Πρώτος απο το ...τέλος ο Παναθηναϊκός! Έχασε απο την Κέρκυρα 1-0

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

Ο... κατήφορος του Παναθηναϊκού συνεχίστηκε και απέναντι στην Κέρκυρα και πλέον οι «πράσινοι» μετρούν δύο ισοπαλίες και μία ήττα,
αναζητώντας ακόμα την πρώτη τους νίκη στη σεζόν.

Μετά το πέρας της τρίτης αγωνιστικής οι «πράσινοι» βρίσκονται στην χειρότερη βαθμολογική κατάσταση που έχουν βρεθεί ποτέ από καταβολής επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Για πρώτη φορά το «τριφύλλι» είναι μόνο στην τελευταία θέση, κάτι που βέβαια έχει να κάνει και με το -2 που ξεκίνησε την χρονιά, αλλά όσοι κοιτάζουν τον βαθμολογικό πίνακα βλέπουν τους βαθμούς και τις θέσεις και όχι τις τιμωρίες.

Αξίζει να αναφέρουμε πως και το 2002-03 ο Παναθηναϊκός είχε βρεθεί στην τελευταία θέση με μηδέν βαθμούς, αλλά τότε ήταν μαζί με την Παναχαϊκή και τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ τώρα είναι μόνος τελευταίος...
Ομάδα χωρίς αρχή και τέλος ήταν ο Παναθηναϊκός στο νησί των Φαιάκων. Εάν εξαιρέσει κανείς ένα 10λεπτο μετά το γκολ που δέχτηκαν, που έδειξαν κάποια σημεία ανάκαμψης μεσοεπιθετικά, στο υπόλοιπο διάστημα οι πράσινοι ήταν κυριολεκτικά «εξαφανισμένοι» στον αγωνιστικό χώρο.
Μία φάση που δεν υπέπεσε στην αντίληψη του διαιτητή Παπαδόπουλου και των βοηθών του σημάδεψε το ματς στο 11ο λεπτό, όταν ο Τσάβες ξέφυγε από τον Γρομητσάρη κι ενώ έμπαινε κατά μέτωπο προς το τέρμα ανατράπηκε από τον αμυντικό της Κέρκυρας.

Ο ρέφερι του ματς δεν είδε τίποτα, ενώ θα έπρεπε να υποδείξει την παράβαση και να στείλει στ΄ αποδυτήρια τον παίκτη των γηπεδούχων.

Εξι λεπτά μετά, όμως, ο Παπαδόπουλος είδε κανονικά το χέρι του Κουτρουμπή στην περιοχή και υπέδειξε σωστά το πέναλτι υπέρ των «Φαιάκων», που μετέτρεψε σε γκολ ο Επστάιν στο 18΄.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι έχασαν τεράστια ευκαιρία στο 20΄ για να πάρουν ξεκάθαρο προβάδισμα νίκης, με την προβολή του Παμλίδη να σταματά στο δοκάρι του Βλαχοδήμου.

Παρά το γεγονός ότι οι «πράσινοι» δεν είχαν καθόλου καλή ανάπτυξη και καθαρό μυαλό μετά το γκολ που δέχτηκαν, είχαν δύο μεγάλες ευκαιρίες στη συνέχεια για να ισοφαρίσουν.

Αρχικά με την κεφαλιά του αμαρκάριστου Λουτσιάνο (30΄) που έστειλε την μπάλα άουτ και στο 32΄ με το πλασέ του Χίλιεμαρκ που απόκρουσε στην έξοδο ο Γιαννακόπουλος, ο οποίος είδε τον Λουντ να παίρνει το «ριμπάουντ», στελνοντας όμως την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Με 10 παίκτες κάτω από τη μεσαία γραμμή και τους παίκτες του Ουζουνίδη να μη μπορούν να βρουν ρυθμό στο γήπεδο, οι γηπεδούχοι κράτησαν σχετικά εύκολα το 1-0 στο πρώτο 45λεπτο.

Πριν συμπληρωθεί το πρώτο 20λεπτο στην επανάληψη ο τεχνικός του «τριφυλλιού» ανακάτεψε την τράπουλα, κάνοντας και τις τρεις αλλαγές του ωστόσο και πάλι ο Παναθηναϊκός έκανε το ένα λάθος μετά το άλλο σε όλες τις γραμμές του.

Παρ'όλα αυτά οι «πράσινοι» θα μπορούσαν να φτάσουν στην ισοφάριση στο 79', όταν ο Αλτμαν με γλυκιά σέντρα βρήκε τον αμαρκάριστο Καμπέσας, ο οποίος από το ύψος της μικρής περιοχής έπιασε κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα άουτ.

Για να φτάσουμε στο 88ο λεπτό, όταν η ομάδα του Ουζουνίδη ζήτησε πέναλτι για την κλωτσιά που έριξε ο Σοιλέδης στον Καμπέσας μέσα στην περιοχή. Πάντως ο Παπαδόπουλος δεν υπέδειξε την παράβαση, με αποτέλεσμα να διατηρηθεί το 1-0 υπέρ της Κέρκυρας.

Κέρκυρα-Παναθηναϊκός 1-0


Γκολ: 18' πεν. Επστάιν (Κέρκυρα)

Κίτρινες:
Κουτρουμπής (ΠΑΟ), Λουτσιάνο (ΠΑΟ), Σοϊλέδης (Κερκυρα), Κουρμπέλης (ΠΑΟ), Ντουαλά (Κέρκυρα), Γκόμες (Κέρκυρα)

Κόκκινες:

Δοκάρια:
20' Παμλίδης (Kέρκυρα)

Κέρκυρα (Αλέκος Βοσνιάδης): Γιαννακόπουλος, Γρομητσάρης, Ιωάννου, Σπίνουλας, Σοϊλέδης, Γκομές, Επστάιν (79' Κόντος), Μπαλάφας (86' Μπαλάφας), Σιόντης, Ντουαλά, Παμλίδης (69' Αρτυματάς)

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης):
Βλαχοδήμος, Γιοχάνσον, Χούλτ, Κουτρουμπής, Κολοβέτσιος (67' Μολίνς), Κουρμπέλης, Χίλιεμαρκ, Μουνιέ (61' Καμπέσας), Λούντ, Λουτσιάνο (46' Άλτμαν), Τσάβες.       πηγή



Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template