Η Ζωή που λίγοι γνώριζαν... Η σχέση της με την Αλίκη και οι πλαστικές

Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

Μια γυναίκα που δεν ήθελε να συμβιβαστεί ποτέ. Που δεν συμβιβάστηκε με τίποτα, ούτε καν με την «ταμπέλα» της σταρ που την ακολουθούσε από τη
χρυσή εποχή της Φίνος Φίλμς. Η Ζωή Λάσκαρη ήταν κάτι που κανείς δεν ήξερε. Ή, καλύτερα, κάτι που λίγοι γνώριζαν πραγματικά...
Ο ξαφνικός χαμός της, σόκαρε τους πάντες. Μεσημέρι Παρασκευής (18.08.2017) η κόρη της Μάρθα Κουτουμάνου, από τον πρώτο της γάμο, τη βρίσκει νεκρή στο σπίτι της στο Πόρτο Ράφτη. Έφυγε χωρίς να την καταλάβει κανείς, ούτε καν ο άνθρωπος της ζωής της, ο Αλέξανδρός της. Ο άνδρας που λάτρεψε και πέρασε μαζί του πάνω από 40 χρόνια.
Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος δεν μπορεί να πιστέψει ότι η Ζωή του, για εκείνον δεν ήταν ποτέ η Ζωή Λάσκαρη άλλωστε, δεν ζει πια. Πως έφυγε το πρωί από το σπίτι τους και την άφησε νεκρή. «Κοιμόμουν δίπλα της και δεν ξύπνησε ποτέ… δύσκολη κατάσταση. Πολύ ζόρικη η διαχείριση της απώλειας» ήταν τα πρώτα λόγια του Αλέξανδρου Λυκουρέζου.



Η σταρ... αντί - σταρ
Το γεγονός πως ποτέ δεν διεκδίκησε το σταριλίκι, μάλλον την έκανε ακόμη μεγαλύτερη σταρ. Ο Γιώργος Σιδέρης, ο συγγραφέας στον οποίο η ίδια η Ζωή Λάσκαρη εμπιστεύτηκε τα χειρόγραφά της για να επιμεληθεί την αυτοβιογραφία της, αποκάλυψε μιλώντας στον Alpha τη Ζωή που λίγοι γνώριζαν.



Τη γυναίκα που όταν βρισκόταν στο αυτοκίνητο και έβλεπε κάποιο παιδί στα φανάρια ή κάποιον αλλοδαπό που είχε ανάγκη, δεν δίσταζε να του δώσει ό,τι είχε μαζί της. Είτε αυτό ήταν χρήματα είτε φρούτα και άλλα τρόφιμα που είχε αγοράσει.

Ήταν αντι-σταρ και για άλλους λόγους. Αποκαλούσε τον εαυτό της αγοροκόριτσο. Δεν είχε αντίληψη του τι ήταν, ούτε της ηλικίας. Ούτε και την ενδιέφερε, λέει ο Γιώργος Σιδέρης.

Και πάντα διασκέδαζε με τα άρθρα για τις αισθητικές επεμβάσεις που είχε κάνει. «Εγώ έχω αποφασίσει να κάνω τα πάντα. Στο κάτω κάτω το πρόσωπο είναι δικό μου», έλεγε.



Η Αλίκη
Και εκείνος και όλοι όσοι την ήξεραν, γνώριζαν τον «έρωτα» που είχε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Αγαπούσε τη Τζένη Καρέζη, αλλά ο δεσμός που την έδενε με την Αλίκη, ήταν… άλλος. Εξομολογούνταν η μια στην άλλη τα πιο βαθιά τους μυστικά. Άλλωστε, έμεναν πολύ κοντά, η Βουγιουκλάκη στη Στησιχόρου, η Λάσκαρη στην Ηροδότου.
Συχνά, η Ζωή Λάσκαρη,
σε φίλους και συνεργάτες με τους οποίους έβγαινε μετά το τέλος των παραστάσεων, έλεγε πόσο πολύ της έλειπε η Αλίκη. Πόσο θα την ήθελε εκεί.



Σε παλιότερη συνέντευξή της άλλωστε είχε αποκαλύψει πως η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήθελε η Ζωή Λάσκαρη και ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος να πάνε να μείνουν μαζί τους, όταν όλοι τους θα γερνούσαν, στο εξοχικό της στο Θεολόγο.
Αλλά η Λάσκαρη δεν άφηνε το Πόρτο Ράφτη. Ήταν το ησυχαστήριό της τα τελευταία χρόνια. Και ο κόσμος εκεί τη λάτρευε. Στα ταβερνάκια και τα καφέ της περιοχής, εκεί έβγαινε με την οικογένειά της όταν δεν είχε θέατρο.









Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν για τη Ζωή Λάσκαρη σαν την αδερφή που δεν είχε ποτέ. Ο Γιώργος Σιδέρης αποκάλυψε ότι λίγο αφού είχε ξεψυχήσει η Αλίκη, εκείνη καθόταν δίπλα της και αναρωτιόταν προς τι ο πρωταθλητισμός.



Τη Δευτέρα (21.08.2107) θα γίνει νεκροψία στη σορό της Ζωής Λάσκαρη για να απκαλυφθεί η ακριβής αιτία του θανάτου της. Την Τρίτη, στον ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι, η οικογένειά της, οι φίλοι και οι θαυμαστές της, θα την αποχαιρετίσουν, πριν τη συνοδεύσουν στο Α’ Νεκροταφείο, στην τελευταία της κατοικία.
Πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template