Μου άρπαξαν τη βασίλισσα της ομορφιάς Εμμανοέλα Μπαϊρακτάρη

Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

«Πόλεμος» για τα... μάτια της Μις Γιανγκ 2017 Εμμανουέλας Μπαϊρακτάρη! Τρεις ημέρες μετά τη στέψη της νεαρής κοπέλας σε club στον Ωρωπό,
ο διοργανωτής των καλλιστείων Σταρ Ελληνική Ομορφιά Νίκος Μπάμπαλης καταγγέλλει τον Βασίλη Πρεβελάκη (διοργανωτής του διαγωνισμού Σταρ Ελλάς) ότι του την... άρπαξε, καθώς, όπως ισχυρίζεται, η εστεμμένη αναδείχθηκε από τα δικά του καλλιστεία, λίγους μήνες πριν!


Ομως, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Τον περασμένο Οκτώβριο, η 16χρονη τότε Εμμανουέλα είχε εκλεγεί Μις Γιανγκ Ελληνική Ομορφιά και, σύμφωνα με τον κ. Μπάμπαλη, θα έπρεπε να παραδώσει πρώτα το στέμμα της και μετά να πάρει μέρος σε άλλον μεγάλο διαγωνισμό ομορφιάς.

«Ποια θα παραδώσει τον τίτλο “Μις Γιανγκ Ελληνική Ομορφιά”
την ερχόμενη Δευτέρα, που είναι τα δικά μας καλλιστεία;» αναρωτιέται ο επιχειρηματίας μιλώντας στην «Espresso» και συνεχίζει επιρρίπτοντας ευθύνες τόσο στην κοπέλα όσο και στους διοργανωτές του διαγωνισμού Σταρ Ελλάς. «Ηταν λάθος αυτό που έκανε η συγκεκριμένη κοπέλα, όπως λάθος ήταν και η τακτική των διοργανωτών του εν λόγω διαγωνισμού, οι οποίοι “δανείζονται” κοπέλες από άλλα καλλιστεία. Θα έπρεπε να υπάρχει ένα fair play και όχι να φτάνουμε σ’ αυτό το σημείο».

Μετά το δριμύ «κατηγορώ» του Νίκου Μπάμπαλη εναντίον των διοργανωτών του διαγωνισμού ομορφιάς Σταρ Ελλάς, η «Espresso», ως όφειλε, επικοινώνησε και με τον Θοδωρή Τρανούλη, συνδιοργανωτή με τον Βασίλη Πρεβελάκη του διαγωνισμού. Η απάντησή του ήταν σιβυλλική, πλην όμως απόλυτη. «Ολοι προσπαθούν να κλέψουν δόξα από τα εθνικά και επίσημα καλλιστεία της χώρας. Σταρ Ελλάς είναι μόνο μία. Ολες οι άλλες ιστορίες μάς αφήνουν παγερά αδιάφορους. Η Εμμανουέλα είναι η επίσημη Μις Γιανγκ» μας είπε, χωρίς να αφήσει περιθώρια για συζητήσεις.

Μεγαλεπήβολα σχέδια

Και ενώ η... μάχη του στέμματος μαίνεται, ο Νίκος Μπάμπαλης ετοιμάζεται πυρετωδώς για τον δικό του διαγωνισμό ομορφιάς, αυτόν της Σταρ Ελληνική Ομορφιά 2017, που θα γίνει τη Δευτέρα σε γνωστό νυχτερινό κλαμπ της Αθήνας. Μάλιστα, ο επιχειρηματίας θα έχει στο πλευρό του τον σκηνοθέτη Μεγακλή Βιντιάδη, με τον οποίο έχουν μεγαλεπήβολα σχέδια. «Με τον Μεγακλή θα προσπαθήσουμε να ξαναφέρουμε την παλιά αίγλη και λάμψη των διαγωνισμών ομορφιάς στην Ελλάδα» μας λέει και υπογραμμίζει ότι οι κοπέλες που θα διαγωνιστούν υπό τη σκέπη της δικής του διοργάνωσης είναι ένα... μπουκέτο από καλλονές.

Την ίδια ώρα, η 17χρονη Εμμανουέλα (με δύο τίτλους στο ενεργητικό της, Μις Γιανγκ και Μις Γιανγκ Ελληνική Ομορφιά)
ζει το όνειρό της και περιμένει τη στιγμή που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας σε διεθνή διαγωνισμό. Από την επόμενη ημέρα της στέψης της, η νεαρή κοπέλα τρέχει για φωτογραφίσεις και συνεντεύξεις, υποχρεώσεις που απορρέουν από την κατάκτηση του στέμματος.    πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template