Το σπίτι της Μυκόνου έγραψε η Ελένη Κόκκαλη στην Δούκισσα Νομικού

Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017

Μιλάμε για πραγματική λατρεία της πεθεράς για τη νύφη. Η Ελένη Κόκκαλη περισσότερο προσέχει την Δούκισσα από τον γιο της τον Δημήτρη.
Είναι τέτοια η αγάπη της Ελένης για την Δούκισσα που ακούγεται ότι αμέσως μετά το γάμο έγραψε στα παιδιά-τον Δημήτρη και τη Δούκισσα- το σπίτι που βρίσκεται στον Αγιο Στέφανο της Μυκόνου. Η κόρη του τραγουδιστή Νίκου Νομικού παρότι μεγάλωσε στα πούπουλα δεν μπορούσε να φανταστεί ποτέ ότι θα είχε τέτοια τύχη.



Ο Δημήτρης είναι γιος της Ελένης Κόκαλη, από τον πρώτο της γάμο με τον διεθνή ποδοσφαιριστή Σάββα Θεοδωρίδη. Σπούδασε Οικονομικά στο πανεπιστήμιο Tuffs της Βοστώνης, ενώ είναι απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών.



Είναι από τους στενούς συνεργάτες του Σωκράτη Κόκκαλη και το Σεμπτέμβριο του 2008 έγινε διευθυντής σκάουτινγκ της ΠΑΕ Ολυμπιακός και μετά αναβαθμίστηκε σε διευθυντή αθλητικής ανάπτυξης.
Από τον Ιανουάριου του 2014 είναι αντιπρόεδρος της Β΄ Αντιπρόεδρος της εταιρείας Ιntrakat . Διαβάζουμε στο επίσημο site της εταιρείας
“Δημήτριος Σ. Θεοδωρίδης, Β’ Αντιπρόεδρος Δ.Σ., Εκτελεστικό Μέλος
O κ. Θεοδωρίδης είναι απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών και σπούδασε Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Tufts της Βοστώνης (εδώ απ΄όπου αποφοίτησε και ο Κώστας Καραμανλής, ο ατσίδας). Διετέλεσε Αθλητικός Διεθυντής της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και εργάστηκε στη Διεύθυνση Ανάπτυξης Αγορών της INTRALOT. Από το Μάρτιο 2012 είναι Μη Εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ. της INTRAKAT ενώ το Ιανουάριο του 2014 ορίστηκε Β’Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της.”


Είναι φανατικός Ολυμπιακός και αυτοί που τον γνωρίζουν, λένε ότι είναι ήρεμος, δε χάνει εύκολα την ψυχραιμία του ενώ είναι ιδιαίτερα ευγενικός.


Η Δούκισσα και ο Δημήτρης γνωρίστηκαν το καλοκαίρι του 2014 και σιγά σιγά η αναπτύχθηκε το ειδύλλιο. Από τότε είναι αχώριστοι. Η αγάπη τους μέρα με τη μέρα, χρόνο με το χρόνο δυνάμωνε ώσπου τα δεσμά του γάμου τους ένωσαν για πάντα.
Η ΖΩΗ ΜΙΑΣ ΔΟΥΚΙΣΣΑΣ

Το περιοδικό People ξεφυλλίζει το φωτογραφικό άλμπουμ της και σταματά σε χαρούμενες στιγμές από το παρελθόν, οι οποίες καταδεικνύουν αυτό που η ίδια έχει πει σε πολλές συνεντεύξεις της: Ότι μεγάλωσε μέσα σε μια πολύ ευτυχισμένη οικογένεια και αυτό της έδωσε τα εφόδια να αντιμετωπίζει τα πάντα με αισιοδοξία και το πείσμα του ανθρώπου που ξέρει πως, όταν προσπαθεί, το πιθανότερο είναι να τα καταφέρει.


Απόκριες, στον κήπο του σπιτιού της, ντυμένη πριγκίπισσα, λίγο πριν ξεκινήσει για μασκέ παιδικό πάρτι. Είναι μόλις 7 ετών.

Μεσημεριανή σιέστα για την 3χρονη Δούκισσα στον καναπέ της οικογένειας Νομικού, στη Βουλιαγμένη, όπου μεγάλωσε. Η Δούκισσα εξακολουθεί να μένει στο ίδιο σπίτι με τους γονείς της. «Μου αρέσει που ζω μαζί τους, είμαι πολύ της οικογένειας. Μέχρι σήμερα δεν έχω νιώσει την επιθυμία να μείνω μόνη» είχε πει στο People.


Με τον μπαμπά της και τον Νικήτα. Σήμερα, σύμφωνα με την ίδια, ο αδελφός της είναι ο καλύτερός της φίλος και τον συμβουλεύεται για όλα, προσωπικά και επαγγελματικά. Όπως είχε δηλώσει στο People, η συμβουλή του μπαμπά της που δεν ξεχνά ποτέ είναι: «Κορίτσι μου, ό,τι κι αν κάνεις, να το απολαμβάνεις, να το χαίρεσαι, αλλά να πατάς γερά τα πόδια σου στη γη».


Σε οικογενειακή εκδρομή, ο μπαμπάς Νίκος Νομικός μαθαίνει στη Δούκισσα και στο μεγαλύτερο αδελφό της, Νικήτα, να κάνουν ποδήλατο.

Η Δούκισσα στην πρώτη της σχολική παράσταση στο νηπιαγωγείο. Τότε δεν φανταζόταν ποτέ πως κάποια χρόνια αργότερα θα ερμήνευε το ρόλο της Ωραίας Ελένης στην παράσταση Τρωικός Πόλεμος που ανέβηκε πέρσι στο Παλλάς (κάτω selfie, ενώ πρόβαρε για πρώτη φορά το κοστούμι της για το έργο). «Μου αρέσει να δοκιμάζω διαφορετικά πράγματα και δεν λέω “όχι” σε προκλήσεις που μου φαίνονται ενδιαφέρουσες. Δεν βάζω ταμπέλες» έχει πει στο People για τη θεατρική της συμμετοχή.


«Η μαμά μου είναι μια παραδοσιακή μαμά, αλλά παράλληλα και ο βράχος του σπιτιού. Αν δεν ήταν εκείνη, κανείς από τους τρεις μας δεν θα ήταν αυτό που είναι σήμερα» έχει πει στο People για τη μητέρα της, Ούρσουλα, γεννημένη στη Γερμανία, η οποία ήρθε στην Ελλάδα στα 18 της, ερωτεύτηκε τον Νίκο Νομικό και έμεινε για πάντα εδώ. Κάτω η Ούρσουλα Νομικού στην πρώτη σχολική παρέλαση του γιου της Νικήτα για την 28η Οκτωβρίου. Ο Νικήτας πήγαινε στην νήπιο και η Δούκισσα προνήπιο.



Την ημέρα της ορκωμοσίας της στην ΑΣΟΕΕ, μαζί με μια συμφοιτήτριά της. Το πτυχίο ήταν η ολοκλήρωση ενός ακόμα στόχου, που κατέκτησε δύσκολα, καθώς τα τελευταία χρόνια εργάζεται σε εντατικούς ρυθμούς και συχνά εξαντλητικά ωράρια. Την πρακτική για να πάρει το πτυχίο της την είχε κάνει μάλιστα στον ΑΝΤ1, πίσω από τις κάμερες, όπου και συνεργάστηκε για πρώτη φορά με τον Γιάννη Λάτσιο. «Εκείνη την περίοδο είχαμε δουλέψει για την προετοιμασία και το στήσιμο του Your Face Sounds Familiar και τους Ήρωες Ανάμεσά Μας. Ήταν πολύτιμη εμπειρία για μένα, γιατί είδα πώς στήνεται και οργανώνεται ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα από το μηδέν» είχε δηλώσει η ίδια στο περιοδικό InStyle.    πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template