Αστρολογία:Τα ζώδια σήμερα 4 Σεπτεμβρίου 2017

Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

Καθημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια .Εργασία,Καριέρα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.....

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, θα πρέπει σιγά σιγά να αρχίσεις να εκμεταλλεύεσαι τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται. Μην μένεις στάσιμος περιμένοντας το θαύμα. Με αργά και σταθερά βήματα, αλλά και αρκετή δουλειά θα μπορέσεις να επιτύχεις τα σχέδια που έχεις βάλει μπροστά. Η επιτυχία, άλλωστε, κατακτιέται με κόπους και επιμονή. Από την άλλη, θα πρέπει να κρατήσεις τις ισορροπίες και να μην έχεις παρωπίδες.

Αισθηματικές
Η γενικότερη πίεση σε κάνει λίγο οξύθυμο και σε φέρνει στα όριά σου. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να εκτονώνεις τον εκνευρισμό σου πάνω στο ταίρι σου. Προσπάθησε να βρεις την ηρεμία που ζητάς κοντά του, έτσι ώστε να βρεις την ισορροπία που χρειάζεσαι. Αν πάλι δεν βρίσκεσαι σε σχέση, μην αφήσεις την απογοήτευση να σε καταβάλει. Πρόβαλε την γοητεία σου και σίγουρα οι εξελίξεις θα είναι πολύ ευχάριστες.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου σήμερα με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από την θετική όψη της Σελήνης με τον Δία τα πράγματα θα είναι αρκετά ευνοϊκά. Η θέση των πλανητών σου δίνει τα εφόδια που χρειάζεσαι για να προωθήσεις κάποια σχέδια που έχεις, ενώ θα μπορέσεις να κλείσεις οριστικά υποχρεώσεις και εκκρεμότητες που σε ταλαιπωρούν το τελευταίο διάστημα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να βελτιώνονται και με λίγη παραπάνω προσοχή θα πάνε ακόμη καλύτερα.


Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, είναι εμφανές ότι έχεις την ανάγκη να αναδιαμορφώσεις το περιβάλλον σου και τις καταστάσεις στις οποίες εμπλέκεσαι. Για να το κάνεις αυτό απαιτείται μια στροφή προς τα μέσα σου, ώστε να αναζητήσεις τις απαντήσεις που θα σου δώσουν την πολυπόθητη λύτρωση. Μην περιμένεις να βρεις κατευθυντήριες στις απόψεις των άλλων και προπάντων μην επιτρέψεις σε τρίτους να επηρεάσουν τις σκέψεις και τις αποφάσεις σου. Προς το παρόν σκέψου και ζύγισε τα πράγματα και σύντομα θα κληθείς να προχωρήσεις σε πράξεις.

Αισθηματικές
Το κλίμα στην σχέση σου δεν χαρακτηρίζεται ιδανικό. Για αυτό, όμως, μπορείς να κάνεις πολλά αν αποφασίσεις να αλλάξεις τρόπο σκέψης και να δεις με περισσότερη κατανόηση τη συμπεριφορά του συντρόφου σου. Με λίγη καλή θέληση πολλά μπορούν να γίνουν. Αν πάλι η μοναξιά μονοπωλεί τις ημέρες σου, ήρθε η στιγμή να πάρεις την τύχη στα χέρια σου και να κινηθείς πιο αποφασιστικά. Βγες, διασκέδασε, φλέρταρε και μην διστάσεις να πάρεις ακόμη και πρωτοβουλίες.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά τα πράγματα θα πάνε καλά σήμερα και θα σου δοθεί η ευκαιρία που θέλεις για να κάνεις τις αλλαγές που έχεις στο νου. Τα οικονομικά σου βρίσκονται σε μια καλή πορεία και με λίγη προσοχή θα πάνε ακόμη καλύτερα. Μείνε πιστός σε όσα προγραμματίζεις και μην παρεκκλίνεις για το χατίρι κανενός.


Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, η μέρα αυτή με την Σελήνη να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Δία και να σε ευνοεί είναι κατάλληλη για να κινητοποιηθείς προς διάφορες κατευθύνσεις. Μπορείς τώρα να θέσεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου ή να κάνεις κινήσεις που θα φέρουν ουσιαστικές αλλαγές στη ζωή σου. Απόφυγε να ενεργήσεις επιπόλαια και μην παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό και την ανυπομονησία. Η περίοδος αυτή μπορεί να θεωρηθεί ως στάδιο προετοιμασίας για ό,τι ακολουθήσει αργότερα.

Αισθηματικές
Τα σημάδια που σου στέλνει πλέον ο σύντροφός σου είναι εμφανή. Η αποξένωση που έχει αρχίσει να δημιουργείται στη σχέση σου δεν μπορεί να κρυφτεί και ξέρεις καλά ότι μεγάλο μερίδιο ευθύνης το έχεις εσύ. Άλλαξε στάση, δείξε την αγάπη σου και βήμα-βήμα θα δεις και πάλι το όμορφο κλίμα να επιστρέφει. Αν πάλι έχεις μάθει να πορεύεσαι ανεξάρτητος, να ξέρεις ότι σύντομα τα δεδομένα θα αλλάξουν! Μην ανησυχείς, δεν θα σε πειράξει καθόλου!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά τα πράγματα πηγαίνουν ολοένα και καλύτερα και κάποια εμπόδια που προέκυψαν πρόσφατα σιγά σιγά υποχωρούν, αφήνοντας τον χώρο ελεύθερο για δράση. Δείξε περισσότερο ενδιαφέρον στις οικονομικές σου δραστηριότητες, γιατί τα έξοδα αυξάνονται συνεχώς και θα πρέπει να κάνεις κάτι άμεσα για να τα σταματήσεις.



Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, καλά θα κάνεις να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους μια και καλή. Φαίνεται πως το παρελθόν σε ακολουθεί μέσα από τις συνέπειες των πράξεών σου που έχουν αντίκτυπο ακόμη και στο παρόν. Πάψε να καταλογίζεις ευθύνες μόνο στον εαυτό σου και να του δημιουργείς συνεχώς ενοχές. Ό,τι έγινε, έγινε και δεν έχει πια καμιά σημασία. Πάρε τη γνώση και στη σοφία που μπορείς να αποκομίσεις και προχώρα παρακάτω.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή με την Σελήνη να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Δία και να σε ευνοεί θα έχεις μια πολύ όμορφη ημέρα. Ειδικά αν βρίσκεσαι σε σχέση θα έχεις την ευκαιρία να πλησιάσεις το ταίρι σου και με την φαντασία που θα σε καθοδηγεί θα μπορέσεις να φτιάξεις το τέλειο σκηνικό για την αποψινή, ρομαντική βραδιά. Αν πάλι είσαι μόνος, μην μένεις άλλο σπίτι. Βγες και διασκέδασε με αγαπημένα πρόσωπα. Φαίνεται πως από την παρέα προκύπτει κάτι ενδιαφέρον που θα σε απασχολήσει πολύ στο μέλλον!

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου πάλι βρίσκονται σε μια φάση αναταραχής και εξελίξεων. Σύντομα θα καταλαγιάσει η σκόνη και θα είσαι σε θέση να δεις τα αποτελέσματα των κόπων σου, αλλά και εκείνα των συνεργασιών που προέκυψαν πρόσφατα. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να συμπεριφερθείς με εξυπνάδα και διπλωματικότητα. Θα υπάρξουν προτάσεις που έχουν μεγάλες προοπτικές. Διαπραγματεύσου έξυπνα και δεν θα χάσεις!



Λέων

Αγαπητέ Λέων, ανήκεις στα μαχητικά ζώδια που ξέρουν πως να διεκδικούν ή ακόμη και να απαιτούν αυτό που αξίζουν. Στην παρούσα φάση, όμως, πρέπει να χαμηλώσεις λίγο τους ρυθμούς σου και να πάρεις τις ανάσες που σου χρειάζονται. Ύψωσε τα τείχη σου και μην αφήσεις κανέναν να περάσει. Θα πρέπει να τα πεις λίγο με τον εαυτό σου για να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους σου και να αξιολογήσεις τα μέχρι τώρα αποτελέσματα.

Αισθηματικές
Η σχέση σου χρειάζεται περισσότερη αρμονία και γαλήνη. Δύο στοιχεία που μόνο εσύ είσαι σε θέση να τα προσφέρεις, αφού όλες οι εντάσεις ξεκινούν από εσένα. Η πίεση της περιόδου σε κάνει παραπάνω εκδηλωτικό και επιθετικό με αποτέλεσμα να δημιουργείς εκνευρισμό και στο ταίρι σου. Πέρνα χαλαρές στιγμές με τον σύντροφό σου και θα βρείτε σύντομα τους ρυθμούς σας. Αν είσαι μόνος, μην αφήνεις το άγχος και την απογοήτευση να σε καταβάλλουν. Διεκδίκησε το δικαίωμά σου στην συντροφικότητα!

Επαγγελματικές
Επαγγελματικά σήμερα με την Σελήνη να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Δία και να σε ευνοεί θα τα πας καλά αρκεί να βρεις τους ρυθμούς σου και να οργανώσεις τη δουλειά σου. Φαίνεται πως κάποια γεγονότα σε έχουν κάνει να χάσεις τον έλεγχο και πρέπει οπωσδήποτε να τον ξαναβρείς. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή ημέρα. Πρέπει να μαζέψεις τα έξοδά σου για να δεις φως στην άκρη του τούνελ.


Παρθένος

Στο ευρύτερο οικογενειακό περιβάλλον, φαίνεται πως θα υπάρξουν συγκρούσεις και διαμάχες, φίλε Παρθένε. Κάποια ζητήματα κληρονομιάς και περιουσίας παίζουν σημαντικό ρόλο και δημιουργούν αποστάσεις. Ίσως, να μην δεις τα αποτελέσματα άμεσα, αλλά τώρα ξεκινάει να εκτυλίσσεται μια κατάσταση που θα δημιουργήσει προβλήματα. Καλά θα κάνεις να κρατήσεις ψύχραιμη στάση, αλλά και αποστάσεις όπου το κρίνεις απαραίτητο.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή θα λειτουργήσει ως λιμάνι για να αγκυροβολήσεις σήμερα. Η κόπωση της ημέρας σε κάνει να θέλεις να τρέξεις στην αγκαλιά του συντρόφου σου, με τον οποίο θα μπορέσεις να έχεις μια πολύ ήσυχη και ρομαντική βραδιά. Άφησε τα πάντα στην άκρη και απόλαυσέ το! Αν πάλι ανήκεις στους αδέσμευτους, μην διστάσεις να καλέσεις φίλους απόψε στο σπίτι για να περάσετε μια όμορφη βραδιά. Ακόμη και τα πρόσωπα χωρίς πρόσκληση θα είναι καλοδεχούμενα!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά θα έχεις μια καλή ημέρα, καθώς θα μπορέσεις να ολοκληρώσεις υποθέσεις που ήταν σε εκκρεμότητα. Ασχολήσου με τα τρέχοντα και μην κάνεις τώρα νέα σχέδια ή ακόμη καλύτερα μην τα μοιραστείς με κάποιον που δεν εμπιστεύεσαι. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή, ενώ θα πρέπει να καλύψεις τα χρέη σου που συσσωρεύονται όλο και περισσότερο με το πέρασμα του χρόνου.


Ζυγός

Ο συναισθηματισμός σου, φίλε Ζυγέ, θα σε κάνει να πάρεις παρορμητικές αποφάσεις σήμερα. Φρόντισε, λοιπόν, να κρατήσεις τον έλεγχο και να μην επιτρέψεις σε τίποτα πέρα της λογικής να κατευθύνει τις πράξεις και τις επιλογές σου. Θα είναι ακόμη καλύτερα αν μπορέσεις να κρατήσεις τις αποστάσεις σου και να στραφείς σε μια πιο πνευματική αναζήτηση που θα σε βγάλει από τα αδιέξοδα της πεζής πραγματικότητας.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή με την Σελήνη να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Δία και να σε ευνοεί θα έχεις μια όμορφη ημέρα σήμερα στο πλευρό του συντρόφου σου. Φρόντισε να μην κάνεις τίποτα που θα χαλάσει την ατμόσφαιρα και θα δημιουργήσει ένταση. Ο σύντροφός σου , όπως και εσύ, έχει ανάγκη για ηρεμία και ξεκούραση. Αν η μοναξιά σε έχει κουράσει, η ημέρα ευνοεί το φλερτ και την επικοινωνία με το άλλο φύλο. Μην χάσεις την ευκαιρία, λοιπόν…

Επαγγελματικές
Η εργασία σου σήμερα θα είναι άκρως απαιτητική και για να τα καταφέρεις θα πρέπει να παραμείνεις προσηλωμένος στο πρόγραμμά σου. Μην παρασυρθείς από τη βιασύνη ή την ανυπομονησία. Συνεργασίες και συμφωνίες θέλουν καθαρή σκέψη και ξεκάθαρες αποφάσεις. Στα οικονομικά σου βρίσκονται σε ευαίσθητο σημείο και αυτό απαιτεί διπλό κόπο για να παραμείνουν ισορροπημένα.

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, η αλήθεια είναι ότι έχεις κάθε δίκιο για την απογοήτευση που νιώθεις. Η κούραση και η εξάντληση σε έχουν φέρει στα όριά σου, ενισχύοντας το αίσθημα του θυμού. Σε καμιά, όμως, περίπτωση δεν πρέπει να το βάζεις κάτω. Προσέγγισε τα άγρια συναισθήματα που κρύβονται μέσα σου και προσπάθησε να καταλάβεις από που προέρχονται. Μόνο έτσι θα τα λύσεις και θα καταφέρεις να βάλεις και πάλι τη ζωή σου σε μια σειρά νιώθοντας ικανοποίηση και αισιοδοξία.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα πρέπει να κάνεις περισσότερες υποχωρήσεις και να προσπαθήσεις να κρατήσεις τις ισορροπίες στη σχέση σου. Δεν φταίει ο σύντροφός σου για όσα συμβαίνουν, για αυτό δείξε του περισσότερη ζεστασιά και αγάπη. Αν είσαι μόνος, μην κλείνεσαι στο καβούκι σου. Απελευθερώσου από την απαισιοδοξία και κάνε κινήσεις που θα σε φέρουν πιο κοντά σε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Επαγγελματικές
Επαγγελματικά, τα σχέδια σου μπορούν να προχωρήσουν βρίσκοντας κατάλληλο έδαφος για να αναπτυχθούν και να υλοποιηθούν. Στενοί συνεργάτες θα σου προσφέρουν καταλυτική βοήθεια που θα σου δώσει την ώθηση που έψαχνες. Βάλε πρόγραμμα στα οικονομικά σου και μείνε πιστός σε αυτό, έτσι ώστε να ανατρέψεις το αρνητικό πρόσημο που χαρακτηρίζει την οικονομική σου κατάσταση.


Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, πάψε να παλεύεις με τον εαυτό σου και να του επιρρίπτεις ευθύνες. Τα λάθη είναι για τους ανθρώπους και τώρα θα πρέπει να συγκεντρωθείς στις ενέργειες που είναι απαραίτητο να κάνεις για να προχωρήσεις παρακάτω. Κράτησε τη γνώση που αποκόμισες και προχώρα απελευθερωμένος από ενοχές και τύψεις. Ένα καλύτερο μέλλον σε περιμένει για να γίνει το παρόν σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου τα προβλήματα που υπάρχουν σου χαλάνε το κέφι και αυτό δεν μπορεί να γίνει περισσότερο έκδηλο στο ταίρι σου από ό,τι είναι τώρα. Προσπάθησε να του εξηγήσεις πως νιώθεις και να απελευθερωθείς από τα αρνητικά συναισθήματα. Είναι βέβαιο, πως έτσι θα υπάρξει ένα καλύτερο κλίμα στη σχέση. Αν πάλι ψάχνεις να βρεις το άλλο σου μισό, πρόσεχε που κοιτάζεις! Η έκπληξη θα έρθει από μια πλευρά που δεν περιμένεις.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου θα έχεις έντονες στιγμές σήμερα και για αυτό θα πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου. Μην αφήσεις σε καμιά περίπτωση το άγχος και την πίεση να καθορίσουν την συμπεριφορά σου. Έτσι, θα βγεις νικητής και από αυτή την ημέρα. Τα οικονομικά σου πηγαίνουν λίγο καλύτερα και αν συνεχίσεις το πρόγραμμά σου θα δεις άμεσα μια μικρή, έστω, βελτίωση.


Αιγόκερως
Ευχάριστα τα νέα για εσένα, φίλε Αιγόκερε με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από την όψη της Σελήνης με τον Δία. Μετά από καιρό έρχεται η στιγμή που θα νιώσεις πιο σίγουρος, γεμάτος αυτοπεποίθηση για τον εαυτό σου και τις επιλογές σου. Μέχρι τώρα είχες να ανέβεις πολλά ανηφόρες και να ξεπεράσεις εμπόδια που σε έκαναν να αμφιβάλεις. Τώρα, λοιπόν, ήρθε η στιγμή να ανταμειφθείς και να πάρεις ανάσες με ανακούφιση.

Αισθηματικές
Διώξε την πίεση της ημέρας και μετά μπορείς να βρεθείς με τον σύντροφό σου. Φρόντισε να περάσεις καλά μαζί του, αντί να αναλωθείς σε γκρίνιες και εντάσεις που δεν θα προσφέρουν απολύτως τίποτα. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, μείνε αισιόδοξος για το μέλλον της προσωπικής σου ζωής. Ακόμη και αν τώρα δεν βλέπεις φως, σύντομα τα πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα νιώσεις ικανοποίηση που θα έρθει ως αποτέλεσμα των κόπων σου ή κάποιων συνεργασιών που έκανες τελευταία. Τα οικονομικά σου, όμως, θέλουν προσοχή. Μην προχωρήσεις με νέες συμφωνίες και μην πάρεις ρίσκα.


Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα η θέση των πλανητών σε κάνουν να νιώθεις σύγχυση και μπέρδεμα. Έτσι, δεν είσαι σε θέση να δεις την πραγματική διάσταση των καταστάσεων, ενώ δεν είσαι σε θέση να σκεφτείς καθαρά και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Συμπέρασμα; Κάνε διάλειμμα! Ναι, δικαιούσαι μια στο τόσο να βρίσκεις χρόνο μόνο για εσένα και κανέναν άλλον. Δεν είναι εγωιστικό. Πλέον, έχει γίνει επιτακτική ανάγκη!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου με την Σελήνη να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Δία και να σε ευνοεί είναι μια καλή ημέρα για να βρεις χρόνο για το ταίρι σου. Ίσως είναι το μόνο πρόσωπο που μπορεί να σε νιώσει τόσο πολύ. Ακόμη και με τη σιωπή θα είσαι σε θέση να επικοινωνήσεις μαζί του ουσιαστικά. Αν είσαι μόνος, διώξε το άγχος και την απογοήτευση και πέρνα καλά με ό,τι και αν διαλέξεις να κάνεις. Δεν υπάρχει τίποτα πιο γοητευτικό από ένα πραγματικό, φωτεινό χαμόγελο!

Επαγγελματικές
Επαγγελματικά θα χρειαστεί να σταθείς με σοβαρότητα απέναντι στα προβλήματά σου. Λάθη ή παραλείψεις δεν φαίνεται ότι θα έχουν περιθώρια διόρθωσης. Στα οικονομικά σου έχεις πολλές δυσκολίες να ξεπεράσεις για αυτό μην κινηθείς με επιπολαιότητα. Με καλό προγραμματισμό θα δεις τα πράγματα να ισορροπούν.


Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, πάρε στα χέρια σου τον έλεγχο της ζωής σου. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. Η διαύγεια της σκέψης σου ενισχύει την διορατικότητά σου και σε βοηθάει να κοιτάς το μέλλον με σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Είναι μια καλή περίοδος για να βάλεις τις βάσεις σε ο,τιδήποτε σχεδιάζεις. Μοναδική προϋπόθεση είναι να κάνεις ρεαλιστικές κινήσεις και να μην πετάς στα σύννεφα.

Αισθηματικές
Χαλάρωσε και απόλαυσε όσα σε δένουν με το ταίρι σου. Σκοτούρες και προβληματισμοί δεν χωράνε στη σημερινή ημέρα. Όλα θα μείνουν έξω από την πόρτα του σπιτιού σου για να απολαύσεις στο έπακρο την αγάπη που σκεπάζει τη σχέση σου. Αν είσαι μόνος, μην διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλία. Το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει δεν είναι τόσο αδιάφορο όσο νομίζεις. Μήπως διστάζει περισσότερο από εσένα;

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου θα παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες που θα πρέπει να τις χειριστείς με σοβαρότητα. Μην βιαστείς να αποφασίσεις. Συζήτησε με έμπιστους συναδέλφους και συνεργάτες και έπειτα κρίνε. Τα οικονομικά σου αντιμετωπίζουν τα λάθη του παρελθόντος. Διόρθωσέ τα για να κινηθείς με περισσότερη άνεση.    πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template