Aλέξη, το να χτυπάς τις τράπεζες με το ΕΘΝΟΣ του Μπόμπολα που του διέγραψες 170 εκατ. ευρώ δάνεια είναι σαν να διδάσκει κατηχητικό η τσατσά της οδού Φυλής

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Αγαπητέ πρωθυπουργέ,
Εάν συνεχίσετε έτσι μέσα στο χειμώνα θα χτυπάνε οι κατσαρόλες έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, αλά Αργεντινή, μια νύχτα μαγική

. Πως είναι δυνατόν από το ΕΘΝΟΣ του Μπόμπολα (ΠΗΓΑΣΟΣ) του οποίου διέγραψες χρέη-δάνεια 170.000.000 εκατ. ευρώ να στοχοποιούνται με πορίσματα Τράπεζες την ίδια ώρα που η κυβέρνησή σου διαγράφει χρέη του Μπόμπολα και του Ψυχάρη που αγγίζουν το μισό δις. Πως είναι δυνατόν στο σπίτι του κρεμασμένου (ΕΘΝΟΣ) με τα 172.000.000 εκατ. ευρώ κανόνι να μιλάνε για σχοινί;


Από τον Βασίλη Μπόνιο

Για πέσμου αγαπητέ Αλέξη, πως θέλεις να μείνεις στην Ιστορία: Σαν ο Ελληνας Κέννεντυ (επειδή και η Περιστέρα μοιάζει στην Τζάκυ) ή σαν ασήμαντος τσιλιαδόρος των Μπόμπολα, Σαββίδη, Μάρη;

Τι ανοησίες είναι αυτές; Τι κοντόφθαλμη αυτοχειρία; Τι αδιανόητες παπαριές που προκαλούν τα κοράκια των διεθνών αγορών.

Δεν είδες Αλέξη μου με τη μαεστρία η φίλη σου η Μέρκελ διαχειρίστηκε υποθέσεις όπως την Siemens ή το Dieselgate;
Υπάρχει λόγος εμείς από μόνοι μας να βγάζουμε τα μάτια μας-όπως τότε που ο οξυδερκής ΓΑΠ τριγυρνούσε στο εξωτερικό και υποστήριζε ότι κυβερνά μια διεφθαρμένη χώρα; Το γνωρίζουμε όλοι αυτό Αλέξη. Δεν χρειάζεται όμως να διαφημίζουμε την κατάντια μας ανά τον πλανήτη;



-Αλέξη, πρέπει να επιλέξεις: H θα μείνεις στην ιστορία σαν ηγέτης που αναμόρφωσε τη χώρα του (αλλά πως να το κάνεις αυτό, ρε φίλε, με τους κηφήνες δημοσίους υπαλλήλους που αρνούνται να αξιολογηθούν και συ δεν τολμάς να τους ακουμπήσεις), η θα καταντήσεις αγροφύλακας ανάμεσα στους Μπόμπολα, Σαββίδη, Μάρη, Μαρινάκη και Σια.

Ειδικά η επιλογή το να χρησιμοποιηθεί το θαλασσοδανεισμένο Εθνος σαν επιθετικός κριός κατά του εγχώριου τραπεζικού συστήματος είναι σαν να διδάσκει κατηχητικό η τσατσά της οδού Φυλής που είναι και φίλη του Πάνου Καμμένου.

Σύνελθε Αλέξη και κοίτα να δεις ποιος πληρώνει τα χρέη του Μπόμπολα>






Είσαι ο Μπόμπολας και όχι ο ταλαίπωρος φίτσουλας ο καφενόβιος που ψήφισες Σύριζα γιατί πίστεψες σε κάποια ιδανικά. Ως Μπόμπολας έχεις συνεταιράκι στις στοιχηματικές μπίζνες τον στοιχηματζή Μάρη. Στο μεταξύ εσύ ο Μπόμπολας που έπαιξες σκληρά υπέρ του Σύριζα χρωστάς μόνο για τον Πήγασο 172 εκατ. ευρώ θαλασσοδάνεια και δεν τα αποπληρώνεις.



Στη Δραπετσώνα τώρα ο Μήτσος Φούντας σηκώνεται κάθε πρωί στις 4 τα χαράματα (πάγωσε η τσιμινιέρα), για να πιάσει δουλειά πρωινή βάρδια στο χυτήριο. Με το στανιό και με πολλές υπερωρίες φέρνει στο σπίτι στο τέλος του μήνα 700 ευρώ.

Η Σούλα, η γυναίκα σου, κάνει κάθε μέρα το θαύμα της Κανά για να ταίσει με 50 γραμμάρια ρύζι και 150 γραμμάρια ψωμί 4 στόματα.




Ο Μπόμπολας λοιπόν ο ολιγάρχης που χρωστάς 170 εκατ. ευρώ στις τράπεζες πουλάς στον Ιβάν Σαββίδη τα σήματα των χρεοκοπημένων εφημερίδων του Πήγασου, «Έθνος» και «Έθνος της Κυριακής» καθώς και την εφημερίδα Ημερησία έναντι τιμήματος 3 εκατομμυρίων ευρώ και 580.000 ευρώ αντίστοιχα!!!!



Δηλαδή στην πραγματικότητα έχεις βαρέσει κανονιά το θαλασσοδάνειο των 170 εκατ. ευρώ μέρος του οποίου καλείται να πληρώσει ο Μήτσος ο Φούντας από την Δραπετσώνα, ο γιος του Μήτσου Φούντα και το δέκατο τρισέγγονο της οικογένειας που ξεκίνησε με πατριάρχη τον Μήτσο τον Φούντα-τον μεγάλο μαλάκα από την Δραπετσώνα που ψηφίζει Σύριζα.



Επειδή όμως εσύ ο Μπόμπολας δεν θέλεις να χάσεις τον έλεγχο των εφημερίδων (άσχετα αν τις διαβάζει κανείς) που πούλησες τάχα μου στον Ιβάν Σαββίδη βάζεις τον συνεταίρο σου στοιχηματζή Μάρη να αναλάβει το management του εκδοτικού σχεδίου του Ιβάν Σαββίδη!



Ετσι και τα χρέη των 170 εκατ. ευρώ ξεφορτώνεσαι και τα φορτώνεται ο Μήτσος Φούντας από την Δραπετσώνα και ο έλεγχος των εφημερίδων παραμένει στα χέρια σου.

Πάμε παρακάτω.

Με τον ίδιο τρόπο είναι πολύ πιθανό σε δύο χρόνια από σήμερα ο Σταύρος Ψυχάρης να αγοράσει από τον Βαγγέλη Μαρινάκη με 5-6 εκατ. ευρώ τον ΔΟΛ ο οποίος χρωστούσε 250 εκατ. ευρώ αλλά πέρασε στα χέρια του εφοπλιστή με 22 εκατ. ευρώ.

Ο Ψυχάρης θα μπορούσε να πάρει πίσω τον ΔΟΛ με πρωθυπουργό τον Μητσοτάκη και εγγυήτρια την Ντόρα.

Τα 250 εκατ. ευρώ θαλασσοδάνεια του ΔΟΛ θα τα πληρώσει η οικογένεια του μαλάκα του Μήτσου Φούντα από την Δραπετσώνα.

Θεικό ε;

Ολα αυτά με φόντο την Κολομβία της Ευρώπης…

πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template