαν να περπατούν δίπλα δίπλα στην οδό Κύπρου. «Φαίνονταν και οι δυο χαρούμενοι», συμπληρώνει πληγή του ρεπορτάζ. Ωστόσο, εκείνη ουδέποτε διέψευσε ή επιβεβαίωσε την συγκεκριμένη είδηση. 

«Δεν κρύβω κάτι, αλλά δεν θέλω και να μιλάω για τα προσωπικά μου. Όταν ξεκινάει κάτι με έναν άνθρωπο, δεν ξέρεις που θα καταλήξει. Όταν μια γνωριμία μετρά έξι μήνες, δεν μπορώ να βγω και να πω ‘’Είμαι ευτυχισμένη, είναι ο άνθρωπός μου’’. Το θεωρώ λίγο λάθος. Όντως με τον Αλμπέρτο έχουμε γνωριστεί και το μόνο που μπορώ να σου πω είναι πως είμαι καλά. Από εκεί και πέρα, μου είναι δύσκολο να κάνω περαιτέρω δηλώσεις», λέει με ειλικρίνεια. Μολονότι τα 30 είναι μια κομβική ηλικία για μια γυναίκα, η εντυπωσιακή performer κάνει τον δικό της απολογισμό. 

«Νιώθω πιο ωραία, πιο ευτυχισμένη, πιο ακομπλεξάριστη και πιο σίγουρη από ποτέ. Έκλεισα τα 30, διανύω μια άκρως δημιουργική επαγγελματική περίοδο. Ύστερα από δέκα χρόνια καριέρας, με αρκετές επιτυχίες, έχω χτίσει πράγματα, έχω δημιουργήσει όμορφες καταστάσεις και έχω επηρεάσει με τα τραγούδια μου. Όσο περνούν τα χρόνια, αφήνω και κάτι πίσω μου. Έχω δουλέψει πολύ σκληρά για να το πετύχω αυτό». 
Πριν από ένα χρόνο που συναντηθήκαμε, μου είχε μιλήσει για την οικογένειά της και για το πόσο δεμένοι ήταν μεταξύ τους παρ’ όλες τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν. Υπάρχει, άραγε, στο μυαλό της το σενάριο της δημιουργίας οικογένειας στο άμεσο μέλλον; «Δεν υπάρχει κανένα σχέδιο. Κανείς δεν μπορεί να προγραμματίσει αυτά τα πράγματα. Ο σκοπός μου δεν είναι να βρω ένα καλό γαμπρό και να παντρευτώ. Σαφώς και κάποια στιγμή επιθυμώ να κάνω οικογένεια και παιδιά, αλλά το πώς και το πότε δεν το ξέρει κανείς. Πολλές γυναίκες με το που κλείσουν τα 30, τους πιάνει ένα άγχος για οικογένεια. Σε εμένα αυτό δεν έχει συμβεί. Εξάλλου στα προσωπικά, σε αντίθεση με τα επαγγελματικά, δεν μπορείς να βγάλεις κανένα πρόγραμμα». Δεδομένου πως είναι μια επιτυχημένη τραγουδίστρια με ένα απαιτητικό πρόγραμμα που της αφήνει ελάχιστο ελεύθερο χρόνο, ο γάμος μπορεί να λειτουργήσει και ως τροχοπέδη όσον αφορά στην επαγγελματική της εξέλιξη; «Τα πάντα μπορούν να συνδυαστούν αρκεί να υπάρχει αγάπη. Η μητέρα μου μεγάλωσε τέσσερα παιδιά και δούλευε παράλληλα. Σκέψου, είχε ήδη δυο παιδιά, ήταν έγκυος στο τρίτο και επειδή δεν είχαμε νερό στο σπίτι, πήγαινε έξω στο πηγάδι με ένα κουβά και έπλενε τα ρούχα μας. Άμα υπάρχει θέληση, όλα γίνονται».

«Η αλλαγή που έκανα πάνω μου ήταν τόσο μικρή, όσο ήθελα»

Οι γονείς της βρίσκονται πάντα στο πλευρό της, με διακριτικότητα. Είναι περήφανοι για την κόρη τους, χωρίς να παίρνουν θέση στα συναισθηματικά της. Το μόνο που θέλουν είναι να την βλέπουν ευτυχισμένη, όπως, άλλωστε και τα υπόλοιπα παιδιά τους. «Δεν έχουν επέμβει ποτέ στην προσωπική μου ζωή. Μου έχουν εμπιστοσύνη και χαίρονται πολύ με την εξέλιξή μου», προσθέτει. Όσο για τα αδέλφια της, η τραγουδίστρια δηλώνει περήφανη. «Αγαπώ πολύ τις αδελφές μου και τον μικρότερο αδελφό μου. Βέβαια η μεγάλη μου αδυναμία είναι ο εννιάχρονος ανιψιός μου, ο Γιώργος. Τον έχω βαφτίσει κιόλας. Το θεωρώ παιδί μου. Μεγαλώσαμε μαζί. Έχω ακόμα δυο ανιψάκια, που τα λατρεύω. Δεν σου κρύβω πως κάνω τα πάντα μαζί τους: Έχω αλλάξεις πάνες, τα έχω κοιμίσει. Να φανταστείς πως όταν παίζουμε, κυλιόμαστε στα πατώματα. Ματώνουν τα γόνατά μου γιατί σκαρφαλώνουν πάνω μου και γυρίζουμε όλο το σπίτι. Θέλω όταν μεγαλώσουν να έχουν ωραίες αναμνήσεις από την θεία τους».

Όση ώρα μιλάμε, έχει πιάσει τα μαλλιά της αλογοουρά, ενώ το αέρινο μαύρο φόρεμά, αφήνει ακάλυπτα τα καλογυμνασμένα της πόδια. Στέκομαι λίγο σε μια παλαιότερη συνέντευξή της που είχε δηλώσει πως δεν είναι κατά των αισθητικών επεμβάσεων και της αναφέρω ένα πρόσθετο δημοσίευμα σε αντρικό site που υποστηρίζει πως έκανε αυξητική επέμβαση στήθους, κάτι που φάνηκε και από το φόρεμα που φορούσε στο πρώτο live του So you think you can dance. 
«Είμαι υπέρ των αισθητικών επεμβάσεων, αρκεί αυτές οι επεμβάσεις να μην είναι ακραίες και να μην αλλάζουν την εικόνα σου. Η συγκεκριμένη αλλαγή που έκανα επάνω μου είναι τόσο μικρή, όσο ήθελα εγώ. Το έκανα περισσότερο για να αισθάνομαι καλά με τον εαυτό μου. Ήταν μια μικρή ‘’πινελιά’’ πάνω στο σώμα μου που με έκανε να νιώσω πιο όμορφα με την εικόνα μου. Από εκεί και πέρα, η συμβουλή μου στα κορίτσια που σκέφτονται να προχωρήσουν σε μια τέτοιου είδους επέμβαση, είναι να μην κάνουν υπερβολές που στην πορεία υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να το μετανιώσουν».

ΒΟΧ ΑΣΚΗΣΗ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Η Ελένη γυμνάζεται σε καθημερινή βάση, ενώ το καλοκαίρι αυξάνει περισσότερο την αερόβια άσκηση. 
«Κάνω ποδήλατο ή spinning στο γυμναστήριο, σε συνδυασμό με crossfit που με έχει βοηθήσει να αποκτήσω εκτός από γράμμωση και αντοχή. Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου χωρίς να γυμνάζομαι. Η άθληση μου προσφέρει απίστευτη ευεξεία», εξομολογείται η Ελένη στο People. Όσον αφορά την διατροφή της, αποφεύγει το αλεύρι, τη ζάχαρη και το αλάτι, αλλά δεν έχει μπει ποτέ στην διαδικασία να στερηθεί πράγματα από το διατροφολόγιό της. 

«Προσέχω, αλλά θα φάω τα πάντα με μέτρο. Ένα από τα μυστικά που μου έχει μάθει η γιαγιά μου είναι το ρόφημα κανέλας: Βράζω νερό και μετά το βάζω σε μια κανάτα μαζί με έξι sticks κανέλας. Το αφήνω να κρυώσει και το καταναλώνω σαν τσάι καθ’ όλη την διάρκεια της μέρας. Βοηθάει στην αποτοξίνωση, αλλά και στην υγεία γενικότερα».   πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template