Ένοπλη ληστεία σε ΣΠΕ στη Λεμεσό – Λεία 50.000 ευρώ

Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017

Ένοπλη ληστεία διαπράχθηκε την Τετάρτη το πρωί σε υποκατάστημα της Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας στη Λεμεσό...

Δύο πρόσωπα εισέβαλαν στο υποκατάστημα της ΣΠΕ Αγίου Αθανασίου στην οδό Ανοικοδομήσεως και μιλώντας σπαστά ελληνικά ζήτησαν από τους υπαλλήλους τα λεφτά από τα ταμεία.

Συγκεκριμένα οι δράστες, που έφεραν κράνη και μαύρα ρούχα, εισήλθαν στο υποκατάστημα και με την απειλή κοντόκαννου κυνηγετικού όπλου και πιστολιού ζήτησαν από τους τρεις υπαλλήλους τα χρήματα των ταμείων τους και από τους πέντε πελάτες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα εντός της τράπεζας, να πέσουν στο έδαφος.

Στη συνέχεια, αφού άρπαξαν χρηματικό ποσό, που εκτιμάται ότι ξεπερνά τις 50 χιλιάδες ευρώ, επιβιβάστηκαν στη μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού και εξαφανίστηκαν.

Η μοτοσικλέτα που φέρονται να χρησιμοποίησαν οι δράστες της ληστείας εντοπίστηκε λίγο αργότερα, να φλέγεται σε ανοικτή περιοχή σε κοντινή απόσταση από το σημείο όπου διαπράχθηκε η ληστεία.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν σπεύσει στην περιοχή και έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό και σύλληψη των δραστών. Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι η μοτοσικλέτα ήταν κλοπιμαία, ενώ ακόμη δεν έχει καταμετρηθεί το ποσό που έχει κλαπεί.



Σε δηλώσεις του ο βοηθός Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Μαρίνος Δημητρίου, ανέφερε ότι η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών, οι οποίοι εκτιμάται ότι είναι Κύπριοι.
Διερευνάται σοβαρά το ενδεχόμενο η ληστεία να σχετίζεται με προηγούμενες ληστείες. «Είμαστε στα αρχικά στάδια, διερευνάται το ενδεχόμενο κατά πόσον η συγκεκριμένη ληστεία μπορεί να συνδεθεί και με άλλες παρόμοιες ληστείες, που διαπράχθηκαν το τελευταίο διάστημα τόσο στη Λεμεσό όσο και σε άλλες πόλεις, αφού προσομοιάζει ο τρόπος που ενήργησαν», ανέφερε ο κ. Δημητρίου.

Από πλευράς του, ένας εκ των πελατών που βρίσκονταν την ώρα της ληστείας στην τράπεζα, ανέφερε ότι οι ληστές τους είπαν να πέσουν στο έδαφος, έτσι και έκαναν. «Ο ένας κρατούσε κοντόκαννο κυνηγετικό και ο άλλος πιστόλι, που προσωπικά πιστεύω ότι ήταν ψεύτικο. Φορούσαν κράνη και ήταν ντυμένοι στα μαύρα, πήραν τα χρήματα και έφυγαν με τη μοτοσικλέτα τους», ανέφερε ενδεικτικά ο αυτόπτης μάρτυρας.    Πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template