Αστρολογία-Τα ζώδια σήμερα 19 Ιουλίου 2017

Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Οικονομικά θέματα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ..

ΚΡΙΟΣ
Αγαπητέ Κριέ, ευχάριστες εκπλήξεις σε περιμένουν που θα σου δώσουν πολύ χαρά. Θα είναι ένα ευχάριστο διάστημα που μπορείς να χαλαρώσεις για λίγο και να ανακτήσεις δυνάμεις. Πολύ σύντομα θα ξαναχρειαστεί να μπεις στη μάχη, αλλά αυτή τη φορά καταναλώνοντας πολύ λιγότερες δυνάμεις. Άλλωστε, ξέρεις πια πώς να αντιμετωπίζεις τις δυσκολίες.

Αισθηματικές
Το πλανητικό σκηνικό σε βοηθάει να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και να ξεδιαλύνετε
καταστάσεις που μπαίνουν ανάμεσά σας. Έτσι τα πράγματα θα γίνουν πολύ καλύτερα έως και ιδανικά. Αν είσαι μόνος, η γοητεία που εκπέμπεις σε συνδυασμό με την κοινωνικότητά σου σε βοηθούν να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που ίσως αλλάξει την καθημερινότητά σου.

Επαγγελματικές
Θα υπάρξουν επαγγελματικά εμπόδια που θα πρέπει να αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία. Αυτός θα είναι ο μόνος τρόπος για να τα ξεπεράσεις. Η οικονομική σου κατάσταση σε προβληματίζει αρκετά λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων που πρέπει να καλύψεις. Συζήτα εναλλακτικές για να αυξήσεις τα κέρδη σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Αγαπητέ Ταύρε, η ημέρα ευνοεί μπερδέματα και εντάσεις που σχετίζονται με λόγια και συζητήσεις. Καλό είναι να κρατήσεις τις αποστάσεις σου από οτιδήποτε δε σε αφορά άμεσα καθώς έχεις πολλές πιθανότητες να βγεις εκτεθειμένος. Να ξέρεις ότι δεν θα είναι δύσκολο να παρεκκλίνεις και να χάσεις την ψυχραιμία σου. Για αυτό κράτα την πληροφορία αυτή στο νου σου και λειτούργησε όσο πιο αθόρυβα και ήρεμα μπορείς σήμερα.

Αισθηματικές
Έχεις μια ανησυχία γύρω από την αισθηματική σου ζωή που δεν μπορείς να κρύψεις και σου δημιουργεί συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Η λύση σε αυτό είναι να συζητήσεις με το ταίρι σου ότι σε προβληματίζει και να το κάνεις στην άκρη μια για πάντα. Αν είσαι αδέσμευτος, φρόντισε να απολαύσεις την παρέα των φίλων σου μέσα από όπου ίσως προκύψει κάτι πολύ ενδιαφέρον για εσένα.

Επαγγελματικές
Οι εξελίξεις των επαγγελματικών σου είναι θετικές. Καλό είναι να ασχοληθείς με τα επόμενα βήματα που θέλεις να κάνεις στην καριέρα σου και να βάλεις ένα σχετικό πρόγραμμα. Για σήμερα άσε τις αποφάσεις που αφορούν στο μέλλον των οικονομικών σου. Δεν ευνοούνται. Ασχολήσου με την διευθέτηση των υποχρεώσεών σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αγαπητέ Δίδυμε, έφτασε η ώρα που θα μπορέσεις επιτέλους να διευθετήσεις θέματα της καθημερινότητας, τα οποία καιρό τώρα δεν μπορούσες να τακτοποιήσεις. Πάρε το χρόνο σου και βάλε το καθετί στη θέση του όπως εσύ ξέρεις. Να είσαι σίγουρος ότι η ικανότητά σου αυτή θα αναγνωριστεί και από τους γύρω σου. Διατήρησε χαμηλό προφίλ και μεθοδικότητα για να είσαι αποτελεσματικός.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου βαίνουν καλώς και μάλιστα με την στήριξη των πλανητών. Κάνε ό,τι μπορείς για να απολαύσεις με το ταίρι σου την εύνοια αυτή. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, δεν σε αφήνει παραπονεμένο το πλανητικό σκηνικό. Ενεργεί προς όφελός σου, βοηθώντας σε να βρεις αυτό που ζητάς καιρό τώρα.

Επαγγελματικές
Η ημέρα δεν ενδείκνυται για αλλαγές και επικύρωση συμφωνιών. Αν έχεις πάρει τις αποφάσεις σου και είσαι σίγουρος για αυτές, περίμενε λίγο ακόμη προτού κάνεις το επόμενο βήμα. Τα οικονομικά σου πασχίζουν να ισορροπήσουν , για αυτό μην κάνεις πολλά έξοδα. Θα υπάρξουν φορολογικές ή νομικές υποθέσεις που θα σε απασχολήσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Όλα τα θέλεις και με τίποτα δεν είσαι ικανοποιημένος, αγαπητέ Καρκίνε. Διανύεις μια περίοδο που δεν μπορείς να απολαύσεις την καθημερινότητα, την παρέα των φίλων σου , τη δουλειά σου. Έχεις μεγαλεπήβολα σχέδια και αν δεν τα κατακτήσεις δεν θα σταματήσεις. Όμως, μέχρι τότε πρέπει να συνεχίσεις να ζεις και να χαίρεσαι αυτά που έχεις, απολαμβάνοντας την ομορφιά της απλότητας. Χαλάρωσε λίγο και μετρίασε το πάθος αυτό προκειμένου να ισορροπήσεις ψυχολογικά.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή κυλάει πολύ καλά και έχεις τη δυνατότητα να περάσεις ακόμη καλύτερα σήμερα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να εκφράσεις αυτά που νιώθεις στον σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος από δεσμεύσεις, ετοιμάσου να αλλάξει αυτό σιγά-σιγά ,γιατί ένα νέο πρόσωπο θα μπει στη ζωή σου και θα την αναστατώσει ευχάριστα!

Επαγγελματικές
Κάτι νέο ετοιμάζεται στον τομέα των επαγγελματικών σου και θα έρθει μέσα από προτάσεις που θα δεχθείς και νέες συνεργασίες που θα σε ικανοποιήσουν. Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σου, να προσέξεις υπογραφή συμβολαίων που μπορεί να προκύψει.

ΛΕΩΝ
Αγαπητέ Λέων, μια αφορμή θα βρεθεί για να ξεσπάσει το ηφαίστειο που κρύβεις μέσα σου. Παρά τη γενικότερη στάση σου, θα σου δοθεί το έναυσμα να εκφράσεις πικρία για κάτι που θα σε ενοχλήσει και θα σε κάνει να νιώσεις πολύ άσχημα. Μήπως πρέπει να συγκρατηθείς και να μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να παρασυρθεί; Έτσι κι αλλιώς μια τέτοια συμπεριφορά δεν σε βοηθάει. Αντίθετα, σε εκθέτει και χαλάει την εικόνα σου. Σύντομα, βέβαια, τα πράγματα θα γίνουν πιο ευνοϊκά για σένα και θα δεις την ίδια κατάσταση που σε στενοχώρησε με άλλο μάτι.

Αισθηματικές
Κράτησε τις ισορροπίες σήμερα στη σχέση σου και απόφυγε οποιαδήποτε τριβή με το ταίρι σου. Δεν θα σε ωφελήσει κάποια συζήτηση σήμερα. Αν πάλι είσαι μόνος, να ξέρεις ότι τα πράγματα αναμένονται να εξελιχθούν πολύ θετικά και με μεγάλες εκπλήξεις.

Επαγγελματικές
Μην πτοείσαι και συνέχισε να προσπαθείς στον τομέα των επαγγελματικών σου. Μην αφήσεις κανέναν να σε πτοήσεις και για αυτό κλείσε τα αυτιά σου σε σχόλια και λόγια από όπου και αν προέρχονται. Ό,τι αφορά στα οικονομικά σου , μπορείς να συζητήσεις τα θέματα που σε απασχολούν ,έτσι ώστε να βρεις τη λύση. Μπορεί τα πράγματα να βελτιώνονται αυτή την περίοδο ,αλλά μείνει απόλυτα συντηρητικός με τα έξοδά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Απρόοπτα και ξαφνικά γεγονότα θα σου χαλάσουν τον προγραμματισμό σήμερα, φίλε Παρθένε. Προσπάθησε να είσαι προετοιμασμένος για να αντιδράσεις άμεσα σε ό,τι προκύψει χωρίς καθυστερήσεις και χρονοτριβές. Η προσαρμοστικότητά σου θα σε βοηθήσει να αλλάξεις τα πλάνα σου παρ’ όλο που θα καταβάλεις προσπάθεια και αρκετή ενέργεια προς αυτή την κατεύθυνση. Δέξου με ενθουσιασμό οποιαδήποτε βοήθεια σου έρθει από τρίτους.

Αισθηματικές
Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να μοιραστείς με το ταίρι σου τα όνειρα που κάνεις για το μέλλον αναφορικά με τη σχέση σας. Η επικοινωνία και η συζήτηση διευκολύνεται οδηγώντας σε εποικοδομητικά αποτελέσματα. Αν πάλι πορεύεσαι μόνος, μην απογοητεύεσαι καθώς θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις κάποιο πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο που ίσως στο μέλλον να παίξει έναν ιδιαίτερο ρόλο στη ζωή σου.

Επαγγελματικές
Ο επαγγελματικός τομέας απαιτεί τακτοποίηση. Κλείσε τις εκκρεμότητες του παρόντος και άσε τα σχέδια που αφορούν το μέλλον για μια μεταγενέστερη χρονική στιγμή. Πάρε τα θέματα με τη σειρά. Έχεις κοπιάσει αρκετά για να ισορροπήσεις τα οικονομικά σου και τα έχεις καταφέρει πολύ καλά μέχρι στιγμής. Θα έχεις τη δυνατότητα να διευθετήσεις κάποια χρέη που έρχονται από το παρελθόν.

ΖΥΓΟΣ
Αγαπητέ Ζυγέ, έχεις περάσει ένα ταραχώδες διάστημα με πολλά θέματα που ζητούσαν την προσοχή και την ενέργειά σου. Οι ρυθμοί πλέον χαλαρώνουν λίγο και τα προβλήματα επιλύονται. Θα έχεις την δυνατότητα να στραφείς λίγο στα οικεία σου πρόσωπα αφιερώνοντας το χρόνο σου και βρίσκοντας πράγματα να κάνετε από κοινού σε ένα χαρούμενο κλίμα. Ιεράρχησε με σοβαρότητα τις ανάγκες σου και διαχειρίσου σωστά τον πλούτο σου.

Αισθηματικές
Υπάρχουν θέματα που σε απασχολούν πολύ και αφορούν στη σχέση σου. Καλό θα είναι να μοιραστείς τους προβληματισμούς σου και να προσπαθήσετε να βρείτε ικανοποιητικές λύσεις σε ένα κλίμα κατανόησης και αγάπης. Εσύ που είσαι μόνος αυτή την περίοδο, κάνε τις κινήσεις σου , γιατί η τύχη σε βοηθάει να εξελίξεις τα αισθηματικά σου ζητήματα.

Επαγγελματικές
Το επαγγελματικό σου πρόγραμμα είναι αρκετά φορτωμένο και για αυτό μην αναλώνεσαι συναισθηματικά σε ό,τι σου τρώει χρόνο και ενέργεια. Ακόμη, μην μπεις στη διαδικασία να συζητήσεις με τους συναδέλφους σου θέματα που αφορούν στο μέλλον της εργασίας σας. Στα οικονομικά, θα υπάρξουν ξαφνικά έξοδα που θα χρειαστεί να ανταποκριθείς με σωστό προγραμματισμό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα πράγματα εξελίσσονται με ένα τρόπο που δεν μπορείς να φανταστείς και αυτό σου δημιουργεί εκνευρισμό και σύγχυση. Καλό είναι να παραμείνεις ψύχραιμος και να αποφύγεις αναλυτικές συζητήσεις με τρίτους. Μοιάζεις να είσαι προσκολλημένος στις απόψεις σου και δεν δέχεσαι εύκολα μια διαφορετική γνώμη. Μπορείς να γίνεις περισσότερο διαλλακτικός, γεγονός που θα εκτιμήσεις στο μέλλον.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή κυλάει αρκετά ευχάριστα και έχεις την ικανότητα να χαρίσεις στον σύντροφό σου όμορφες στιγμές. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, εκμεταλλεύσου την εύνοια που θα έχεις προκειμένου να επιτρέψεις στα ενδιαφέροντα και στα απρόοπτα να συμβούν.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα υπάρξουν κάποια εμπόδια, ενώ παράλληλα, θα πρέπει να προσέξεις τα λόγια σου στον εργασιακό σου χώρο που πολύ εύκολα σήμερα μπορούν να πυροδοτήσουν διαμάχες. Καλό είναι να αποφύγεις την επικύρωση σημαντικών συμφωνιών. Αν έχεις εκκρεμότητες με νομικά θέματα ,διευθέτησέ τες άμεσα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η περίοδος αυτή κυλάει με ομαλούς ρυθμούς ,αγαπητέ Τοξότη και οι εξελίξεις προχωρούν σύμφωνα με το πρόγραμμα. Μην φανείς ανυπόμονος και προσπαθήσεις να πιέσεις τις καταστάσεις. Τα πράγματα θέλουν ένα συγκεκριμένο χρόνο να εξελιχθούν και για αυτό άφησέ τα να προχωρήσουν όπως πρέπει. Εκκρεμότητες που ,ίσως, προκύψουν θα έχεις το χρόνο να τις διευθετήσεις σε μεταγενέστερο χρόνο με άνεση.

Αισθηματικές
Η καλή και ερωτική σου διάθεση είναι παραπάνω από εμφανής και αυτό σε κάνει ακαταμάχητο στα μάτια του συντρόφου σου που σε ακολουθεί με κλειστά τα μάτια. Αν πάλι πορεύεσαι μόνος την περίοδο αυτή, προετοιμάσου για τα πολύ ευχάριστα που θα έρθουν πολύ σύντομα.

Επαγγελματικές
Η επαγγελματική σου ζωή στηρίζεται σε στέρεες βάσεις που εσύ ο ίδιος έχεις βάλει και αυτό επιτρέπει στα πράγματα να εξελίσσονται πολύ καλά. Αν και οι οικονομικές απαιτήσεις προς το πρόσωπό σου είναι πολλές, το επόμενο διάστημα τα έσοδά σου αναμένονται να αυξηθούν. Αυτό θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις αρκετά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είσαι αρκετά κουρασμένος από την καθημερινότητά σου καθώς και από τα δεδομένα που επικρατούν γύρω σου, αγαπητέ Αιγόκερε. Θέλεις να αλλάξεις την κατάσταση και αυτό σε βάζει σε μια διαδικασία να ονειρεύεσαι το μέλλον και να θέλεις να ξεφύγεις εδώ και τώρα. Το αποτέλεσμα είναι να χάνεις την αίσθηση του χρόνου και να μένεις αμέτοχος στα γεγονότα. Πρόσεξε τη στάση σου και δείξε υπομονή. Μείνε εδώ, βάλε πρόγραμμα και σύντομα θα μπορέσεις να αλλάξεις τα πράγματα.

Αισθηματικές
Νιώθεις ένα συναισθηματικό κενό και μια ανικανοποίητη ανάγκη παρά το γεγονός ότι διανύεις μια ευχάριστη περίοδο. Όμως, μην δίνεις πολύ σημασία μιας και σήμερα θα έχεις τη δυνατότητα να περάσεις πολύ καλά μακριά από αρνητικές σκέψεις. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, μια ξαφνική αλλαγή στη ζωή σου είναι πολύ πιθανό να γίνει αν εσύ επιτρέψεις την εξέλιξή της.

Επαγγελματικές
Όσον αφορά στα επαγγελματικά σου, πάρε με τη σειρά τις υποχρεώσεις σου. Κλείσε τις εκκρεμότητες και μετά θα έχεις το χρόνο να ασχοληθείς με νέα πράγματα που θα προκύψουν στον δρόμο σου. Η οικονομική σου κατάσταση οδεύει στην ισορροπία και θα μπορέσεις να αυξήσεις σημαντικά τα έσοδά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αγαπητέ Υδροχόε, έχεις κουραστεί αρκετά και έχεις φτάσει πολύ κοντά στο στόχο σου. Αυτό που πρέπει να κάνεις τώρα είναι να βρεις το χρόνο να ανασυνταχθείς προκειμένου να βάλεις ένα πρόγραμμα που θα σε βοηθήσει να βάλεις τα ανοιχτά θέματα σε μια σειρά. Κινήσου με μεθοδικότητα και πολύ σύντομα θα γευτείς τους καρπούς των πράξεών σου.

Αισθηματικές
Στον συναισθηματικό τομέα θα υπάρξει κάποια ένταση που θα σε κάνει να εκνευριστείς και να χάσεις την ψυχραιμία σου. Προετοιμάσου να αντιμετωπίσεις αυτή την κατάσταση έχοντας τη γνώση ότι όλο αυτό είναι εντελώς παροδικό. Αν είσαι αδέσμευτος, μπορείς να επιδιώξεις να αλλάξεις τα δεδομένα στη συναισθηματική σου ζωή αρκεί να το αποφασίσεις.

Επαγγελματικές
Εντάσεις και μικροπροβλήματα θα υπάρξουν και στον τομέα της εργασίας σου. Κράτησε την ψυχραιμία σου και θα βρεις τον καλύτερο τρόπο να τα λύσεις. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε πιέζουν. Έχουν αρχίσει και ισορροπούν, αλλά φρόντισε να μην κάνεις σπατάλες.

ΙΧΘΕΙΣ
Αλλαγές αναμένονται για εσένα, φίλε Ιχθύ. Θα προκύψουν ως αποτέλεσμα ενός απρόβλεπτου γεγονότος που θα σε χαροποιήσει και θα σε προβληματίσει. Μην αφήσεις το φόβο να σε καθοδηγήσει. Τα αποτελέσματα είναι μόνο ευεργετικά για εσένα και θα το διαπιστώσεις πολύ σύντομα. Νέα δεδομένα θα υπάρξουν πια στη ζωή σου.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή είναι αισθητά πολύ καλύτερη. Μπορείς να απολαύσεις την ημέρα σε ένα κλίμα ερωτικό που θα αναζωογονήσει τη σχέση σας. Αν δεν έχεις ταίρι, μια καινούρια γνωριμία ευνοείται από το πλανητικό σκηνικό.

Επαγγελματικές
Ο τομέας των επαγγελματικών δεν φαίνεται να παρουσιάζει ιδιαίτερα προβλήματα. Το μόνο που πρέπει να κάνεις σήμερα είναι να είσαι πιο δεκτικός και λιγότερος αντιδραστικός. Κάποιες καταστάσεις καλό είναι να τις αφήσεις να εξελιχθούν όπως πρέπει. Καλό είναι ,επίσης, να ξεχάσεις τα έξοδα για σήμερα. Η οικονομική σου κατάσταση είναι δύσκολη, αλλά φαίνεται φως στην άκρη του τούνελ. Βελτίωση αναμένεται.

Πηγή: Tlife.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template