Επιθεση της Τουρκίας με πυραύλους ATACMS στην Κουρδική περιοχή της Αφρίν

Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

Ο τουρκικός Στρατός από την περιφέρεια της στην πόλη Κιλίς, στη νότια Τουρκία, εξαπέλυσε πυραυλική επίθεση με δέκα τουλάχιστον ρουκετοβόλα TR-
300 Kasirga (κατ'άλλες πηγές χρησιμοποιήθηκαν και Τ-122 Sakarya) τις κουρδικές περιοχές που βρίσκονται μέσα στο συριακό έδαφος ειδικά στην περιοχή της πόλης Αφρίν η οποία αποτελεί προπύργιο του YPG (Ομάδων Λαϊκής Προστασίας) και του PUD (Κόμμα της Δημοκρατικής Ένωσης), βασικές συνιστώσες ομάδες των SDF που μάχονται στο πλευρό των αμερικανικών δυνάμεων στην Ράκκα και αλλού!

Εκτοξεύθηκαν δεκάδες ρουκέτες, ενώ υπάρχει μία αναφορά για χρήση 20 πυραύλων ATACMS!

Oι επιθέσεις ξεκίνησαν χθες τη νύχτα και μέχρι αυτή την στιγμή σείεται η περιοχή από τις συνεχείς εκρήξεις, ενώ τουρκικά άρματα μάχης και ΤΟΜΑ έχουν συγκεντρωθεί στην μεθόριο. Κτυπήθηκαν αποθήκες πυρομαχικών, όπλων, ένα κρίτιο που χρησιμοποιεί ως αρχηγείο του YPG και καταστράφηκαν πέντε οχήματα.


Υπολογίζεται ότι περισσότεροι από 200 άνδρες των τουρκικών ειδικών δυνάμεων έχουν διεισδύσει στην περιοχή της Αφρίν και καταδεικνύουν στόχους στο τουρκικό πυροβολικό.

Ο τουρκικός Στρατός από την περιφέρεια της στην πόλη Κιλίς, στη νότια Τουρκία, εξαπέλυσε πυραυλική επίθεση με δέκα τουλάχιστον ρουκετοβόλα TR-300 Kasirga (κατ'άλλες πηγές χρησιμοποιήθηκαν και Τ-122 Sakarya) τις κουρδικές περιοχές που βρίσκονται μέσα στο συριακό έδαφος ειδικά στην περιοχή της πόλης Αφρίν η οποία αποτελεί προπύργιο του YPG (Ομάδων Λαϊκής Προστασίας) και του PUD (Κόμμα της Δημοκρατικής Ένωσης), βασικές συνιστώσες ομάδες των SDF που μάχονται στο πλευρό των αμερικανικών δυνάμεων στην Ράκκα και αλλού! 


Εκτοξεύθηκαν δεκάδες ρουκέτες, ενώ υπάρχει μία αναφορά για χρήση 20 πυραύλων ATACMS! Oι επιθέσεις ξεκίνησαν χθες τη νύχτα και μέχρι αυτή την στιγμή σείεται η περιοχή από τις συνεχείς εκρήξεις, ενώ τουρκικά άρματα μάχης και ΤΟΜΑ έχουν συγκεντρωθεί στην μεθόριο. 
Κτυπήθηκαν αποθήκες πυρομαχικών, όπλων, ένα κρίτιο που χρησιμοποιεί ως αρχηγείο του YPG και καταστράφηκαν πέντε οχήματα. Υπολογίζεται ότι περισσότεροι από 200 άνδρες των τουρκικών ειδικών δυνάμεων έχουν διεισδύσει στην περιοχή της Αφρίν και καταδεικνύουν στόχους στο τουρκικό πυροβολικό.   πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template