ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ.....έχτισαν το Nammos Μall!!!!

Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

Την ώρα που οι παρακρατικές οργανώσεις των υπαλλήλων του κρατικού μηχανισμού στέλνουν φακέλους-βόμβες σε πρώην πρωθυπουργούς και τα
λεφούσια των βλαχαδερών κατσιαπλιάδων απειλούν τη ζωή ακόμη και του νοσηλευόμενου Λουκά Παπαδήμου, η κυβέρνηση των Σατυροβαρκάρηδων Σύριζα-ΑΝΕΛ αποδεικνύεται το ιδανικό περιβάλλον για να μεγαλουργήσει επιχειρηματίας Ζαννή Φραντζέσκος του Mυκονιάτικου Nammos.




Δύο ταγάρια …

Αρχικά εκμεταλλευόμενος τον Νόμο για τις 100 δόσεις της ταγαρο-Νάντιας Βαλαβάνη και την παράγραφο που λέει ότι αν ο οφειλέτης καταβάλλει εφάπαξ όλο το ποσό διαγράφονται οι προσαυξήσεις και τα πρόστιμα.

Ετσι οι ιδιοκτήτες του διάσημου μυκονιάτικου μαγαζιού πλήρωσαν 2.812.426 ευρώ στη ΔΟΥ Μυκόνου και διέγραψαν μια για πάντα τα χρέη και τους ανοιχτούς λογαριασμούς τους με το Δημόσιο.

Το συνολικό ποσό ανερχόταν σε 7,8 εκατ. ευρώ και είχε φτάσει σε αυτό το ύψος από τις προσαυξήσεις που είχαν επιβαρύνει πρόστιμο για τη συναυλία του Αντώνη Ρέμου στο «Nammos» το καλοκαίρι του 2009.

Επίσης, πληροφορίες αναφέρουν ότι έδωσαν 1 εκατ. ευρώ στο ΙΚΑ για οφειλές που είχαν να κάνουν με τις εισφορές των εργαζομένων.

Με απλά λόγια η επιχείρηση γλίτωσε πάνω από 5.000.000 εκατ. ευρώ.




και ο μάγκας Ζαννής Φραντζέσκος

Στην συνέχεια οι 3 γάτουλες επιχειρηματίες Ζαννής Φραντζέσκος, Κωνσταντής Κουσαθανάς και Σάμι Ιμπραήμ έβγαλαν άδεια που αφορούσε την επέκταση του βιολογικού καθαρισμού και άρχισαν με την συγκεκριμένη άδεια να χτίζουν το Nammos Μall!!!!

To θέμα αποκάλυψε το Euro2day και το “Κουρδιστό Πορτοκάλι” δίνει την απαραίτητη κοσμοπολίτικη διάσταση στην υπόθεση.

Είναι λογικό οι επιχειρηματίες του Nammos, με φόντο την Κολομβία των Βαλκανίων, να βγάλουν άδεια για επέκταση του βιολογικού καθαρισμού και με αυτή την άδεια να σηκώσουν ένα πολυτελές εμπορικό κέντρο στην Ψαρρού.

Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά καθώς στην κυβέρνηση βρίσκονται τα ανόητα και ξιπασμένα βλαχαδερά του Σύριζα των οποίων οι γεωγραφικές γνώσεις της ελληνικής επικράτειας εξαντλούνται στην πλατεία των ταγαροΕξαρχείων.











Το νέο εμπορικό κέντρο θα προσφέρει στους ισχυρούς του χρήματος από έργα τέχνης μέχρι ρούχα και αξεσουάρ μεγάλων οίκων μόδας, ενώ θα διαθέτει υπόγειο πάρκινγκ χωρητικότητας 300 οχημάτων!

Ολα αυτά με άδεια για επέκταση του βιολογικού καθαρισμού!!!

Σύνφωνα με το Euro2day τα τεκταινόμενα πήραν τον δρόμο της δικαστικής οδού, κατ’ αρχάς στο Ειρηνοδικείο της Μυκόνου, κατόπιν ένδικων μέσων που ασκήθηκαν από περίοικους. Και η απόφαση βγήκε υπέρ της κατασκευάστριας εταιρίας MYCRE Investments, που όπως μαθαίνουμε τελικά, ανεγείρει ολόκληρο… Mall, σουίτες κ.λπ., πέραν του υπογείου parking, δίπλα στην παραλία.


Βεβαίως η άλλη πλευρά άσκησε ήδη αναστολή (που έγινε αποδεκτή), το ενδιαφέρον όμως είναι ότι η αναστολή, παρά τον σύντομο χρόνο άσκησής της, εκδικάστηκε από άλλο ειρηνοδίκη.Διότι η προηγούμενη ειρηνοδίκης πήρε στο μεταξύ ευμενή μετάθεση στον τόπο καταγωγής της, μία εβδομάδα μετά την έκδοση της απόφασης υπέρ της κατασκευάστριας εταιρίας.


Η Μύκονος είναι μικρός τόπος και ήταν πολλοί εκείνοι που ήξεραν ότι η ειρηνοδίκης ανέμενε επί χρόνια αυτή τη μετάθεση, αλλά δεν την ελάμβανε. Οπότε, η σύμπτωση αυτή δημιούργησε… πώς να το πούμε; Υποψίες.

Όπως και να έχει, η υπόθεση που έχει αναστατώσει αρκετά το «νησί των ανέμων» πήγε ήδη στο Πρωτοδικείο της Σύρου, εκδικάστηκε σε δεύτερο βαθμό και αναμένεται η απόφαση.Ωστόσο στην επιχειρηματική κοινότητα της Μυκόνου δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι το Πρωτοδικείο της Σύρου «επηρεάζεται έντονα» από οργανωμένα συμφέροντα. Βαριά κατηγορία μεν, αλλά κάποιοι φαίνεται ότι την πιστεύουν κι από ό,τι πληροφορούμεθα ετοιμάζουν όχι απλά προσφυγή στο Εφετείο, αλλά και καταγγελία στον εισαγγελέα Διαφθοράς!Όχι μόνο για την υπόθεση της ευμενούς μετάθεσης αλλά και γενικότερα για τα όσα ακούγονται περί σχέσεων διαφθοράς μεταξύ επιχειρηματικών και δικαστικών «κύκλων» στη συγκεκριμένη περιφέρεια.

Σώπα καλέ!!!

Στην πρωτεύουσα της Κολομβίας των Βαλκανίων τώρα, οι κατσιαπλιάδες του Σύριζα αφού φορολεηλάτησαν τους οξυδερκείς Ελληνες ψηφοφόρους αναζητούν απεγνωσμένα σανίδα σωτηρίας στην πολιτική λύση με τον Τσίπρα να τηλεφωνεί εκλιπαρόντας Μέρκελ, Μακρόν, Γιουνκέρ, Μοσκοβισί και τον Νίκο Αναστόπουλο.

Μιλάμε για την απόλυτη παρακμή ενός γελοίου, διεφθαρμένου παρα-κράτος και των ψεκασμένων πολιτών του οι οποίοι βουλιάζουν άφραγκοι στους καναπέδες και παρακολουθούν Γιώργο Παπαδάκη και Survivor.


Mιλάμε για τον απόλυτα ψεκασμένο λαό.

Οσο για τους επιχειρηματίες του Nammos ευχόμαστε ολόψυχα καλές δουλειές…  πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template