Αστρολογία.Τα ζώδια της εβδομάδος απο 17/7 έως 23/7/2017

Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια..Καριέρα,Οικονομικά θέματα,Υγεία,αλλά και τα Αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.

ΚΡΙΟΣ
Προωθείς δημιουργικά σχέδια, έχεις όμως ανάγκη από συναισθηματική ασφάλεια.
Το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι πιο εσωστρεφές και αφουγκράζεσαι τις καταστάσεις, ενώ την Πέμπτη ο κυβερνήτης σου Άρης μετά από μια μακρά περίοδο σε θέση κόντρα, περνά σε μια πιο ευνοϊκή θέση και σε ωθεί σε περισσότερη δράση, έχοντας παράλληλα και περισσότερη ενέργεια και το κλίμα στο σπίτι ηρεμεί. Επίσης το Σάββατο ο Ήλιος περνώντας στον Λέοντα, δίνει ώθηση σε δημιουργικά σχέδια και σου φέρνει πολύ σημαντικές ευκαιρίες που μπορείς να αδράξεις, προσοχή όμως στη βιασύνη!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η Αφροδίτη από τους Διδύμους μαρτυρά για σένα πως πλέον στις συναισθηματικές σου σχέσεις παίζει πολύ σημαντικό ρόλο η καλή επικοινωνία. Παράλληλα, η Νέα Σελήνη της Κυριακής είναι ιδιαίτερα θετική για σένα και μπορείς να περιμένεις ευνοϊκές εξελίξεις σε ένα θέμα που σε απασχόλησε στα ερωτικά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η εβδομάδα αυτή επηρεάζει και τον τομέα των οικονομικών, είναι λοιπόν προτιμότερο να κάνεις μια πιο φειδωλή διαχείριση στο πορτοφόλι σου, ενώ το τρέξιμο με τις υποχρεώσεις στην καθημερινότητα και στη δουλειά είναι έντονο.
ΤΑΥΡΟΣ
Φλερτ και γνωριμίες παράλληλα με εντονότερη ενασχόληση με τα του οίκου σου.
Μια βοηθητική εβδομάδα για τις υποθέσεις σου, ενώ το Σάββατο ο Ήλιος περνώντας στον Λέοντα εγκαινιάζει μια περίοδο που ασχολείσαι εντονότερα με το σπίτι, την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία σου, σαφώς όμως η σιγουριά παίζει πλέον πρωταρχικό ρόλο, έτσι με τη Νέα Σελήνη της Κυριακής επιδιώκεις να αλλάξεις σελίδα στο σπίτι.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μέχρι τα μισά της εβδομάδας πλησιάζεις ευκολότερα το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, χάρη στα πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος, όμως από την Πέμπτη ο Άρης περνά σε μια πιο πιεστική θέση, φέρνοντας στο προσεχές διάστημα κάποια προβλήματα στο σπίτι ή την οικογένεια, είναι λοιπόν προτιμότερο να μην παρασύρεσαι σε βιασύνες και εριστικές συμπεριφορές.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Παρά την εύνοια που υπάρχει στον τομέα της καριέρας σου, αυτή η εβδομάδα είναι απαγορευτική για οικονομικά ανοίγματα, αν δεν έχεις υπολογίσει την παραμικρή λεπτομέρεια.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Ανάσα για το πορτοφόλι και εξωστρέφεια.
Βοηθητική εβδομάδα αυτή εδώ, ενώ την Πέμπτη ο Άρης περνά σε μια πιο φιλική θέση για το ζώδιό σου και έχεις περισσότερη κινητικότητα και όρεξη για δράση, πρόσεξε όμως όσα λες, τις συσκευές επικοινωνίας και τις μετακινήσεις σου στο εξής!
Επίσης, από το Σάββατο ο Ήλιος περνά στον Λέοντα, προλογίζοντας για σένα κοινωνικότητα, συναντήσεις και επαφές. Επίσης, η Νέα Σελήνη την Κυριακή στην ίδια θέση φέρνει μια ευκαιρία που πρέπει να αδράξεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι πιο βοηθητικές ημέρες για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει είναι η Τετάρτη και η Πέμπτη, όπου το κλίμα είναι θετικότερο για να μειώσεις τις αποστάσεις και να γεφυρώσεις τα χάσματα. Άλλωστε βρίσκεσαι σε μια περίοδο πιο εξωστρεφή στα αισθηματικά με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μέχρι τα μισά της εβδομάδας ασχολείσαι περισσότερο με όλα εκείνα τα πρακτικά ζητήματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα, ενώ παράλληλα μπορείς να στηριχτείς και στις κοινωνικές σου επαφές, αν μείνεις μακριά από υπερβολές.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ανάγκη για περισσότερη σταθερότητα, τα αισθηματικά όμως κινούνται ξανά.
Η εβδομάδα αυτή συγκαταλέγεται στις πιο βοηθητικές για σένα και τις υποθέσεις σου, καθώς μέχρι τα μισά της μπορείς με άνεση να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια, ενώ Παρασκευή και Σάββατο τακτοποιείς υποχρεώσεις μέσα στο πρόγραμμα της καθημερινότητας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα προσωπικά σου είναι πιο μπερδεμένα αυτή την εβδομάδα καθώς η καθημερινότητα φέρνει αφορμές για να εστιάσεις σε εκείνα που λείπουν από τη συναισθηματική σου ζωή.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μην παρασύρεσαι σε υπερβολές στα επαγγελματικά σου. Την Πέμπτη ο Άρης εγκαταλείπει το ζώδιό σου και οι καταστάσεις καταλαγιάζουν, αλλά έρχονται έξοδα που δεν είχες υπολογίσει. Από το Σάββατο ο Ήλιος επίσης εγκαταλείπει το δικό σου ζώδιο και περνά στον Λέοντα, μαρτυρώντας πως το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής σου στρέφεται πλέον εκεί, αλλά και γενικότερα στην ανάγκη για σταθερότητα. Επίσης η Νέα Σελήνη της Κυριακής προλογίζει νέες κινήσεις που κάνεις για να βρεις έσοδα.
ΛΕΩΝ
Τα γενέθλιά σου ξεκινούν με περισσότερη εξωστρέφεια στα προσωπικά.
Το πιο σημαντικό νέο της εβδομάδας είναι η είσοδος του κυβερνήτη σου Ήλιου στο ζώδιό σου το Σάββατο εγκαινιάζοντας την περίοδο των γενεθλίων σου, φέρνοντάς σε στο επίκεντρο των εξελίξεων και φέρνοντας στην επιφάνεια όσα προετοίμαζες. Παράλληλα, με τη Νέα Σελήνη της Κυριακής στο ζώδιό σου θέλεις να γυρίσεις σελίδα και να κάνεις μια νέα αρχή, ειδικά αν έχεις γενέθλια αυτές τις μέρες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Επίσης, την Πέμπτη ο Άρης περνά στο ζώδιό σου μετά από μια περίοδο παρασκηνίου και στασιμότητας, αυξάνοντας κατακόρυφα τα επίπεδα ενέργειας και μολονότι μπορεί να μη λείψουν οι προκλήσεις που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις, αυτή τη φορά το παιχνίδι είναι στα χέρια σου. Πρόσεξε όμως να είσαι απόλυτα εντάξει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Με την Αφροδίτη σε φιλική θέση για τον τομέα των οικονομικών σου έχεις περισσότερες ευκαιρίες για έσοδα, όμως ταυτόχρονα τα πολλά έξοδα συνεχίζονται και ίσως είναι προτιμότερο να είσαι περισσότερο εγκρατής.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι φίλοι στο πλευρό σου, καθώς προετοιμάζεις πολλά.
Η εβδομάδα αυτή είναι ουδέτερη για σένα και τη Δευτέρα τακτοποιείς εκκρεμότητες, ενώ τις μέρες Τρίτη και Τετάρτη ασχολείσαι πιο εντατικά με τις υποθέσεις των άλλων. Άλλωστε, από το Σάββατο ο Ήλιος περνά στο προηγούμενο ζώδιο, εγκαινιάζοντας μια περίοδο που ετοιμάζεις τα επόμενα βήματά σου, ακόμη και αν χρειαστεί να απομονωθείς από την πολυκοσμία. Επίσης, η Νέα Σελήνη της Κυριακής στην ίδια θέση δείχνει πως προετοιμάζεις το επόμενο βήμα σου, έστω και αν έχεις μπόλικο άγχος.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Την Πέμπτη ο Άρης περνά στο προηγούμενο ζώδιο από το δικό σου, προλογίζοντας έτσι μια περίοδο όπου υπάρχει έντονο παρασκήνιο και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός. Επίσης, η αρχή της εβδομάδας δίνουν εξαιρετικές ευκαιρίες για να έρθεις πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μέχρι τα μισά της εβδομάδας επικοινωνείς πιο άνετα τα θέλω σου στους άλλους, ενώ σταδιακά αρχίζουν και τα έσοδα για το πορτοφόλι σου, μην προβείς όμως σε ανοίγματα καθώς τρέχουν ακόμη κάποιες οφειλές.
ΖΥΓΟΣ
Εντονότερη κοινωνική ζωή και νέοι στόχοι.
Μια σημαντική εβδομάδα αυτή εδώ για σένα, καθώς από Πέμπτη ο Άρης που εδώ και καιρό έφερε πολύ κούραση και πιεστικές καταστάσεις, περνά σε μια πιο βοηθητική θέση και σε κινητοποιεί για να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Ειδικότερα από το Σάββατο ο Ήλιος περνά στον Λέοντα, φέρνοντας μια περίοδο όπου εστιάζεις στους στόχους σου, ενώ αποδίδεις καλύτερα σαν μέλος μιας ομάδας. Επίσης, η Νέα Σελήνη την Κυριακή στην ίδια θέση φέρνει μια ευκαιρία μέσα από ένα πρόσωπο του φιλικού σου περιβάλλοντος.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η νέα θέση του Ήλιου φέρνει ισχυρούς φίλους στο πλευρό σου και η Αφροδίτη από τους Διδύμους δείχνει πως έχεις πολλές ευκαιρίες για τη συναισθηματική σου ζωή, αρκεί να νιώθεις πως το ταίρι σου σε πηγαίνει ένα βήμα παρακάτω.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η εβδομάδα αυτή φέρνει εξαιρετικά νέα για την επαγγελματική σου ζωή, ακόμη και αν τα έσοδα είναι λίγο περιορισμένα. Επίσης, μεσοβδόμαδα έχεις μια σημαντική ευκαιρία πάνω σε οικονομικά, πρόσεξε όμως στο επαγγελματικό περιβάλλον.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Εστιάζεις στην καριέρα με περισσότερη αισιοδοξία.
Σε γενικές γραμμές πρόκειται για μια θετική εβδομάδα που σε βοηθά να δεις πιο καθαρά τα πράγματα, όμως από την Πέμπτη εγκαινιάζεται μια περίοδος με περισσότερες προκλήσεις καθώς ο Άρης περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, φέρνοντας έντονα την ανάγκη να αποδείξεις την αξία σου και να υπερνικήσεις τις καταστάσεις που θα προκύψουν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μέχρι τα μισά της εβδομάδας αυτής προσεγγίζεις αγαπημένα πρόσωπα, ενώ γενικότερα είσαι σε μια περίοδο που το κλίμα είναι πιο ευχάριστο και αισιόδοξο για τη διάθεσή σου και αυτό μεταφέρεται και στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν. Συνεχίζεις όμως παράλληλα την αυτοκριτική σου και κάποιες γκρίνιες δεν λείπουν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Από το Σάββατο ο Ήλιος περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, μαρτυρώντας πως για το επόμενο διάστημα εστιάζεις περισσότερο στην καριέρα και στην εξέλιξή σου, δεν παύουν όμως να υπάρχουν κουραστικές υποχρεώσεις μέσα στην καθημερινότητα. Παράλληλα, η Νέα Σελήνη της Κυριακής δείχνει πως κάνεις νέα επαγγελματικά ανοίγματα.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Τακτοποιείς οφειλές και ανοίγεσαι σε νέα δεδομένα.
Μέχρι τα μισά της εβδομάδας αυτής προσπαθείς να αποφεύγεις τις κουραστικές υποχρεώσεις στο σπίτι και την οικογένεια καθώς έχεις ανάγκη από περισσότερη ξεκούραση για να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Από την Πέμπτη ο Άρης, περνά σε μια πιο ευνοϊκή θέση για το ζώδιό σου και έχεις περισσότερη αισιοδοξία για το μέλλον και όρεξη για νέους ορίζοντες, πρόσεξε όμως να είσαι καθόλα νομότυπος σε όσα αναλαμβάνεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Βρίσκεσαι σε ένα διάστημα όπου εξετάζεις σε βάθος πρόσωπα και καταστάσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και ειδικότερα στα ζητήματα καρδιάς, ενώ συνεχίζονται οι πολλές απαιτήσεις προς το άτομό σου από αγαπημένα σου πρόσωπα. Από τα μισά της εβδομάδας και μετά άλλωστε, μπορείς να μοιραστείς όμορφες στιγμές.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Από το Σάββατο ο Ήλιος περνά σε μια ευνοϊκότερη θέση για σένα που σε ωθεί σε αλλαγές, ανοίγματα και φιλοδοξίες, ενώ η Νέα Σελήνη της Κυριακής στον Λέοντα θα μπορούσε να είναι δείκτης ενός σημαντικού εγχειρήματος με βαθύτερο νόημα για σένα.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα αισθηματικά είναι και πάλι σε τροχιά κίνησης, ενώ κάνεις ενδοσκόπηση.
Μέχρι τα μισά της εβδομάδας εστιάζεις περισσότερο στο κοντινό σου περιβάλλον και στις συμφωνίες που θες να κλείσεις, ενώ Πέμπτη και Παρασκευή αναζητάς χρόνο για να τακτοποιήσεις ζητήματα που άπτονται άμεσα του σπιτιού ή των προσώπων του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Επίσης, το Σάββατο ο Ήλιος περνά στον Λέοντα, προλογίζοντας μια πιο εσωστρεφή περίοδο που κάνεις ενδοσκόπηση.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από το ξεκίνημα της εβδομάδας οι φίλοι είναι στο πλευρό σου και σε στηρίζουν, ενώ έρχονται πιο θετικές εξελίξεις αλλά και αφορμές που σε φέρνουν πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Επίσης, την Πέμπτη ο Άρης περνά στον Λέοντα, που για σένα δηλώνει έξοδα που δεν είχες υπολογίσει ή οφειλές που θα κληθείς να τακτοποιήσεις. Η νέα θέση του Ήλιου δείχνει επίσης πως εστιάζεις περισσότερο στις υλικές σου ανάγκες και προσπαθείς να ρυθμίσεις οφειλές και οικονομικές υποχρεώσεις, παρά την πίεση που δέχεσαι. ενώ η Νέα Σελήνη της Κυριακής στον ίδιο τομέα φέρνει άμεσα εξελίξεις πάνω σε ζητήματα οικονομικής φύσεως.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι διαπροσωπικές σχέσεις στο προσκήνιο, ενώ η καθημερινότητα «γλυκαίνει».
Η εβδομάδα αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα. Ειδικότερα, από την Πέμπτη ο Άρης περνά απέναντι από το ζώδιό σου φέρνοντας ένα πιο ηλεκτρισμένο κλίμα σε σχέσεις και συνεργασίες, και στο εξής οι άλλοι θα έχουν περισσότερες απαιτήσεις από εσένα, φρόντισε λοιπόν να μην παρασυρθείς σε βιαστικά βήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ο Ήλιος περνώντας απέναντί σου το Σάββατο, εγκαινιάζει μια περίοδο όπου εστιάζεις κυρίως στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ωστόσο είναι πιθανό να κληθείς να ακολουθήσεις το πρόγραμμα των άλλων. Η Νέα Σελήνη της Κυριακής πάντως απέναντί σου δείχνει το τέλος μιας φάσης και την αρχή μιας νέας στην προσωπική σου ζωή.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μέχρι τα μισά της εβδομάδας μπορείς να προωθήσεις ζητήματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σου, ενώ η Αφροδίτη από το φιλικό ζώδιο των Διδύμων, φέρνει ένα πιο ευχάριστο κλίμα, αλλά και υλικές απολαβές από τις δικές σου προσπάθειες.
ΙΧΘΥΕΣ

Με το βλέμμα στις υποχρεώσεις, ενώ έρχεσαι πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα.
Ακόμη νιώθεις πως κάποιες υποθέσεις σου είναι έκρυθμες, γενικότερα όμως πρόκειται για μια εβδομάδα που σου δίνει και λύσεις. Επίσης, την Πέμπτη ο Άρης περνά στον Λέοντα, μια θέση που για σένα μεταφράζεται σαν περισσότερη κούραση στην καθημερινότητά σου, εντάσεις στο εργασιακό περιβάλλον, ενώ δεν αποκλείεται να νιώθεις πιο ευάλωτος από άποψη υγείας.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η τύχη σε προστατεύει από τις κακοτοπιές μέχρι τα μισά της εβδομάδας, έστω και αν η Αφροδίτη σε θέση κόντρα μειώνει το ερωτικό θερμόμετρο και σε απομακρύνει από τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Πρόσεξε όμως τις εντάσεις, αν είσαι γεννημένος το Μάρτιο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Το εργασιακό σου περιβάλλον είναι η πρώτη προτεραιότητα στο εξής, ενώ ειδικότερα το Σάββατο ξεκινά μια περίοδος όπου ο Ήλιος περνώντας στα επαγγελματικά σου, αναγάγει αυτόν τον τομέα ως τον σημαντικότερο για το επόμενο διάστημα, φέρνοντας και ευκαιρίες στην καθημερινότητά σου. ενώ η Νέα Σελήνη της Κυριακής στην ίδια θέση προλογίζει κάτι νέο για τα επαγγελματικά ή το πρόγραμμά σου.  astropedia.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template