Μύκονος-H παραλία είναι του Branco, φύγε από δω...

Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

Γράφει ο Antonis Antoninis στο Fecebook
Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας κάτι που μου συνέβη σήμερα στην

παραλία του Πλατύ Γιαλού. Δεν το έγραψα νωρίτερα διότι ήμουν πολύ εκνευρισμένος και δεν ήθελα να χρησιμοποιήσω σκληρή γλώσσα. Το γράφω τώρα που έχω ηρεμήσει.
Κάποια απογεύματα μετά το πρωινό μέρος την δουλειάς μου κατεβαίνω στην παραλία για μπάνιο γύρω στις 17:00 -17:30. Είχα να κατέβω ένα μήνα και επειδή σήμερα η ημέρα την πιο χαλαρή αποφάσισα να πάω για μπάνιο. Πόσο χάρηκα που μπήκα στη θάλασσα. Σας μικρό παιδί αισθάνθηκα μετά από τόσο μεγάλο διάστημα αποχής. Αφού τελείωσα είπα να ξαπλώσω λίγο στην άμμο όπως κάνω συνήθως στο σύνορο μεταξύ Branco και Bonatsa.Η ώρα 17:15 ακριβώς.

Μόλις χαλάρωσα λίγο έρχεται ένας νεαρός σεκιουριτάς και μου λέει ότι πρέπει να φύγω από εκεί γιατί η παραλία είναι του Branco.
Να σημειώσω ότι δεν ήμουν κοντά σε ομπρέλα, δεν ενοχλούσα την δίοδο ούτε ήμουν ανάμεσα σε ομπρέλες. Τον ρώτησα ευγενικά αν την παραλία ο κύριος Branco την έφερε από το σπίτι του και σηκώθηκα και έφυγα. 


Τι είναι αυτό φέτος ρε παιδιά??? ούτε στην άμμο δεν μπορούμε να καθίσουμε πια και τέτοια ώρα?? Δεν ήθελα να κάνω θέμα διότι το παιδί ήταν πολύ ευγενικό αλλά θα φάνε κράξιμο.!! 
Έχουν στήσει υπαίθριο γυμναστήριο, υπαίθριο spa, υπαίθριο χώρο για DJ και lounge κατάσταση 15 με 20 τμ έκαστο και του πείραξε το 1,72 μήκος που πήρα εγώ??? 

Αυτά με τι άδεις τα έχουν στήσει?? με ρώτησαν αν ενοχλούμε που πάω και ξαπλώνω και φεύγω με πονοκέφαλο από τις μουσικές τους???

 Που πάμε?? παραλίες ιδιωτικές ακούω, παραλίες reserve βλέπω, παραλίες ξενόμερες….. τι γίνεται???? 

εγώ κύριε Branco και κάθε Branco δεν έχω επιλογή να πάω σε άλλη παραλία. Στο 2ωρω διάλειμμα που έχω η μόνη μου επιλογή είναι ο Πλατύ Γιαλός πρέπει να πληρώνω 20,00 Ευρώ για να απολαύσω το μπάνιο μου ??? 
Καταλαβαίνω το άγχος να βγάλεις τα ενοίκια και τα έξοδά σου αλλά δεν θα σε ενοχλήσω εγώ στις πωλήσεις σου στις 17:30 το απόγευμα. Σεβαστείτε λίγο τον τόπο που σας φιλοξενεί καθώς και τους κατοίκους του. Ντροπή σας.!!!
https://www.facebook.com/brancohotel/?fref=ts
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template