Οι 5 πιο ακριβοπληρωμένοι άντρες στο modeling

Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

Κάθε χρόνο όλοι περιμένουν τις λίστες του περιοδικού Forbes, με τις λίστες των πιο πλουσίων ανθρώπων στον πλανήτη. Από...

επιχειρηματίες μέχρι ανθρώπους της show biz
. Ένα απόγευμα που βαριόμουν μπήκα να δω ποια μοντέλα – άντρες και γυναίκες – είναι οι πιο ανάρπαστοι, άρα και οι πιο ακριβοπληρωμένοι.

Τα ποσά που θα διαβάσετε, αφορούν τις αμοιβές τους για ένα χρόνο, δηλαδή για το 2016. Εδώ σας έχω τους άντρες και σε ένα επόμενο άρθρο θα έχω τις γυναίκες. Ξεκινάμε από το Νο5 και θα φτάσουμε στο Νο 1.





No5 Noah Mills / 740 χιλιάδες δολάρια

Ο Noah Mills γεννήθηκε στις 26 Απριλίου του 1983 στο Τορόντο του Καναδά και μεγάλωσε στην Βαλτιμόρη. Ξεκίνησε το modeling το 2003 ενώ ακόμα σπούδαζε, και έτσι έγινε ο διάσημος της οικογένειας. Είναι ο μικρότερος γιος της οικογένειας έχοντας δύο μεγαλύτερα αδέλφια και δύο μεγαλύτερες αδελφές. Το 2004 σε ηλικία 21 ετών έκανε τις πρώτες του πασαρέλες στο Μιλάνο και στο Παρίσι για τον οίκο Gucci και Yves Saint Laurent. Το 2005 υπέγραψε συμβόλαιο με τους Dolce &Gabbana.



No4 Arthur Kulkov/ 905 χιλιάδες δολάρια

Ο Arthur Kulkov γεννήθηκε στις 20 Αυγούστου του 1983 και είναι από την Ρωσία. Είναι από τους ελάχιστους που έχει κάνει εξώφυλλο για τα περιοδικά GQ και Details – συνήθως όποιος κάνει για το ένα, δεν τον παίρνουν στο άλλο. Θεωρείται το πιο πετυχημένο μοντέλο από την Ρωσία και κάθε χρόνο είναι σε μια τουλάχιστον πρώτης τάξεως καμπάνια. Όταν ήρθε στην Νέα Υόρκη, σπούδασε στοSt. Francis College του Brooklyn, και αποφοίτησε το 2005 με πτυχίο στις Business Marketing. Στο χώρο του modeling μπήκε όταν κάποιος τον είδε να παίζει ποδόσφαιρο και του πρότεινε να κάνει δοκιμαστική φωτογράφηση. Από τότε δεν έχει σταματήσει να δουλεύει.




Νο3 Simon Nessman/ 1.100.000 δολάρια

Ο Simon Nessman, γεννήθηκε στις 5 Νοεμβρίου του 1989 και είναι από τον Καναδά. Είναι ο πιο μικρός ανάμεσα σε 4 αδέλφια και σαφώς ο πιο πλούσιος. Το 2006, ένας φίλος της αδελφής του, έστειλε χωρίς να του το πει, φωτογραφίες του στο πρακτορείο μοντέλων Mode Models, όπου η υπεύθυνη, η Kelly Streit, ξετρελαμένη ζήτησε να τον δει. Στα 18 του και ενώ πήγαινε ακόμα σχολείο άρχισε να βγάζει τα πρώτα του λεφτά. Όταν τέλειωσε το σχολείο μετακόμισε στην Νέα Υόρκη όπου με την εμφάνιση του γοήτευσε τους πάντες. Παίζοντας μάλιστα στο σχολείο rugby και basketball δεν χρειάστηκε να κάνει τίποτα απολύτως για το σώμα του.



No2 David James Gandy/ 1.400.000 δολάρια


Ο David Gandy γεννήθηκε στις 19 Φεβρουαρίου 1980 στην Μεγάλη Βρετανία και είναι ίσως το πιο γνωστό μοντέλο όχι μόνο της Αγγλίας, αλλά και της Ευρώπης ολόκληρης. Η απόφαση των Dolce &Gabbana να τον υπογράψουν αποκλειστικά και για τα ρούχα, και για τα γυαλιά αλλά την κολόνιαLight Blue, ήταν απόλυτα σωστή και άκρως πετυχημένη. Τόσο που ανάγκασε και άλλους οίκους να στραφούν στο να βρουν πιο “αρσενικά” μοντέλα απ’ αυτά που χρησιμοποιούσαν μέχρι τότε. Ο DavidGandy είναι blogger, γράφει σε περιοδικά την στήλη των αυτοκινήτων, εμφανίζεται στην τηλεόραση κλπ. κλπ.



No 1 Sean Richard O‘Pry/1.500.000 δολάρια

Ο Sean O‘Pry γεννήθηκε στις 5 Ιουλίου 1989 και είναι Αμερικανός από το Kennesaw της Georgia. Στο σχολείο έπαιζε baseball και σε ηλικία 17 ετών τον ανακάλυψε ο Nolé Marin από κάποιες φωτογραφίες που είχε ανεβάσει στο MySpace. Το παιδί τρόμαξε από την μεγάλη ζήτησε που είχε στο χώρο της μόδας. Για να φανταστείτε έχει δουλέψει για όλους τους μεγάλους οίκους (Calvin Klein,Giorgio Armani, Versace, Dolce & Gabbana, Ralph Lauren, Gianfranco Ferré, H&M, Massimo Dutti,Zara, Armani Jeans, Marc Jacobs, Emporio Armani, Lacoste, DSquared², American Eagle, BottegaVeneta, DKNY, Fendi, GQ, Dazed & Confused, V, Details, Diesel, Gap, JOOP! κ.α.), έχει κάνει πασαρέλα για κορυφαίους σχεδιαστές και έχει πρωταγωνιστήσει στο video clip της Madonna “Girl Gone Wild“, και στο “Blank Space“ της Taylor Swift.



Ο Sean Richard O‘Pry είναι το No 1 μοντέλο για το 2016. Για να δούμε θα κρατήσει την πρωτιά και το ’17;    Πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template