Αστρολογία-Τα ζώδια σήμερα 7 Ιουλίου 2017

Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Οικονομικά θέματα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ...
ΚΡΙΟΣ 
Αν έχεις προγραμματίσει για σήμερα διαδικαστικές υποθέσεις, προτίμησε να ενεργήσεις μέχρι το απόγευμα, καθώς αργότερα η Σελήνη περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου και σε καλεί να υπακούσεις σε κανόνες και να μπεις σε συγκεκριμένο τρόπο σκέψης και δράσης, στοιχείο που δεν σου ταιριάζει αρκετά στην ιδιοσυγκρασία. Είσαι όμως παράλληλα προσηλωμένος στο στόχο σου και αυτό φέρνει αποτέλεσμα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι δικοί σου άνθρωποι σε βοηθούν να βλέπεις τις σημαντικές σου υποθέσεις με μια διαφορετική ματιά που σου διευρύνει τους πνευματικούς σου ορίζοντες, ενώ δεν αποκλείονται και κάποια φλερτ στον εργασιακό χώρο, που όμως καλείσαι να κρατάς τα προσχήματα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μέσα από τη δουλειά σου παίρνεις ευχάριστες ειδήσεις που σχετίζονται με οφειλές ή οικονομικές υποχρεώσεις προς τρίτους, παρόλα αυτά, από το βράδυ και μετά ασχολείσαι με τις απαιτήσεις προσώπων κύρους απέναντί σου.
ΤΑΥΡΟΣ
Η σημερινή ημέρα στο ξεκίνημά της κινείται στο ίδιο μήκος κύματος με τις προηγούμενες ημέρες, ενώ από το βραδάκι και μετά βγαίνει στην επιφάνεια ο πιο εξωστρεφής εαυτός σου. Ταυτόχρονα, διευθετείς πιο εύκολα τις διαδικαστικές σου υποθέσεις απόψε παρά το πρωί, οπότε μπορείς να μεταθέσεις τα πιο σημαντικά για το βράδυ.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Το απλό φλερτ δεν σου αρκεί αφού θέλεις να νιώσεις στο πρόσωπο του ατόμου που σε ενδιαφέρει την συναισθηματική ασφάλεια που έχεις ανάγκη, ωστόσο, ακόμη οι συνθήκες δεν είναι αρκετά έτοιμες για να καλύψουν τις δικές σου ανάγκες αν δεν έχεις τη σιγουριά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μέχρι το απόγευμα ακόμη παλεύεις με τους αριθμούς και τις μεταβλητές που παίζουν σημαντικό ρόλο στις οικονομικές σου υποχρεώσεις και τις οφειλές προς τρίτους, φρόντισε όμως να είσαι απόλυτα ξεκάθαρος με τα θέλω σου.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Σελήνη παραμένει απέναντί σου μέχρι το απόγευμα, κρατώντας έτσι τις διαπροσωπικές σου σχέσεις στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου, ενώ αργότερα περνά στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με τις οικονομικές σου συνδιαλλαγές με τρίτους, όπως και με τις οφειλές σου. Γενικότερα όμως είναι μια αρκετά καλή ημέρα χωρίς δυσκολίες, αλλά με πολλές ευκαιρίες για προώθηση των σχεδίων σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είσαι σε μια αρκετά ερωτική περίοδο και είναι η σειρά σου να δράσεις, προκειμένου να πλησιάσεις το επιθυμητό αποτέλεσμα, προσεγγίζοντας το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Επίσης, μπορείς να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για ταξίδια, σχέδια για το μέλλον και γενικότερα τα βήματα που θα κάνετε από κοινού.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Από το απόγευμα και μετά παίρνεις μολύβι και χαρτί και προσπαθείς να βγουν οι αριθμοί και οι μεταβλητές πάνω στις οφειλές σου προς τρίτα πρόσωπα, ενώ στη δουλειά προσπαθείς με κόπο να αποδείξεις την αξία σου μέσα στις αντιξοότητες.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η καθημερινότητα και οι υποχρεώσεις που την χαρακτηρίζουν σε απασχολούν και σήμερα κυρίως μέχρι το απόγευμα, αφού αργότερα η Σελήνη παίρνει θέση απέναντί σου, φέρνοντας έτσι τις διαπροσωπικές σου σχέσεις στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος. Παράλληλα, κάνεις πολλές συζητήσεις προκειμένου να προωθήσεις τα σχέδιά σου, ενώ οι επαφές σου διευρύνουν τον αριθμό των ανθρώπων που γνωρίζεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Άφησε χώρο απόψε για να σε προσεγγίσει το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και μην φοβάσαι να αφεθείς, αν οι συνθήκες είναι βοηθητικές. Το σίγουρο είναι πάντως πως είσαι αρκετά ρομαντικός, αλλά παράλληλα βιάζεσαι λόγω του Άρη στο ζώδιό σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Το εργασιακό περιβάλλον σε γενικές γραμμές είναι αρκετά ευχάριστο σήμερα, ενώ αργότερα στηρίζεσαι πολύ στους συνεργάτες σου. Τέλος, υπάρχουν ευχάριστες εκπλήξεις στα οικονομικά σου στον ορίζοντα της σημερινής ημέρας, χάρη σε δικούς σου ανθρώπους.
ΛΕΩΝ
Σήμερα μπορείς μέχρι το απόγευμα να προωθήσεις τα σχέδιά σου με άνεση, καθώς από το απόγευμα και μετά καλείσαι να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που εκκρεμούν μέσα στην καθημερινότητά σου. Παράλληλα όμως είσαι σε μια φάση που κάνεις πυρετωδώς επαφές και συναντήσεις προκειμένου να βρεις υποστηρικτές στα σχέδιά σου, θυμήσου όμως πως η βιασύνη φέρνει πολλές φορές τα αντίθετα αποτελέσματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ο κύκλος των γνωριμιών σου διευρύνεται και αν το πρόγραμμά σου το επιτρέπει, μπορείς να δεις αγαπημένα πρόσωπα και να μοιραστείς μαζί τους ευχάριστες στιγμές. Άλλωστε ο Ερμής στο ζώδιό σου βοηθά συνεχώς να κινηθούν και τα ζητήματα καρδιάς.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Αργότερα μέσα στην ημέρα είσαι αρκετά πιο αποδοτικός, προσοχή όμως στις απερίσκεπτες κινήσεις που κοστίζουν, ενώ αν είσαι γεννημένος το δεύτερο δεκαήμερο, μην τα βάζεις με πρόσωπα κύρους. Μπορείς όμως να κάνεις συζητήσεις πάνω σε οικονομικά με την Αφροδίτη σε βοηθητική θέση.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μέχρι το απόγευμα η προσοχή σου παραμένει στραμμένη στο σπίτι ή σε ζητήματα που σχετίζονται με πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, ειδικά αν είσαι γεννημένος το τρίτο δεκαήμερο. Αργότερα όμως μέσα στην ημέρα γίνεσαι πιο εξωστρεφής, περισσότερο δημιουργικός και θέλεις να περάσεις όμορφες στιγμές με δικούς σου ανθρώπους.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Απόψε είσαι πιο πρόσχαρος σε αντίθεση με την εσωστρέφεια των προηγούμενων ημερών, ενώ αν υπάρχει ελεύθερος χρόνος, μη διστάσεις να τον αφιερώσεις στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Άλλωστε υπάρχουν δίπλα σου οι δικοί σου άνθρωποι που σε στηρίζουν έμπρακτα, ακόμη και αν η παρουσία τους χαρακτηρίζεται από μια δόση υπερβολής.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μέσα από τις προσπάθειες που καταβάλλεις στο εργασιακό περιβάλλον μπορείς να βελτιώσεις τα οικονομικά σου, ωστόσο οι διενέξεις στο χώρο της δουλειάς είναι παραπάνω από πιθανές. Αντί λοιπόν να παρασύρεσαι σε εντάσεις, μοιράσου τα οράματά σου με τους συναδέλφους σου.
ΖΥΓΟΣ
Μέχρι το απόγευμα ρυθμίζεις εύκολα τις υποθέσεις σου καθώς έχεις πολλές ευκαιρίες να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου, ενώ από το απόγευμα και μετά έρχεται στο προσκήνιο ένα οικογενειακό θέμα που θα πρέπει να λυθεί. Επιπλέον, πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος είναι πιθανό να χρειαστούν τη βοήθειά σου και εσύ προσπαθείς να διευθετήσεις τις υποθέσεις σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Δίνεις δυναμικό παρόν μέσα στις σχέσεις σου και αν είσαι ελεύθερος προβάλλετε τον εαυτό σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, παρόλα αυτά οι συνθήκες δεν έχουν ωριμάσει ακόμη αρκετά για να δεις άμεσα τα αποτελέσματα που επιθυμείς.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Το τοπίο στη δουλειά έχει αρχίσει να ξεκαθαρίζει, όμως ακόμη υπάρχουν τυφλά σημεία που πρέπει να προσέξεις, καθώς ενδέχεται κάποια πρόσωπα ανώτερα στην ιεραρχία να μην σου δίνουν ξεκάθαρες απαντήσεις στα ερωτήματα που θέτεις.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Προσπαθείς με όποια μέσα διαθέτεις να προωθήσεις τα εγχειρήματά σου, ακόμη και αν συναντάς εμπόδια, καθώς έχεις «υλικό» στις βαλίτσες σου για να τα ξεπεράσεις. Ταυτόχρονα όμως, έχεις πολύ ισχυρή έμπνευση στο πώς να κινηθείς και το ένστικτο σε καθοδηγεί προς τα πού να πας. Διεύρυνε λοιπόν τους ορίζοντές σου και μην εγκλωβίζεσαι σε στεγανά που δεν σε αφήνουν να εξελιχθείς από φόβο και ανασφάλεια για το άγνωστο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Θέλεις να βάλεις σε μια τάξη τα ζητήματα της καρδιάς και ήδη μέσα από την ωριμότητα έχεις κάνει σημαντικά βήματα, ωστόσο είσαι επιρρεπής σε πολλές υπερβολές αλλά και καταχρήσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ευχάριστες εκπλήξεις από εκεί που δεν τις περίμενες μπορεί να υπάρξουν στην καριέρα, ενώ μέχρι το απόγευμα ρυθμίζεις οικονομικά ζητήματα που αφορούν το εισόδημά σου. Τέλος, μέσα από τη διπλωματική οδό μπορείς να καταφέρεις πολλά.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Σελήνη παραμένει στο δικό σου ζώδιο μέχρι το απόγευμα περίπου, δίνοντάς σου την απαιτούμενη ώθηση για να τραβήξεις τα βλέμματα, ενώ αργότερα περνά στον τομέα των οικονομικών σου. Γενικότερα πάντως είσαι πολύ μαχητικός στον τρόπο που μοιράζεσαι τις ιδέες σου και το κοντινό σου περιβάλλον επικροτεί την πλειονότητα των λεγομένων σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Προσέγγισε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ειδικότερα αν το δικό σου πρόγραμμα συμπίπτει με το δικό του. Επίσης, η κοινωνική σου ζωή παραμένει έντονη και παρότι έχεις πολλές προσκλήσεις, εσύ δεν νιώθεις πως καλύπτεσαι πλήρως από τα ερωτικά σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Από το βραδάκι και μετά την προσοχή σου τραβά το πορτοφόλι σου, αλλά και το περιεχόμενό του, ενώ κράτησε κατά νού πως υπάρχουν δίπλα σου οικεία πρόσωπα που σε στηρίζουν, είτε υλικά, είτε ψυχολογικά.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η μοναχικότητα που σε είχε «κυριεύσει» τις προηγούμενες ημέρες σε εγκαταλείπει από τη σημερινή ημέρα, κυρίως από το βραδάκι και μετά. Παράλληλα οι φίλοι είναι δίπλα σου και εσύ στηρίζεσαι στην αισιόδοξη αντιμετώπιση των καταστάσεων. Άλλωστε, το πέρασμα της Σελήνης σήμερα στο δικό σου ζώδιο σε φέρνει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μέσα στις παρέες νιώθεις πιο άνετα να ξεδιπλώνεις την πιο ευχάριστη πλευρά του χαρακτήρα σου και αν το φορτωμένο πρόγραμμά σου έχει κενό, μπορείς να δεις αγαπημένα πρόσωπα και να μοιραστείτε ευχάριστες στιγμές, ενώ ο Άρης απέναντί σου συνεχίζει να δυναμιτίζει το κλίμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Κινητοποιείσαι για να οργανώσεις τον υπολογισμό εσόδων εξόδων, ωστόσο σήμερα είσαι επιρρεπής σε παρορμητικές αγορές λόγω κυκλοθυμικότητας ή ανασφαλειών. Τέλος, αντί να κυνηγάς χίμαιρες, μπορείς να κάνεις επενδύσεις κοινωνικού χαρακτήρα.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μέχρι το απόγευμα η σημερινή ημέρα κυλά πιο άνετα για σένα, βλέπεις φίλους, προωθείς σχέδια αλλά ταυτόχρονα λειτουργείς και σαν ένα μέλος της ομάδας. Από το βραδάκι όμως έχεις ανάγκη από ησυχία και ξεκούραση, οπότε καλείσαι να βρεις χρόνο για να αφιερώσεις σε σένα. Επίσης, είναι προτιμότερο να αφήσεις τη βιασύνη και τις απερισκεψίες στην άκρη, σκεπτόμενος σε βάθος το επόμενό σου βήμα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αν είσαι γεννημένος το πρώτο δεκαήμερο μπορείς να δεις τις σχέσεις σου ανθίζουν με την Αφροδίτη ευνοϊκά τοποθετημένη για σένα, ενώ του δευτέρου δεκαημέρου καλείσαι να προσέχεις τα βήματά σου καθώς το παρασκήνιο είναι έντονο. Τέλος, οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο μπαίνουν σε μια φάση συνειδητοποιήσεων και ωριμότητας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Αργά και σταθερά βήματα μπορούν να χτίσουν μια πιο γερή βάση στα οικονομικά σου, ενώ για μια επιδότηση ή μια επιχορήγηση που ζητούσες μπορεί να πάρεις μια ευχάριστη απάντηση.
ΙΧΘΥΕΣ

Οι κοινωνικές σου υποχρεώσεις είναι πολλές και σήμερα, ειδικά μέχρι το απόγευμα, ενώ από το απόγευμα και μετά οι φιλικές σου σχέσεις είναι εκείνες που προσελκύουν το ενδιαφέρον σου. Άλλωστε, μετά την πίεση και το τρέξιμο των προηγούμενων ημερών έχεις ανάγκη από πιο ανάλαφρες στιγμές χωρίς κανόνες και περιορισμούς. Επίσης, μπορείς απόψε να καταφέρεις πολλά χάρη σε συλλογικές προσπάθειες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Υπάρχουν απρόσμενα γεγονότα στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων που όχι μόνο δε λειτουργούν αρνητικά, αλλά αντίθετα κινητοποιούν τα ζητήματα καρδιάς, αρκεί να μην βρίσκεσαι σε μια σχέση που έχει βαλτώσει. Από την άλλη, είσαι σε μια περίοδο της ζωής σου που πρέπει να ρυθμίσεις πολλά και τα προσωπικά δεν είναι η πρώτη σου προτεραιότητα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ευχάριστες εκπλήξεις μέσα στην καθημερινότητά σου, αλλά και στο εργασιακό περιβάλλον σου φτιάχνουν το κέφι, ωστόσο δεν είναι κατάλληλη εποχή για να πάρεις οικονομικά ρίσκα. astropedia.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template