ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ-Η Ελένη Μενεγάκη υποδεχόταν ένα νέο μέλος στην οικογένεια

Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

Η Ελένη Μενεγάκη, τo κορίτσι που μοιράστηκε κάποια από τα πιο δημιουργικά χρόνια της ζωής της με τον ιδιοκτήτη του ΑΝΤ1 Μίνωα Κυριακού που
έφυγε από τη ζωή ενώ βρισκόταν στην βάφτιση του εγγονού του στον Αγιο Αιμιλιανό, πριν γίνει γνωστός ο θάνατος του καναλάρχη υποδεχόταν στο σπίτι της μια νέα ζωή. Το χαριτωμένο σκυλάκι της φωτογραφίας και μάλιστα ζητούσε την βοήθεια των φίλων της για να του δώσει ένα όνομα…






Ήταν μόλις 21 ετών όταν ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό του Σταύρου Γαρδέρη, επιχειρηματία στο επάγγελμα. Ο ίδιος διατηρούσε κατάστημα με νυφικά στον Κολωνό, όπου μεγάλωσε η Ελένη. Την έβλεπε να περνάει καθημερινά μπροστά από το μαγαζί του και την ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα. Το πρώτο βήμα το έκανε εκείνος μέσω της μητέρας της Ελένης. Κάποιοι λένε ότι αυτός ήταν και ο άνθρωπος που τη βοήθησε να κάνει τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση. Και ενώ η τηλεόραση μπήκε για τα καλά στη ζωή της, ο Σταύρος γρήγορα αποτέλεσε παρελθόν. Ο γάμος τους δεν κράτησε για πολύ… Κάποιοι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα από εκείνη την εποχή λένε ότι η μητέρα της ήταν αυτή που την πίεζε να παντρευτεί, για να «πιάσει την καλή», όπως συνήθιζαν να λένε τότε.



Μπορεί η Ελένη να είχε κάποιους ενδοιασμούς στην αρχή και, όπως είχε πει και στη μαμά της, να μην ήξερε αν θα μπορεί να ξυπνά τόσο νωρίς, αλλά τελικά δέχτηκε την πρόταση. Η Ελένη από καστανή και σγουρομάλλα, γίνεται κατάξανθη και με ίσιο μαλλί, κάτι σαν Αλίκη Βουγιουκλάκη. Το ξεκίνημα της ήταν λίγο αμήχανο, αλλά πολύ γρήγορα η Ελένη βρήκε τους ρυθμούς της και κατάφερε να επιβάλλει την παρουσία της τόσο στους τηλεθεατές, κατακτώντας την πρωινή ζώνη, όσο και στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Το 1995 είναι χρονιά-ορόσημο για την Ελένη, μιας και η ίδια έχει ήδη αρχίσει να αντιλαμβάνεται τον σημαντικότατο ρόλο που της αναθέτει ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης του Ομίλου ΑΝΤ1 Μίνως Κυριακού. Τα μπλε μάτια, το πανέμορφο προσωπάκι κι η τσαχπινιά είναι η συνταγή της απόλυτης επιτυχίας, σε σύγκριση με τα μέχρι τότε παρωχημένα δεδομένα στα πρωινά τηλεοπτικά δρώμενα. Η πρώτη χρονιά δεν είναι καθόλου εύκολη για την Ελένη. Τα ποσοστά τηλεθέασης δεν είναι τα αναμενόμενα. Ωστόσο, ο Μίνως στηρίζει με νύχια και με δόντια την Ελένη πάνω στην οποία έχει εναποθέσει όλες τις ελπίδες του σταθμού, δημιουργώντας από το «πουθενά» μια τηλεοπτική περσόνα που δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα μεγάλες τηλεοπτικές σταρ της Αμερικής.


Ο Όμιλος ΑΝΤ1, έχοντας τότε στο πλευρό του σημαντικά στελέχη της τηλεόρασης όπως τον παραγωγό Στέλιο Αντωνιάδη, τον σκηνοθέτη Σταύρο Ζερβάκη και την Άννα Πρετεντέρη, οργανώνει την πρωινή ζώνη με τέτοιο τρόπο που η Ελένη αναμφίβολα -για όσους γνώριζαν καλά από τηλεόραση εκείνη την εποχή- δεν υπήρχε καμιά περίπτωση να αποτύχει. Για χάρη της Ελένης ο πρόεδρος του Ομίλου δίνει εντολή και αναμορφώνονται, εξοπλίζονται και επανδρώνονται με τα καλύτερα μηχανήματα τα ιστορικά στούντιο «Φάρος» στον Παράδεισο Αμαρουσίου. Εκεί όπου είχαν γυριστεί μοναδικές ελληνικές κινηματογραφικές ταινίες που άφησαν εποχή. Παράλληλα ο ιδιοκτήτης των στούντιο Τζιοβάνι Μουγνάι, που γνωρίζει όσο κανείς άλλος από κινηματογράφο, δίνει τις δικές του συμβουλές, έτσι ώστε το αποτέλεσμα να βγει άψογο.
Τα πρώτα χρόνια του «Πρωινού Καφέ», με την Ελένη να χτυπάει 50% τηλεθέαση και τις διαφημιστικές εταιρείες να δίνουν εκατομμύρια δραχμές για να παίξει το δικό τους προϊόν στη ζώνη της, η ίδια δεν έχει συνειδητοποιήσει τι ακριβώς έχει συμβεί και πού έχει φτάσει η φήμη της. 


Στη δημοσιογραφική ομάδα βρίσκονται η Ζήνα Κουτσελίνη, η Ελένη Γελαλή, ο Άρης Νικολαΐδης, ο Νίκος Τιλκερίδης, η Δήμητρα Δάρδα, ο Νίκος Νικόλιζας, η Ρένα Μανιού, ο Άγγελος Φώσκολος. Τα μηνύματα για την Ελένη από τον κόσμο μόνο αποκαρδιωτικά δεν είναι. Γυναίκες, κυρίως από την επαρχία, παραληρούν για εκείνη. Άλλες κάνουν τάματα για να την έχει ο Θεός καλά και να προσφέρει γέλιο και διασκέδαση.

 Παράλληλα, κορυφαίοι παλαίμαχοι ηθοποιοί όπως ο Νίκος Ρίζος, η Ελένη Ζαφειρίου, η Γκιζέλα Ντάλι, ο Κώστας Χατζηχρήστος τη στηρίζουν σε κάθε δημόσια εμφάνισή τους, σε όποιο μέσο και αν βρεθούν. 

Και πάνω απ’ όλα, η πολύ δύσκολη και μεγάλη Ρένα Βλαχοπούλου, η οποία μάλιστα, έξι μήνες πριν φύγει από τη ζωή, σηκώθηκε σχεδόν κατάκοιτη, έκανε κουράγιο, ντύθηκε με καλό φόρεμα, βάφτηκε και βγήκε σε κάμερα της εκπομπής για να μη χαλάσει το χατίρι της αγαπημένης της φίλης Ελένης. Και εκείνη ενσωματώνει στον «Πρωινό Καφέ» ειδική στήλη, έχοντας αφιερώματα μεγάλων πρωταγωνιστών, σπάζοντας ρεκόρ τηλεθέασης. Τις επόμενες χρονιές, η Ελένη, βλέποντας τη δύναμή της στην επαρχία, ρίχνει στην «αρένα» δημοσιογράφους για να καταπιαστούν μεεπαρχιακά θέματα, κάνοντας θεματικές ενότητες και φέρνοντας την επαρχία στο προσκήνιο. Αυτό ήταν!!! Η Ελένη μπήκε στο σπίτι μέχρι και του τελευταίου Έλληνα, στο τελευταίο χωριό της Ελλάδας και γίνεται κομμάτι κάθε ελληνικής οικογένειας.



Οι κόντρες για την Ελένη Μενεγάκη με συνεργάτες της εκπομπής δεν θα λέγαμε πως έχουν αφήσει εποχή, εκτός από μία: η άγρια κόντρα της παραγωγής και του τότε παραγωγού Στέλιου Αντωνιάδη με την τηλεμαγείρισσα Βέφα Αλεξιάδου.
Η Βέφα γνώριζε ότι κατά τη διάρκεια της δικής της ώρας η εκπομπή χτύπαγε «κόκκινο» στα νούμερα. Η ίδια ζητούσε από την παραγωγή πράγματα, τα οποία ο σταθμός δεν μπορούσε να υλοποιήσει. Όσοι βρέθηκαν στα παρασκήνια της εκπομπής του στούντιο «Φάρος», λοιπόν, την τελευταία μέρα που η Βέφα βγήκε στον τηλεοπτικό αέρα του «Πρωινού Καφέ» και άκουσαν όσα ελέχθησαν μεταξύ του παραγωγού Στέλιου Αντωνιάδη και της Βέφας Αλεξιάδου, δεν θα μπορέσουν να ξεχάσουν τους απίστευτους διαλόγους μεταξύ των μέχρι πρότινος φίλων.

Κανείς δεν υποχωρούσε, με αποτέλεσμα η Βέφα να μαζέψει τα πράγματά της και να φύγει από την εκπομπή. Με τους συνεργάτες…Την «προ Λάτσιου» εποχή η Ελένη είναι στενή φίλη με όλους τους συνεργάτες της εκπομπής. Μαζί κάθονται ώρες ατελείωτες μέχρι αργά το βράδυ για το σχεδιασμό της εκπομπής. Όλοι μαζί πηγαίνουν σε νυχτερινά κέντρα, σε clubs, σε ταβέρνες, θέλοντας πάνω απ’ όλα η Ελένη να είναι μαζί τους φίλη. Και είναι φίλη τους. Τους στηρίζει ακόμα και σε οικονομικά θέματα, όταν υπάρχει διαφωνία μεταξύ σταθμού και συνεργατών. Και η Ελένη απαιτεί για τους συνεργάτες της.Ο γάμος, οι οικογενειακές υποχρεώσεις, αλλά και ο ερχομός των παιδιών, βάζουν λίγο στην άκρη τους συνεργάτες και ο επαγγελματισμός ουσιαστικά παίρνει τη θέση της φιλίας. Η Ελένη έχει γίνει, άλλωστε, η απόλυτη σταρ της ελληνικής τηλεόρασης.Ωστόσο, δεν σταματά να κάνει και αγαθοεργίες. Δεν θα μπορούσα να μην αναμοχλεύσω από τη μνήμη μου τη βοήθεια που παρείχε σε ανάπηρο παιδί από τα Μέγαρα, κάνοντας φιλανθρωπικό αγώνα για εκείνο, με αποτέλεσμα με τα συγκεντρωθέντα χρήματα να μεταβεί στο εξωτερικό για θεραπεία.



Το 2005 σκάει σαν βόμβα η είδηση του διαζυγίου με τον ΑΝΤ1 και η μεταγραφή στον ALPHA. Είχε προηγηθεί η μεταγραφή του συζύγου της στη Διεύθυνση Προγράμματος του ίδιου σταθμού. Ωστόσο, η ίδια ξεκαθάρισε πρόσφατα πως το πρόσωπο που την έφερε στο κανάλι της Κάντζας ήταν ο Τζώνυ Καλημέρης. Το ποσό, σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, αγγίζει το €1,2 εκατομ. ετησίως, με επιπλέον €500.000 «αέρα» για να γίνει η τηλεοπτική μεταγραφή.

Αυτή τη στιγμή, η Ελένη συμπληρώνει 6 χρόνια στον ALPHA και 22 χρόνια στην τηλεόραση. Λέγεται, μάλιστα, ότι είναι η πρώτη φορά που θα δει τις απολαβές της να μειώνονται αισθητά, αν τυχόν συνεχίσει στο κανάλι της Κάντζας και για 7η σεζόν, καθώς το συμβόλαιό της λήγει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Φυσικά, στο στόχαστρο του Δημήτρη Κοντομηνά, με τον οποίο η Ελένη διατηρεί άριστες σχέσεις ειδικά αυτό το διάστημα, δεν θα μπουν μόνο οι δικές της απολαβές, αλλά κι όλων υπόλοιπων «μεγάλων συμβολαίων».



Με το δηλητήριο να περισσεύει η Σάσα Σταμάτη, πρώην υπάλληλος του δήμου Μάνδρας, και συμπαρουσιάστρια του ζεύγους στο Πρωινό του ΑΝΤ1 γύρισε και είπε στον Λιάγκα:

-H συμμαθήτριά σου η Μενεγάκη (από το Γυμνάσιο Κολωνού-ο Λιάγκας και η Μενεγάκη υπήρξαν συμμαθητές) έκανε μια αρπαχτή 25.000 ευρώ για να ανάψει τα φώτα στο Χριστογεννιάτικο δένδρο του Golden Hall. Όταν την ρώτησαν απάντησε πως δεν σχολιάζει φήμες…»

Eμείς πάντως έχουμε την αίσθηση ότι η λέξη «αρπαχτή» η οποία παραπέμπει κατά κάποιο τρόπο στο «αρπαχτικό» αδικεί την ωραία Ελένη. Η Ελένη είναι κατ΄αρχήν ένα κορίτσι που δίνεται με φλογισμένο πάθος στις σχέσεις της έστω κι αν αυτές διαρκούν 15′ και το τσιγάρο.
Μάλιστα με τους άνδρες-και δη τους επιχειρηματίες-μεγαλύτερης ηλικίας που πέρασαν από τη ζωή της (μια και τώρα πλέον ανήκει ολοκληρωτικά στον Ματέο), η Ελένη είχε κατανόηση αντίστοιχη με εκείνης της Τζούλιας Αλεξανδράτου, όταν αργούσε να ενεργοποιηθεί το βιάγκρα.



Συνήθιζε δε να τους διαβάζει αποσπάσματα από το αγαπημένο τους αναγνωστικό-σαν κι αυτά που μοιράζει ο Ψυχάρης.

-Ελένη, να ένας λούτσος που όπου νάναι (σε μερικές εβδομάδες) θα ζωντανέψει και θα πεταχθεί από το τηγάνι…

Παρότι η Μαίρυλιν Μονρόε συνδέθηκε ερωτικά ταυτόχρονα με τους Σαμ Τζιανκάνα, Φράνκ Σινάτρα και Τζον Κέννεντυ, μπορούμε να σας πούμε με σιγουριά ότι απλά τρώει την σκόνη της Ελένης Μενεγάκη η οποία κράτησε, σαν μπιμπελό στις χούφτες της, όλες τις φίρμες της εγχώριας διαπλοκής: Κυριακού, Κοντομηνάς, Κόκκαλης, Γιώργος Βαρδινογιάννης, κ.λ.π, αισθάνθηκαν κάποια στιγμή στη ζωή τους την ανάγκη να γείρουν στον ώμο της.
Η Ελένη έκανε καριέρα ακολουθώντας με συνέπεια τις επιθυμίες της, τα ένστικτά της, κι εκείνα δεν την πρόδωσαν σχεδόν ποτέ. Όπου υπήρχε η χαρά του sex και η υπόσχεση του χρήματος η Έλενη δήλωνε παρούσα. Όταν το ένστικτο της μητρότητας της χτύπησε την πόρτα εκείνη λιποθύμησε από έρωτα στα στιβαρά μπράτσα του Γιάννη Λάτσιου. Καθώς τα παιδιά μεγάλωναν η γυναίκα ξύπνησε μέσα της και άφησε σύξυλο τον Λάτσιο να ζητά παρηγοριά στον Κανάκη και η ίδια όργωνε τις παραλίες με τον Ματέο περιγράφοντας τα κατορθώματά της στις καλές της φίλες όπως είναι η Δέσποινα Βανδή και η Τζένη Μπαλατσινού.

Η Μενεγάκη υπήρξε και εξακολουθεί να είναι από τους στυλοβάτες του εγχώριου lifestyle. To τι χρήμα έβγαλαν κάποιοι πουλώντας το αφροδισιακό προιόν «Μενεγάκη» σε εξώφυλλα, πρωτοσέλιδα, εκπομπές και πάει λέγοντας είναι γνωστό.

Αλλά και η ίδια με το χρήμα υπήρξε γατί ατάιστο. Μέχρι και τον ΟΓΑ ξεπουπούλιασε η άτιμη. Ήταν τότε που εισέπραξε 3.192 ευρώ, ως επίδομα τρίτεκνης μητέρας!



Την αποκάλυψη είχε κάνει ο ποιοτικός Μαλέλης στο STAR -άμεσος ανταγωνιστής του Alpha.

Η “βόμβα” προκάλεσε καταιγίδα επικριτικών σχολίων, από επωνύμους και μη, με το ερώτημα “ό,τι νόμιμο και ηθικό;” να απασχολεί για άλλη μια φορά την κοινή γνώμη. Έτσι, ένα πενιχρό για την ίδια και πολύτιμο για χιλιάδες άλλες τρίτεκνες μητέρες επίδομα, απειλούσε να τσαλακώσει το προφίλ της αλλά η Ελένη δεν χαμπαριάζει από τέτοια. Σύμφωνα με πηγές από τον δήμο στον οποίο ανήκε, η παρουσιάστρια κατέθεσε αίτημα έκδοσης επιδόματος τρίτεκνης στις 27/2/2008. Στις 3/3/2008 τα έγγραφα προωθήθηκαν στον ΟΓΑ για έγκριση.

Η Ελένη όταν πρόκειται για λεφτά δεν αστειεύεται. Ρωτήστε και τον Λάτσιο με τον οποίο βρίσκονται στα δικαστήρια για την περιουσία που απέκτησαν στην διάρκεια του έγγαμου βίου της. Η ίδια πριν ακόμη ανακαλυφθούν οι υπεράκτιες, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είχε που να κρύψει τα 6 εκατ. Ευρώ bonus μετεγγραφής που είχε πάρει από καναλάρχη.


Το κορίτσι από τις δυτικές συνοικίες που έγινε η βασίλισσα του εγχώριου βλαχομπαρόκ lifestyle είχε εξομολογηθεί πως: «Δεν πήγαινα σε πάρτι μέχρι τα 16 μου. Με παρακαλούσε η μαμά μου. Καθόμουν σπίτι για να αισθάνομαι την παρουσία της. Oταν πηγαίναμε εκδρομές κι έπαιζαν τα παιδιά «Πυθία» εγώ καθόμουν εκτός. Ας έρθει έστω κι ένας συμμαθητής μου να πει ότι έχει δώσει έστω κι ένα πεταχτό φιλί στο μάγουλο της Μενεγάκη. Ντρεπόμουν υπερβολικά.».

Mετά τα 16 της, αρχίζει ν ανεβάζει στροφές. Τότε μπαίνει σ ένα ταξί με τη μαμά της, ενώ ήταν ήδη μέσα μια συντάκτρια του Cosmopolitan η οποία της προτείνει να κάνει φωτογράφηση. Έτσι άρχισαν τα διαφημιστικά και κάπως έτσι μπήκαν και οι άντρες στη ζωή της. Η πρώτη της δουλειά ήρθε μετά από επιτυχές casting για την εκπομπή «Πρωινό Κοκτέιλ» με τον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη. Ενας νεαρός έμπορος θα ήταν για την Ελένη το ξύπνημα του έρωτα. Ο επιχειρηματίας Σταύρος Γαρδέρης, είχε κατάστημα με γυναικεία υποδήματα και νυφικά. Ο ωραίος της γειτονιάς, με την οικονομική άνεση, το ωραίο αυτοκίνητο και τους ευγενικούς τρόπους θα τη σαγήνευε. Ο Σταύρος και η Ελένη μετά από τρία χρόνια σχέσης αποφασίζουν να παντρευτούν. Εκείνη ήταν μόλις 19. Ο γάμος τους θα διαρκέσει ένα χρόνο. «Φλερτάρω με όλο τον κόσμο. Με νέους, γέρους, με άντρες, γυναίκες, παιδάκια, με τους φίλους μου, με τη μαμά μου. Έτσι είμαι εγώ, έτσι είναι το στυλ μου», θα δηλώσει το 1999.

Ενας νεαρός γιατρός, ο Δημήτρης Βήχος, θα διαδεχθεί τον Σταύρο στη ζωή της, προσπαθώντας να γιατρέψει τις πληγές του πρώτου της γάμου. Μαζί του θα κάνει αρκετές εξόδους στη νυχτερινή Αθήνα, στις αρχές της δεκαετίας του 90, παρότι δήλωνε: «Πάντα πίστευα ότι όταν φωτογραφηθείς με τον αγαπημένο σου δημοσιώς έξω, δεν έχεις ελπίδες να συνεχίσεις τη σχέση αυτή.Εχω γίνει πολύ προληπτική. Πιστεύω ότι όσο πιο μακριά κρατάς μια σχέση από τα φώτα της δημοσιότητας τόσο πιο πολύ τη βοηθάς να κρατήσει»

Κάποιοι τότε μίλησαν για αρραβώνα. Μόνο που η Ελένη θα ήταν πλέον πιο προσεχτική με το μυστήριο του γάμου. Αλλωστε συμβουλεύονταν και τα άστρα. (Πιστεύει πολύ στο Θεό -και στην αστρολογία.) Συνήθιζε να μελετάει τους αστρολογικούς χάρτες των ανθρώπων που την ενδιαφέρουν «καταλαβαίνεις πώς θα είναι αυτός που θα έχεις μπροστά σου πριν προλάβεις να του μιλήσεις».

Τον γιατρό στη καρδιά της τον διαδέχθηκε ένας μουσικός, ο Χάρης Καλούδης, που έπαιζε μπουζούκι σ ένα από τα νυχτερινά σχήματα της Αθήνας. Με τον Χάρη συγκατοικούσαν στην ιδια πολυκατοικία, στη περιοχή του Ελληνικού, κοντά στο «Ρομέο». Η σχέση τους ήταν έντονη και πολύ συχνά ακουγόντουσαν να καυγαδίσουν.

Στο μεταξύ η Ελένη άρχισε να συνδυάζει την τηλεοπτική καριέρα νε φωτογραφίσεις στα lifestyle περιοδικά της εποχής. Τη συνόδευε συνήθως ο στυλίστας Ηλίας Μιχαλόλιας, κοινός φίλος της Ελένης και της Τζένης Μπαλατσινού, εκείνη την εποχή. Οι φήμες που ήθελαν μαζί της ερωτευμένο, έναν άνθρωπο της νύχτας, τον Παύλο Κερεμίδη, θα αναστάτωναν εκείνη τη περίοδο τη ζωή της. Εκείνος θα έπεφτε νεκρός από σφαίρες αστυνομικών, έξω από το «Υγεία».

Η σχέση της Ελένης Μενεγάκη με τον ισχυρό άνδρα του ομίλου Μίνωα Κυριακού, θ αποσχολούσε για μεγάλο χρονικό διάστημα τα κοσμικά σαλόνια της Αθήνας. Τον χωρισμό της με τον Κυριακού, θ ακολουθούσε η πολυφωτογραφημένη από τους παπαράτσι σχέση της με τον νεαρό Βασίλη Νομικό, πρώην μπάρμαν και ανηψιό του διευθυντή παραγωγής του ΑΝΤ1 Αντωνιάδη. Ο Λάτσιος θα ερχόταν στη ζωή της, όταν εκείνη αποφάσισε ν αποκτήσει παιδιά. «Μακάρι τα παιδιά ν αποκτήσουν το μυαλό του άντρα μου και τα μάτια τα δικά μου.» είχε δηλώσει κάποτε πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template