Βόμβα μεγατόνων: Το αστέρι του FIFA17 στον Ολυμπιακό

Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Όταν έχεις πάρει ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί σε Ελλάδα και Ευρώπη φίλοι μου, οι μεταγραφικές σου πηγές αναγκαστικά στερεύουν
. Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο αναγκαστικά θα κάνεις δυο πράγματα. Ή θα το παίξεις Παρί και θα πας να χτυπήσεις παίκτες όπως ο Νεϊμάρ(με τον κίνδυνο να ακυρώσεις τον Ανσαριφάρντ) ή θα κάνεις κάτι ακόμα καλύτερο. Θα στρέψεις το μεταγραφικό σου βλέμμα, εκεί που κανείς δεν έχει τολμήσει έως τώρα. Στο FIFA17.


Πριν πιστέψετε ότι διαβάζετε advertorial και την κάνετε με ελαφρά πηδηματάκια, να σας πω ότι το Blog βασίζεται σε αληθινή ιστορία που γράφτηκε στο Redking, με αφορμή την αξία του μεγάλου μεταγραφικού αποκτήματος του Ολυμπιακού, του Οτζίτζα Οφόε:
«Στις δύο πρώτες του συμμετοχές με την ερυθρόλευκη φανέλα, στα φιλικά με Άλκμααρ και Λόκερεν, έδειξε ο Βέλγος γιατί ο Χάσι τον ήθελε επίμονα. Δεν είναι “δεκάρι”, αφού έχει και πολλά αμυντικά καθήκοντα στο παιχνίδι του, αλλά είναι παίκτης... εγκέφαλος στον χώρο της μεσαίας γραμμής». Με λίγα λόγια είναι ένας νέος Ρομαό.
Όπως ο Ρομαό είναι σύμφωνα με τον Γαβαθιώτη «αρχοντικός» έτσι και ο Οφόε, είναι εγκεφαλικός παίκτης (όπως ο Φελίπε Σαντάνα Θεός σχωρές τα τσαφ του). Και αν κάποιος κακοπροαίρετος βρεθεί και ρωτήσει: «Με τόσους αρχόντους που μαζεύονται στη μεσαία γραμμή, ποιος θα κάνει τη βρόμικη δουλειά να μαρκάρει;», η απάντηση είναι πολύ απλή.

Δεν θα χρειαστεί γιατί ο αντίπαλος δεν θα έχει ποτέ την μπάλα. Θα την κρύβει ο Οφόε όπως έκανε στο FIFA17:

«Οι περσινές του διακρίσεις με τους Πολωνούς του ανέβασαν τις μετοχές του και στο... FIFA17! Στο γνωστό βιντεοπαιχνίδι ο Οτζίτζα ανακηρύχθηκε ως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του Πολωνικού πρωταθλήματος, σύμφωνα με τα στατιστικά που είχε στους επίσημους αγώνες της ομάδας που ήταν». Αν το επικοινωνούσε λίγο καλύτερα αυτό ο Κώστας-Τσέλσι θα ‘χαν πουληθεί τώρα πάνω από 30.000 φανέλες του Οφόε.


Γιατί στη λίστα του FIFA17 ο Βέλγος φιγουράρει δίπλα σε ιερά ονόματα του αθλήματος, όπως οι Κένταλ Γουάστον, Ζορζ Ελοκομπί και Κόλιν Μπόνερ (θα ήταν και ο Βέμερ αν δεν είχε κάνει προσφυγή). Το Redking εξηγεί πώς πέτυχε αυτή τη σπουδαία διάκριση ο Βέλγος:

«Κάθε χρόνο η EA SPORTS αναδεικνύει τους κορυφαίους όλων των πρωταθλημάτων σύμφωνα με τα πραγματικά στατιστικά που έχουν οι ποδοσφαιριστές, όπως και ανακοινώνει κάθε εβδομάδα την κορυφαία ενδεκάδα της αγωνιστικής, αλλά και του μήνα». Στην Ελλάδα μόνο δεν το κάνει γιατί φοβάται.

Αν στην κορυφαία 11άδα δεν έχει 12 παίκτες του Ολυμπιακού υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να τους κόψει τις διαπιστεύσεις και τα Non Karapapaper ο διευθυντής Facebook του Ολυμπιακού και να τους στείλει με δυσμενή μετάθεση από την EA SPORTS στην ERA SPORTS για να περιγράφουν Γ’ τοπικό Ρεθύμνου με τον Λευτέρη Σαρελάκο και τον Γιώργο Μυρισκλάβο.

«Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Οτζίτζα ξεκίνησε τη σεζόν έχοντας ως μέσο όρο στα στατιστικά του 74 και τελείωσε την χρονιά με 77! Και για τους... μυημένους στο FIFA, ήταν ασημένιος και κατάφερε να γίνει χρυσός, ενώ η EA SPORTS κατά τη διάρκεια της χρονιάς έβγαλε για τον Βέλγο τέσσερις κάρτες με τις διακρίσεις του». Λογικά θα είναι και οι τελευταίες κάρτες που θα δει για τα επόμενα 2-3 χρόνια.

Γιατί και ο Μιλιβόγεβιτς του Θρύλου μπορεί στα τάκλιν του να θύμιζε κράμα Κολτσίδα με Γιώργο Παπαδόπουλο (του Ηρακλή) αλλά η τελευταία κάρτα που είχε δει ήταν στο FIFA13 (πριν αλλάξει τις εργαστηριακές ρυθμίσεις του ο Γκιρτζίκης).

Το πιο ενθαρρυντικό στοιχείο φίλοι μου, που μας κάνει να βάλουμε το χέρι μας στη φωτιά ότι η μεταγραφή του Οφόε θα αποδειχτεί άκρως επιτυχημένη, είναι ότι στα στατιστικά του, πετάει σπίθες σε όλες τις κατηγορίες, εκτός από μια:

«Ποδοσφαιριστής ο οποίος συνεχώς βελτιωνόταν μέσα στη σεζόν και αυτό φαίνεται από τα στατιστικά του βιντεοπαιχνιδιού, τα οποία ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Μάλιστα με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου, ο Οτζίτζα παρέλαβε και την κάρτα του από την ΕΑ SPORTS ως ο παίκτης της χρονιάς στην Πολωνία, στην οποία διακρίνονται και τα στατιστικά του στοιχεία. Αναλυτικά τα στατιστικά με τα οποία ολοκλήρωσε τη σεζόν σε κάθε κατηγορία και υπολογίζονται με άριστα το 100: Pace 73: Ταχύτητα, επιτάχυνση και ισορροπία του παίκτη». Σε όλα τα άλλα χτυπάει 100άρια.

Μόνο στην ισορροπία έχει χαμηλό βαθμό, αλλά και αυτό δικαιολογείται. Έχασε πόντους τους τρεις τελευταίους μήνες όταν έμαθε ότι οι σκάουτερ του Ολυμπιακού τον παρακολουθούν. Για να περάσει το κάστινγκ έπεφτε 3 φορές σε κάθε φάση για να ζητήσει πέναλτι και το μηχάνημα τρελάθηκε. Όταν είδαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ότι στην «ισορροπία του παίκτη» έβγαζε 76 στον Φορτούνη και 73 στον Οφόε έτρεξαν να τον κλείσουν, πριν τους προλάβει ο Κομπότης ή ο Τσάκας (έχει μαζέψει ό,τι κινείται απ’ το FIFA3 μέχρι το FIFA23). πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template