ΗΤΑΝ ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ λέει ο Νάτσο Ροντριγκεθ.. «Τέλος» o Μπαρτζώκας από την Μπαρτσελόνα

Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποτελεί οριστικά παρελθόν από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα ύστερα από μία σεζόν στην ομάδα της Βαρκελώνης.
Η διοίκηση των Καταλανών έκανε γνωστό σήμερα στον Έλληνα τεχνικό τη λύση της συνεργασίας τους.

Άδοξα ολοκληρώθηκε η χρονιά για Μπαρτσελόνα και Μπαρτζώκα, καθώς μετά τον αποκλεισμό από την Euroleague σειρά πήρε το ισπανικό πρωτάθλημα, με τους «μπλαουγκράνα» να μένουν εκτός ημιτελικών στα πλέι οφ της Liga Endesa μετά από δώδεκα χρόνια συνεχούς παρουσίας.


Ο Διευθυντής επικοινωνίας της ομάδας, Αλμπέρτ Σολέρ, δήλωσε σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου: «Ευχόμαστε τα καλύτερα στον Μπαρτζώκα, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε μπροστά. Σήμερα το πρωί (7/6) συναντηθήκαμε με τον Μπαρτζώκα και του ανακοινώσαμε την απόφασή μας. Ο κόουτς Μπαρτζώκας και ο πρώτος βοηθός του δεν θα συνεχίσουν μαζί μας. Για τα υπόλοιπα μέλη του προπονητικού επιτελείου θα αποφασίσουμε αργότερα.

Ήταν μία ασυνήθιστη σεζόν, με πολλούς τραυματισμούς, ενώ την ίδια στιγμή έπρεπε να διαχειριστούμε το νέο format της EuroLeague. Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε πολλές συναντήσεις και λάβαμε την απόφαση να χωρίσουν οι δρόμοι μας με τον προπονητή μας. Οι φίλαθλοί μας είναι απογοητευμένοι και έχουν κάθε δίκιο. Εμείς θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε την κατάσταση, ώστε να έχουμε ξανά ένα γεμάτο γήπεδο».

Από την άλλη ο νέος γενικός υπεύθυνος του τμήματος μπάσκετ της Μπαρτσελόνα, Νάτσο Ροντρίγκεθ, ήταν πιο σκληρός με τον Ελληνα προπονητή:
«Δεν σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων φέτος. Ερχόμουν στις προπονήσεις και δεν ήξερα αν η ομάδα έχει κερδίσει ή έχει χάσει. Όλα ήταν επίπεδα.
Η απομάκρυνση του Μπαρτζώκα δεν οφείλεται μόνο σε αθλητικούς λόγους. Υπάρχουν κι άλλες παράμετροι. Θεωρούμε ότι δεν είναι επαρκής για να υποστηρίξει το πρότζεκτ της Μπαρτσελόνα, που θέλει να είναι ανταγωνιστική για πολλά χρόνια. Θέλουμε ο καινούριος προπονητής μας να είναι ηγέτης σε όλα τα επίπεδα και να κάνει την ομάδα ανταγωνιστική τα επόμενα χρόνια.
Ο Μπαρτζώκας είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος, ευγενικός, με τον οποίο δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα. Μιλήσαμε μαζί του και κατάλαβε πλήρως την απόφαση της ομάδας".  πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template