Αστρολογία-Τα ζώδια σήμερα 16 Ιουλίου 2017

Κυριακή 16 Ιουλίου 2017

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Οικονομικά θέματα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ...


ΚΡΙΟΣ
Σήμερα είναι μια εξαιρετική ημέρα που πρέπει να εκμεταλλευτείς, καθώς η Σελήνη στο ζώδιό σου, σχηματίζει ευνοϊκή όψη και με τον Κρόνο, στοιχείο που δείχνει πως μπορείς να σταθεροποιήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια, ενώ μπορείς πολύ άνετα να διευθετήσεις τις υποθέσεις σου. Ακόμη όμως και στην περίπτωση που συναντήσεις αναποδιές ή ατυχίες, στο τέλος βγαίνεις λυτρωτικά από αδιέξοδα, ειδικά αν είσαι γεννημένος το πρώτο δεκαήμερο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Τα βλέμματα παραμένουν στραμμένα επάνω σου και σήμερα μπορείς να θέσεις πιο γερά θεμέλια στις σχέσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα ή να εδραιώσεις τη θέση σου στη σχέση με τον/την σύντροφο. Αν μάλιστα είσαι γεννημένος στις αρχές, ένα φιλικό πρόσωπο συμβάλει στα ερωτικά σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα οικονομικά πηγαίνουν καλύτερα, ενώ παράλληλα εσύ βρίσκεις τρόπους να εκμεταλλεύεσαι τις ευκαιρίες στη δουλειά, δουλεύοντας αθόρυβα.

ΤΑΥΡΟΣΜια σημαντική βοήθεια εμφανίζεται στο δρόμο σου, είτε ως ασπίδα που σε προστατεύει από τις κακοτοπιές, είτε ως υποστήριξη σήμερα, ενώ δεν αποκλείεται να είσαι εσύ εκείνος που προσφέρεις χείρα βοηθείας σε κάποιον που σε χρειάζεται. Παράλληλα, εισπράττεις ηθική ανταμοιβή γι’ αυτά που προσφέρεις, ενώ παράλληλα χτίζεις πιο γερά θεμέλια στις σχέσεις σου με τα πρόσωπα της οικογένειας ή του σπιτιού, θέτοντας κανόνες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Έχεις δώσει έμφαση στην κοινωνική σου ζωή αυτό το διάστημα και μπορείς να κάνεις ενέργειες μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, που τελικά σου βγαίνουν σε καλό. Επιπλέον, οι φίλοι σου είναι εκείνοι που δρουν καταλυτικά στο να αυξηθεί η
αισιοδοξία σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Προτού τακτοποιήσεις τα πολύ σημαντικά ζητήματα, υπάρχουν και επιμέρους εκκρεμότητες που καλείσαι να οργανώσεις, ενώ θυμήσου πως η διπλωματική οδός μπορεί να κάνει πολλά για σένα.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Η σημερινή ημέρα παρέχει ιδιαίτερα πρόσφορο έδαφος για να υλοποιήσεις στόχους και να πλησιάσεις πιο κοντά στις επιθυμίες σου. Παράλληλα, μέσα από συλλογικές προσπάθειες καταφέρνεις περισσότερα, ενώ οι ομαδικές δραστηριότητες σε ευνοούν. Επίσης, μπορείς σήμερα να επενδύσεις σε μια φιλική σχέση, δοθέντος όμως πως είσαι αντικειμενικός στην κρίση σου ως προς τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είσαι πιο εξωστρεφής με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου και μέσα από παρέες βρίσκεις δρόμο για να «τρέξεις» τα προσωπικά σου ζητήματα, ενώ γενικότερα η διάθεσή σου είναι πιο αισιόδοξη. Προσέξτε όμως για ουτοπίες, αν είσαι γεννημένος το δεύτερο δεκαήμερο, καθώς είσαι επιρρεπής σε αυταπάτες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ετοιμάζεις οικονομικά ανοίγματα και ενώ η τύχη σταθεροποιεί τα σχέδιά σου, χρειάζεται να έχουν ρεαλιστική βάση. Ταυτόχρονα, αν εργάζεσαι σήμερα, μπορείς να δεις τις συνεργασίες σου να αποδίδουν.
 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Στο ίδιο κλίμα με την χθεσινή ημέρα, σήμερα μπορείς να καταφέρεις πολλά για την κοινωνική σου ζωή, ενώ οι προβολείς παραμένουν στραμμένοι πάνω σου. Αν μάλιστα ήθελες να προσεγγίσεις κάποιο σημαντικό πρόσωπο για μια υπόθεση σου, σήμερα είναι μια εξαιρετική ημέρα για να το κάνεις, προσέχοντας όμως να μείνεις μακριά από υπερβολές, όπως δείχνει η παρουσία του Άρη στις ημερομηνίες όσων ανήκουν στο τρίτο δεκαήμερο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Δεν είναι λίγες οι φορές που με την ανυπομονησία και την βιασύνη σου πιέζεις τα πράγματα, χωρίς να είναι έτοιμες οι συνθήκες ακόμη, ενώ ταυτόχρονα είσαι αρκετά καχύποπτος με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Αντίθετα, αν είσαι γεννημένος στις αρχές του ζωδίου, η τύχη σου χαμογελά απρόσμενα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Αν ανήκεις σε εκείνους που εργάζονται σήμερα, κάνεις ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα σου που σταθεροποιεί τα οικονομικά σου, ενώ παράλληλα μπορείς να προσεγγίσεις με επιτυχία προϊστάμενους ή ανθρώπους που έχουν λόγο στη δουλειά σου.


ΛΕΩΝ 
Η τύχη σήμερα μοιάζει να σου χαμογελά στις επιδιώξεις σου, ενώ γενικότερα είναι μια καλή ημέρα για να τακτοποιήσεις διαδικαστικά ζητήματα, ή να ρυθμίσεις υποθέσεις σπουδών ή εξωτερικού. Παράλληλα όμως, μπορείς να έχεις μια σημαντική έμπνευση ή γενικότερα ένα σημαντικό άνοιγμα σε κάτι, το οποίο θα έχει διάρκεια χάρη στους κόπους που έχεις καταβάλει όλο αυτό το διάστημα, ειδικά αν είσαι γεννημένος το τρίτο δεκαήμερο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Δείχνεις μια πιο αισιόδοξη πλευρά του εαυτού σου και αυτό κερδίζει τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν, ενώ αν είσαι γεννημένος στις αρχές του ζωδίου, μπορείς να καταφέρεις πολλά στα προσωπικά σου ζητήματα, είτε είσαι ελεύθερος, είτε δεσμευμένος.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μέσα από σημαντικές ευκαιρίες που παρουσιάζονται στη δουλειά μπορείς να τακτοποιήσεις οφειλές προς τρίτους ή οικονομικές υποχρεώσεις. Γενικότερα όμως είναι περίοδος που μπορείς να εκμεταλλευτείς τις καταστάσεις προς όφελός σου.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η διαίσθησή σου σε οδηγεί σε αποδέσμευση από φοβίες, καθώς ακούς το ένστικτό σου μετά από καιρό και αφουγκράζεσαι την εσωτερική σου φωνή, αφήνοντας πίσω τις ενοχές. Παράλληλα, μέσα από ασήμαντες αφορμές βρίσκεις τη δύναμη να δώσεις τέλος σε καταστάσεις που δεν προχωρούν άλλο, αφήνοντας έτσι χώρο για νέα πράγματα στη ζωή σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Παρότι τα μπερδέματα με τα οικογενειακά σου πρόσωπα ή τα άτομα του οικείου περιβάλλοντος συνεχίζονται, εσύ προσπαθείς να κάνεις πιο ευχάριστη την καθημερινότητα για όσους αγαπάς, μη διστάσεις όμως να αδράξεις και ευκαιρίες για νέες γνωριμίες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μέσα από τη δουλειά σου ρυθμίζεις τις οικονομικές σου υποχρεώσεις ή τις οφειλές που εκκρεμούν, ενώ είναι πιθανό να ενισχυθείς οικονομικά σήμερα από τρίτους, παίρνοντας μια σημαντική ανάσα. Επιπλέον, αφοσιώνεσαι στους στόχους σου, αλλά υπάρχουν πολλές παγίδες που πρέπει να προσέξεις.

ΖΥΓΟΣ
Η Σελήνη παραμένοντας απέναντί σου το απόγευμα σχηματίζει ευνοϊκή όψη με τον Κρόνο, δείχνοντας έτσι πως μέσα από μια σχέση ή μια σημαντική συνεργασία εισπράττεις μια ουσιαστική βοήθεια που σε φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στις επιδιώξεις σου, γενικότερα όμως υλοποιείς στόχους.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η συναισθηματική σου ζωή ανήκει στους κερδισμένους τομείς για σήμερα αν αδράξεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, παραμερίζοντας έστω και για λίγο τις υποχρεώσεις στην καθημερινότητα και το σπίτι. Έλα λοιπόν πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα, αποδέξου προτάσεις αν είσαι ελεύθερος και γενικότερα μπορείς να αφεθείς περισσότερο, έχοντας πάντα τις κεραίες σου ανοιχτές.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Πετυχαίνεις πολλά αυτό το διάστημα σε ζητήματα καριέρας, αν και έχεις αναλάβει να κάνεις πολλά μαζί και ο χρόνος που απομένει για σένα είναι μηδαμινός. Επιπλέον, πρόσεξε ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου γιατί ο Άρης από το ζενίθ του ωροσκοπίου σου φέρνει ανατροπές στη δουλειά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μπορείς να εκμεταλλευτείς στο έπακρο την εύνοια της σημερινής ημέρας για να ρυθμίσεις ζητήματα περισσότερο υλικής ή πρακτικής φύσης, ακόμη και αν σήμερα θα προτιμούσες να ξεκουραστείς. Έχεις τη δυνατότητα λοιπόν πιο άνετα να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που εκκρεμούν, έχοντας και την στήριξη παράλληλα των προσώπων του οικείου περιβάλλοντος.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αφήνοντας στην άκρη τον εγωισμό έρχεσαι πιο κοντά στους δικούς σου ανθρώπους, ενώ παράλληλα έχεις ανάγκη από συναισθηματική ασφάλεια και δεν είναι λίγες οι φορές που παρουσιάζεις έντονα σημάδια προσκόλλησης σε άλλους.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Αν ανήκεις σε εκείνους που αναζητούν εργασία, μπορείς σήμερα να κάνεις τις κατάλληλες επαφές ή να στείλεις βιογραφικά, αν οι συνθήκες σου το επιτρέπουν, καθώς το πιθανό επιτυχίας αυξάνεται για σένα. Γενικότερα όμως είναι μια ημέρα που μπορείς να καταφέρεις πολλά στο εργασιακό περιβάλλον, αν εργάζεσαι σήμερα, ακόμη και αν τα οικονομικά σου είναι πιο πιεσμένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η σημερινή ημέρα σου παρέχει το κατάλληλο έδαφος για να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια, να περάσετε όμορφες στιγμές με αγαπημένα σου πρόσωπα, να διασκεδάσεις και αν είσαι γονιός, να περάσετε ουσιαστικότερο χρόνο με τα παιδιά σου. Παράλληλα όμως είσαι σε μια φάση που σταθεροποιείς τα σχέδιά σου μέσα από διαδικαστικές ενέργειες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μη διστάσεις να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για τη συναισθηματική σου ζωή με την Αφροδίτη στον τομέα των σχέσεων, καθώς έρχεσαι πιο κοντά σήμερα σε όσους αγαπάς και μπορείς να δεις ένα νέο πρόσωπο να εμφανίζεται στα προσωπικά, αν είσαι ελεύθερος. Ωστόσο, αν είσαι γεννημένος το δεύτερο δεκαήμερο πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς είσαι επιρρεπής σε αυταπάτες και ονειροπολήσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μέσα από συμφωνίες και επαφές μπορείς να αυξήσεις τα έσοδά σου, ειδικά αν ασχολείσαι με το ελεύθερο επάγγελμα. Γενικότερα όμως η σημερινή ημέρα συγκαταλέγεται για σένα στις πολύ ευνοϊκές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η σημερινή ημέρα σου παρέχει εξαιρετικές ευκαιρίες να χτίσεις κάτι σημαντικό, κυρίως σε ζητήματα που αφορούν το σπίτι ή την οικογένεια, ενώ ένα πιθανό σενάριο είναι πως μέσα από την βοήθεια που σου προσφέρει ένα πρόσωπο του οικείου περιβάλλοντος, καταφέρνεις να τακτοποιήσεις μια υπόθεση που σε προβληματίζει καιρό. Γενικότερα όμως, είναι πιεστική περίοδος, ειδικά αν έχεις γεννηθεί μετά τα μέσα Ιανουαρίου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Παρότι η συναισθηματική σου ζωή δεν είναι πρώτη σου προτεραιότητα, μπορείς σήμερα να εκφράσεις τα συναισθήματά σου στους δικούς σου ανθρώπους και να έρθετε πιο κοντά. Ωστόσο, οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο είναι επιρρεπείς σε καβγαδάκια με τον/την σύντροφο, λόγω του Άρη απέναντί τους.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Πληροφορίες που παίρνεις από τα πρόσωπα του σπιτιού, δίνουν ώθηση στα οικονομικά, ενώ γίνονται σημαντικές κινήσεις για να ρυθμίσεις μια και καλή τις οφειλές σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μπορείς σήμερα να καταφέρεις πολλά μέσα από συζητήσεις που κάνεις χάρη στην ισχυρή σου πειθώ που είναι πιο τονισμένη σήμερα. Παράλληλα μια συμφωνία ή επαφές για μια συνεργασία μπορούν να αποδώσουν καλύτερα, να πάρεις μια απάντηση που σε ικανοποιεί ή να έχεις μεγαλύτερη ευχέρεια στην μετάδοση των ιδεών σου στο κοντινό σου περιβάλλον.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η δυναμική της σημερινής ημέρας δίνει πολλά στη συναισθηματική σου ζωή και μπορείς να καταφέρεις αρκετά, είτε είσαι ελεύθερος και αναζητάς κάποιο πρόσωπο, είτε βρίσκεσαι ήδη σε σχέση και έχεις μπει σε μια ρουτίνα. Άρπαξε λοιπόν τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Δεν είναι λίγες οι φορές που από το πουθενά υπάρχουν ευκαιρίες για τα οικονομικά σου, ωστόσο οι στόχοι σου παραμένουν απατηλοί και αυτό σου κοστίζει σε χρήμα. Παρόλα αυτά μπορείς να ρυθμίσεις ευκολότερα τις υποχρεώσεις σου.

ΙΧΘΥΕΣ
Παρότι η Κυριακή παραδοσιακά συνδέεται με ξεκούραση και αναψυχή, για σένα αντίθετα φέρνει εξαιρετικές ευκαιρίες να ρυθμίσεις ζητήματα πρακτικής φύσεως που εκκρεμούν, ειδικά μετά την αστάθεια αυτής της περιόδου. Μπορείς λοιπόν να σταθεροποιήσεις τα σχέδιά σου, ενώ πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος στέκονται αρωγοί στις προσπάθειές σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είναι γεγονός πως η συναισθηματική σου ζωή είναι σε δεύτερη μοίρα, ενώ αν είχες κάνει κάποια γνωριμία το προηγούμενο διάστημα, παρότι κάνεις επαφές και διατηρείς επικοινωνία, οι συνθήκες ακόμη δεν έχουν ωριμάσει προς το δικό σου όφελος.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ρύθμισε σήμερα οικονομικά θέματα, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον τομέα των οικονομικών σου, ενώ μέσα από τις προσπάθειες στο εργασιακό περιβάλλον καταφέρνεις πολλά. Προσέξτε όμως για ουτοπίες και αυταπάτες στο χώρο της δουλειάς.  astropedia.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template