ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα 4 Ιουλίου 2017

Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Οικονομικά θέματα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ...

ΚΡΙΟΣ
Αγαπητέ Κριέ, οι κοινωνικές συναναστροφές επωφελούνται και μάλιστα μέσα από εκεί θα σου παρουσιαστεί μια πολύ σημαντική ευκαιρία, καθοριστικής σημασίας για το μέλλον σου. Η ευκαιρία αυτή θα έρθει μέσω ενός προσώπου που δεν ξέρεις και το οποίο θα καταφέρεις να καθηλώσεις με τον χαρακτήρα σου. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά και φρόντισε να είσαι ο εαυτός σου.

Αισθηματικές
Σήμερα έχεις μια τάση να προσεγγίσεις τον σύντροφό σου και να του εκφράσεις όσα νιώθεις. Επιδίωξέ το και θα έχετε μαζί όμορφες στιγμές.

Επαγγελματικές
Η ημέρα σήμερα δεν είναι κατάλληλη να ξεκινήσεις συνεργασίες ή να επικυρώσεις συμφωνίες και ζητήματα γραφειοκρατικά. Καλύτερα να το αναβάλεις και να είσαι προσεκτικός στις αποφάσεις που θα πάρεις. Ισορροπία αναμένεται να υπάρξει στα οικονομικά σου γενικότερα. Νομικές εκκρεμότητες καλό είναι να ξεκινήσουν να διευθετούνται σήμερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ημέρα κρατάει προκλητική στάση απέναντί σου, αγαπητέ Ταύρε. Υπάρχουν πράγματα που δεν προοδεύουν και συνεχώς ξεφυτρώνουν προβλήματα στα σχέδιά σου, γεγονός που σε κάνει να χάνεις την αυτοσυγκράτησή σου και την επιμονή σου. Δεν είναι ώρα να χάσεις τον έλεγχο. Κάνε πράγματα που σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα, πέρνα χρόνο με τους ανθρώπους που αγαπάς και θα δεις ότι ο χρόνος θα φέρει τα αποτελέσματα που επιδιώκεις.

Αισθηματικές
Μια σχετική πίεση θα νιώσεις και στην προσωπική σου ζωή , αφού το ταίρι σου απαιτεί πράγματα από εσένα και δεν το κρύβει. Προσπάθησε να κρατήσεις τις ισορροπίες γιατί είναι εύκολο να πεις λόγια που θα μετανιώσεις.

Επαγγελματικές
Όσον αφορά στην εργασία σου, δώσε προσοχή σε νέα ξεκινήματα που έχεις στο μυαλό σου. Στα οικονομικά σου δείξε αυτοσυγκράτηση, γιατί θα έχεις την προδιάθεση να κάνεις έξοδα που δεν είναι απαραίτητα και το μόνο αποτέλεσμα που θα έχεις είναι να σπαταλήσεις χρήμα και να βγεις εκτός πλάνων.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Ευχάριστα νέα αναμένονται σήμερα για εσένα, φίλε Δίδυμε. Απροσδόκητες εξελίξεις σε νέα ανοίγματα σου δίνουν τη λύση σε προβλήματα που έρχονται από το παρελθόν, γεγονός που αλλάζει την ψυχολογία σου. Οι δικοί σου άνθρωποι βρίσκονται δίπλα σου για να σε βοηθήσουν, ενώ νέοι δρόμοι ανοίγονται σε πολλούς τομείς της ζωής σου με ευοίωνα αποτελέσματα.

Αισθηματικές
Η ημέρα στα αισθηματικά σου αναμένεται λίγο δύσκολη, γιατί το κλίμα που θα επικρατήσει είναι κλίμα ξεκαθαρίσματος. Προβληματικές καταστάσεις ξεδιαλύνονται, γεγονός που είναι και λίγο επίπονο.

Επαγγελματικές
Και στα επαγγελματικά σου χρειάζεσαι υπομονή για να διευθετήσεις εκκρεμότητες που δεν προχωρούν όπως θα ήθελες. Τα έξοδά σου θέλουν προσοχή για να καταφέρεις να κρατήσεις ισορροπία στα οικονομικά σου. Διαφορετικά είναι βέβαιο ότι θα οδηγηθείς εκτός προγραμματισμού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ Καρκίνε, εδώ και καιρό ψάχνεις την ευκαιρία να υλοποιήσεις κάποια σου σχέδια και μέχρι τώρα δεν έβρισκες τα κατάλληλα δεδομένα. Σήμερα, λοιπόν, είναι η ευκαιρία σου με την μόνη προϋπόθεση να δείξεις μια υπεύθυνη συμπεριφορά πλαισιομένη από σύνεση και μεθοδικότητα. Σύμμαχός σου εκτός από τον ίδιο σου τον εαυτό θα είναι και οι δικοί σου άνθρωποι.

Αισθηματικές
Σήμερα θα χρειαστεί να βρεις λίγο χρόνο για τη σχέση σου, μιας και ο σύντροφός σου θα χρειαστεί την στήριξή σου σε κάποια θέματα που τον απασχολούν και πρέπει να επιλύσει.

Επαγγελματικές
Η ημέρα σε ευνοεί και σε θέματα της δουλειάς σου , δίνοντας λύση σε προβλήματα και τη δυνατότητα να εξελιχθούν σχέδια που έχουν βρει εμπόδια. Στα οικονομικά σου ξεκινάει μια περίοδος εξισορρόπησης των εξόδων σου και αυτό σε ανεβάζει ψυχολογικά. Γενικότερα, όποια εμπόδια έχουν υπάρξει μέχρι τώρα θα καταφέρεις να τα ξεπεράσεις.

ΛΕΩΝ
Η ημέρα θα σε απασχολήσει με θέματα που δημιουργούνται εντός της οικογενειακής εστίας με την στενότερη ή την ευρύτερη έννοια. Οι συνθήκες ευνοούν παρεξηγήσεις και μικροεντάσεις. Για αυτό καλό είναι να κινηθείς με διάθεση συνεργασίας και κατανόησης, προκειμένου να λυθούν προβλήματα που προυπάρχουν και εσύ να εμπλακείς μέχρι εκεί που σου αναλογεί. Δεν έχει νόημα να επιφορτίζεσαι και άλλα.

Αισθηματικές
Η ημέρα ευνοεί τις συζητήσεις με τον σύντροφό σου για να διευθετήσετε εκκρεμότητες που σας απομακρύνουν. Στο τέλος θα επικρατήσει ο έρωτας και ο ρομαντισμός.

Επαγγελματικές
Η ημέρα θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις σε προβλήματα που αφορούν τη δουλειά σου και μέχρι τώρα σε εμπόδιζαν να προχωρήσεις τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά σου προσανατολίσου σε τρόπους που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να αυξήσεις τα κέρδη σου. Αν έχεις εκκρεμότητες που αφορούν νομικά θέματα ή σχετίζονται με την γραφειοκρατία μπορείς να τις διευθετήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, η τύχη σου αλλάζει και αναμένονται πολλές θετικές εξελίξεις για το ζώδιό σου. Φυσικά θα είναι γεγονότα που θα σε κάνουν να δεις με αισιόδοξη ματιά το μέλλον και την υλοποίηση των σχεδίων σου. Ωστόσο, πρέπει και εσύ να κινηθείς αντίστοιχα με σύνεση και προγραμματισμό. Η ευκαιρία είναι μοναδική και θα επηρεάσει καταστάσεις που δεν είναι προσωρινές.

Αισθηματικές
Αρκετοί προβληματισμοί υπάρχουν στην αισθηματική σου ζωή και αυτό σε κάνει σκεπτικό. Όμως, ήρθε η ώρα να τακτοποιηθούν τα περισσότερα θέματα που έχεις στο μυαλό σου, γεγονός που θα σε ανακουφίσει και θα σε χαλαρώσει.

Επαγγελματικές
Το κλίμα στην εργασία σου θα είναι συννεφιασμένο, με πολλές αναποδιές και διενέξεις που θα σε ξαφνιάσουν. Εσύ από την πλευρά σου μείνε συγκρατημένος και δείξε την ικανότητα που έχεις να ελίσσεσαι προκειμένου να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες. Ό,τι αφορά στα οικονομικά σου καλύτερα να ιεραρχήσεις τις ανάγκες σου και έπειτα να ξοδέψεις.

ΖΥΓΟΣ
Αγαπητέ Ζυγέ, βρίσκεσαι ακόμη σε μια περίοδο που πρέπει να προετοιμαστείς για τις δυσκολίες που αναμένονται. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται να επιλύσεις τώρα προβληματικές καταστάσεις και να διευθετήσεις εκκρεμότητες, γιατί έτσι θα στρώσεις το έδαφος για το μέλλον που θα χρειαστεί να ασχοληθείς με άλλα πράγματα με πιο πολλή ενέργεια. Επίσης, δώσε χρόνο στον εαυτό σου να ηρεμήσει και να ανακτήσει δυνάμεις όταν αυτό είναι εφικτό.

Αισθηματικές
Για την αισθηματική σου ζωή υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και καλύτερων συνθηκών αρκεί εσύ να κάνεις τα αντίστοιχα βήματα. Άλλαξε τον τρόπο που βλέπεις κάποιες καταστάσεις και θα επωφεληθείς.

Επαγγελματικές
Και η επαγγελματική σου ζωή μοιάζει δύσκολη αυτή την περίοδο, αλλά μην πτοείσαι. Χειρίσου τα πράγματα με αυτοπεποίθηση και θα ξεπεράσεις τα προβλήματα. Στα οικονομικά σου προσπάθησε να κάνεις έναν καλό προγραμματισμό, γιατί θα χρειαστεί να κάνεις έξοδα γεγονός που, αν δεν προσέξεις, θα σε πετάξει εκτός προϋπολογισμού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα υπάρξουν γεγονότα που θα σε προβληματίσουν και θα σε κάνουν να ανασυγκροτηθείς προκειμένου να τα αντιμετωπίσεις. Η αλήθεια είναι ότι αυτό δεν θα είναι εύκολο, αγαπητέ Σκορπιέ, γιατί απαιτεί πολλή ενέργεια από εσένα, όμως η τύχη σε ευνοεί με νέα που θα φτάσουν στα αυτιά σου και θα σε ξεμπλοκάρουν. Επίσης, θα χρειαστεί να καταστρώσεις σχέδιο και πρόγραμμα , ώστε να μην αφήσεις το τόσο απαιτητικό μέλλον σου μετέωρο.

Αισθηματικές
Στην προσωπική σου ζωή να είσαι προσεκτικός με τα λόγια σου καθώς έτσι μπορείς να ταράξεις την ισορροπία της σχέσης σου. Αν δεν είσαι σε θέση να μιλήσεις με λογική και κατανόηση μην το κάνεις καθόλου.

Επαγγελματικές
Η ανάγκη σου για επαγγελματική καταξίωση είναι εμφανής. Μην ανησυχείς, όμως, γιατί θα έχεις ευκαιρίες να δείξεις τις ικανότητές σου. Η οικονομική σου κατάσταση από την άλλη, είναι ισορροπημένη και το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να είσαι προσεκτικός με τις δαπάνες σου για να μην ξοδέψεις παραπάνω από ό,τι αντέχει η τσέπη σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, η αλήθεια είναι ότι έχεις ταλαιπωρηθεί αρκετά προκειμένου να ανταπεξέλθεις στις δυσκολίες του παρελθόντος. Τώρα, όμως, η μοίρα αποφάσισε να σου φερθεί πιο δίκαια και να σε αποζημιώσει , δικαιώνοντάς σε θέματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή. Οι κόποι σου ανταμοίβονται και αυτό σου φέρνει ανακούφιση. Μπορείς να χαλαρώσεις και να νιώσεις ήρεμα.

Αισθηματικές
Μην μεταφέρεις τους προβληματισμούς που έχεις για άλλα θέματα στην προσωπική σου ζωή. Έτσι θα καταφέρεις να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου.

Επαγγελματικές
Την γενικότερη εύνοια επωφελείται και η επαγγελματική σου ζωή. Κάνε τώρα τις επικοινωνίες που πρέπει με τους συνεργάτες σου προκειμένου να πρωθήσεις τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά σου θα μπορέσεις να βάλεις σε τάξη πολλά θέματα που σε απασχολούν και μάλιστα όσα έχουν να κάνουν με νομικές υποθέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αγαπητέ Αιγόκερε, βρίσκεσαι στην τελική ευθεία πριν την ολοκλήρωση της κούρσας. Τι σημαίνει αυτό; Από τη μια πλευρά, πολύ σύντομα τελειώνει ο αγώνας με εσένα νικητή , αλλά μέχρι να φτάσεις εκεί πρέπει να σφίξεις τα δόντια και να καταβάλλεις τα τελευταία αποθέματα των δυνάμεών σου. Για αυτό προσπάθησε να διατηρήσεις το μυαλό σου καθαρό και μείνε προσηλωμένος στην γραμμή του τερματισμού.

Αισθηματικές
Μπορείς να περάσεις ερωτικές στιγμές με το ταίρι σου, όμως αυτό είναι στο χέρι σου. Δείξε του τι νιώθεις και άσε τον ρομαντισμό σου να σε καθοδηγήσει.

Επαγγελματικές
Καλό είναι να είσαι προσεκτικός με τα επαγγελματικά σου και να αποφύγεις αλλαγές ή το κλείσιμο νέων συμφωνιών. Στα οικονομικά σου υπάρχει ακόμη δρόμος για να φτάσεις εκεί που επιδιώκεις. Όμως, μπορείς να στρώσεις το έδαφος για να «επενδύσεις» μελλοντικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, είναι πλέον φανερό ότι έχεις πολλά στο μυαλό σου και έχεις επιβαρυνθεί βάρη που δεν σου αναλογούν. Για αυτό κοίταξε λιγάκι προς τα μέσα σου και κάνε μια συζήτηση με τον εαυτό σου. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις σε εσένα και τους άλλους τα όριά σου, ώστε να βρεις το χρόνο να χαλαρώσεις και ειδικά να κατευνάσεις τον εκνευρισμό σου. Οι δικοί σου άνθρωποι δεν σου φταίνε να τους ταλαιπωρείς.

Αισθηματικές
Ό,τι αφορά στη σχέση καλό είναι να μην μπεις σε διαδικασία συζητήσεων και αναλύσεων. Δεν θα οφελήσει κανέναν σας και ειδικά την σχέση σας.

Επαγγελματικές
Ωραία περίοδος ξεκινάει για τα επαγγελματικά σου. Καλές εξελίξεις αναμένονται με παράλληλη διευθέτηση εκκρεμοτήτων. Δείξε πνεύμα συνεργασίας με σκοπό την ολοκλήρωση των σχεδίων σου. Στα οικονομικά σου θα υπάρξουν αρκετές εκροές, αλλά θα σου δοθεί η ευκαιρία να εισπράξεις χρήματα από ανέλπιστες πηγές.

ΙΧΘΕΙΣ

Πολύ καλά τα νέα για εσένα αγαπητέ Ιχθύ. Μπορεί το παρελθόν να μην έδωσε λύσεις σε καταστάσεις που ήθελες, όμως τώρα θα επιλυθούν μια για πάντα και μάλιστα με τον ιδανικότερο τρόπο. Όλα αυτά θα γίνουν ενώ εσύ θα βρίσκεσαι σε έναν ίστρο δημιουργίας με υπέροχα αποτελέσματα. Οι γύρω σου αναγνωρίζουν τα ταλέντα σου και αυτό σου δίνει περισσότερη αυτοπεποίθηση. Νέες προοπτικές ανοίγονται και εσύ καλείσαι να διαλέξεις τις πιο συμφέρουσες επιλογές.

Αισθηματικές
Υπάρχουν πράγματα που σε προβληματίζουν και ευτυχώς η δυνατότητα που σου δίνεται είναι να τα ξεκαθαρίσεις και να αλλάξεις όσα ταλαιπωρούν τη σχέση σας.

Επαγγελματικές
Ανοδική τάση αναμένεται στη δουλειά σου. Όμως, σήμερα δείξε προσοχή στις συζητήσεις σου και στις συμφωνίες θες να κάνεις. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν. Φρόντισε να βρεις νέες πηγές για να αυξήσεις τα κέρδη σου.

Πηγή: tlife.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template