SELENA GOMEZ H 25χρονη σταρ του Hollywood που σώζει αδέσποτα

Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

Η 25χρονη Τεξανή ηθοποιός και τραγουδίστρια Selena Gomez έγινε γνωστή πριν από 10 περίπου χρόνια από το ρόλο της ως Alex Russo στη
δημοφιλή τηλεοπτική σειρά του Disney Channel,”Wizards of Waverly Place”. Ήταν μάλιστα τόσο αγαπητή σειρά στους εφήβους που η ίδια αμέσως κέρδισε το χαρακτηρισμό το “κοριτσάκι της Disney”.

Μεγαλώνοντας και αφήνοντας πίσω τους παιδικούς ρόλους, η Gomez ξεκίνησε να ασχολείται πιο σοβαρά με το τραγούδι οργανώνοντας στην κυριολεξία όλον τον πλανήτη με τις συναυλίες της, που ήταν και είναι όλες sold out.

Στη συνέχεια φιλοξενήθηκε στα πρωτοσέλιδα του tabloid Τύπου λόγω της on and off σχέσης της με τον Justin Bieber, μια σχέσης που μάλλον κακό έκανε στην εικόνα της και την καριέρα της.

Και ενώ όλα αυτά είναι λίγο πολύ γνωστά, αυτό που δεν ξέρουν οι περισσότεροι είναι μια άλλη πλευρά του χαρακτήρα της που έχει να κάνει με τη μεγάλη αγάπη και αφοσίωσή της στα ζώα, και ιδιαίτερα στους σκύλους. Και φυσικά δεν μιλάμε για άλλη μια σταρ που έχει σκύλους και φωτογραφίζεται με αυτούς αλλά για μια σταρ που υιοθετεί σκυλάκια μόνο από καταφύγια, αδέσποτα, κακοποιημένα ή έτοιμα για ευθανασία. Επίσης φιλοξενεί πολλά από αυτά μέχρι να βρουν σπίτι. Πριν από μερικά χρόνια έγινε και πρέσβειρα του φιλοζωικού σωματείου DoSomething.org λέγοντας: ” Είναι πολύ σημαντικό να υιοθετήσει κάποιος ένα αδέσποτο γιατί υπάρχουν τόσα πολλά που έχουν ανάγκη από αγάπη”.

Δείτε τα σκυλάκια που έσωσε και υιοθέτησε η ίδια.

WALLACE

Ο Wallace ζούσε σε καταφύγιο και είχε τύφο, που είναι κολλητικός και συχνά θανατηφόρος. Είναι δε μια συνηθισμένη αρρώστια στα μικρά σκυλάκια. Η Gomez τον πήρε και έκανε τα πάντα να γίνει καλά. Σήμερα ο Wallace είναι υγιέστατος, πανέξυπνος και παίζει συνέχεια με μια μπάλα του τένις.



FINA

Η Fina βρέθηκε από τη μητέρα της Selena σε ένα πάρκινγκ. Ήταν σκελετωμένη και άρρωστη. Μεταφέρθηκε σε κτηνίατρο όπου εκτός των άλλων ήταν γεμάτη τσιμπούρια και ψύλλους. Σήμερα η Fina έχει γίνει μια πανέμορφη σκυλίτσα που δεν πηγαίνει ποτέ για ύπνο χωρίς το μαξιλάρι της.





CHAZZ

Η Selena βρήκε τον Chazz τον καιρό που γύριζε σκηνές από την ταινία “Wizards of Waverly Palace” στο Πουέρτο Ρίκο. Δεν το σκέφτηκε καθόλου και τον πήρε μαζί της. Σήμερα πηγαίνουν μαζί παντού.



BAYLOR

O Baylor είναι ένα ημίαιμο husky που η Miley υιοθέτησε σε ένα ταξίδι της στον Καναδά όπου είχε πάει με τον πρώην της Justin Bieber. Ο σκύλος ήταν σε ένα καταφύγιο και το λυπημένο βλέμμα του τη σκλάβωσε.



CHIP


O πανέμορφος Chip ζούσε σε καταφύγιο. Δείτε τη φωτογραφία και το απίστευτο βλέμμα του και θα καταλάβετε γιατί δεν μπορούσε να τον αφήσει εκεί.



WILLIE


Ο Willie είναι ένα σκύλος, ράτσας λαμπραντόρ ρετρίβερ, ο οποίος εγκαταλείφθηκε από τους ιδιοκτήτες του. Μεταφέρθηκε σε καταφύγιο όπου είχε 10 μέρες διορία να βρει σπίτι. Αν όχι θα πήγαινε για ευθανασία. Η Selena τον έσωσε χαρίζοντάς του ένα υπέροχο σπίτι και μια δεύτερη ευκαιρία.













πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template