George Soros-Γιατί ο Alexis είναι ανίκητος

Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

Η περίπτωση της Eldorado Gold είναι ίσως από τις λίγες υποθέσεις που η κυβέρνηση έχει δίκιο_όσο κι αν ενοχλεί αυτό τα παπαγαλάκια της
εταιρίας στα ΜΜΕ. Κατ΄αρχήν η ίδια η εταιρία είναι ασόβαρη και θα μπορούσε να την εγκαλέσει κανείς για τυχοδιωκτική δράση για τον εξής απλό λόγο:

Τα τελευταία χρόνια κάθε λίγο και λιγάκι απειλεί ότι θα φύγει από την Ελλάδα και θα κλείσει τα εργοτάξιά της. Και παρόλα αυτά παραμένει στην Ελλάδα και ανακυκλώνει διευθύνοντες συμβούλους. Μια εταιρία κολοσσός δεν μπορεί να παίζει τις κουμπάρες με διαρκή επικοινωνιακά νάζια. Το να λες κάθε τόσο απολύω χιλιάδες εργαζόμενους και φεύγω από την Κολομβία της Ευρώπης και τα λόγια σου να μην συνοδεύονται από έργα κάτι σημαίνει κι αυτό είναι θέμα της εταιρίας.

Από τον Βασίλη Μπόνιο

Φεύγω από την Ελλάδα, δεν τόλμησε να πει ποτέ ούτε καν η Siemens άσχετα εάν η τελευταία μείωσε δραματικά το προσωπικό της. Η ηγεσία της Siemens έδειχνε διαχρονικά μια εντυπωσιακή πυγμή η οποία είναι αντάξια της ιστορικής πορείας της. Μια εταιρία σαν την Siemens κατάφερε να σταθεί όρθια περνώντας μέσα από την κόλαση των σκανδάλων που και η ίδια προκάλεσε. Ομως ακόμη και στα δύσκολα δεν έδωσε στις αγορές την εντύπωση του κενού εξουσίας όπως συμβαίνει με την Eldorado Gold.


Αλλά το θέμα αυτής της ανάρτησης δεν είναι η Eldorado Gold και η κυβέρνηση Τσίπρα που διώχνει ή όχι τις επενδύσεις. Είναι κάτι άλλο που η πλειοψηφία των γραφιάδων των εγχώριων ΜΜΕ αρνείται να ακουμπήσει λες και πρόκειται για Ιερή Αγελάδα. Αυτό το άλλο είναι ο μακάκας, μουρόχαυλος, φαύλος και ηττημένος αμαχητί, λαός.
Κανείς δημοσιογράφος-φλαουτίστας για όποιον ναρκέμπορο, λαθρέμπορο, φοροφυγά, διαπλεκόμενο νταλαβεριτζή και να εργάζεται δεν τολμά να ακουμπήσει τον αναξιοπρεπή λαό που επέτρεψε να τον βράσουν σαν τον βάτραχο.

Οσα λοιπόν δεν τολμούν να πουν και να γράψουν οι δημοσιογράφοι και πολιτικοί υπάλληλοι των Ελλήνων πρεζεμπόρων, λαθρεμπόρων και λοιπών σουλατσαδόρων τα είπε πρόσφατα σε Ελληνα συνομιλητή του ο περίφημος George Soros.

-Είναι πολύ δύσκολο στις μέρες μας να ανατρέψει κανείς έναν ηγέτη που τον στηρίζει ο λαός του. Θυμάμαι είχα βρεθεί σε ξενοδοχείο της πλατείας Συντάγματος στην Αθήνα όταν γινόταν οι μεγάλες διαδηλώσεις των Αγανακτισμένων και υπήρχαν κρεμάλες για την Μέρκελ, τον Σόιμπλε και τους άλλους Ευρωπαίους ηγέτες που ο ελληνικός λαός θεωρούσε δυνάστες. 

Σήμερα δεν ανοίγει ρουθούνι στην Αθήνα. Είναι λοιπόν πολύ δύσκολο η Μέρκελ και οι δανειστές σας να πάνε κόντρα στον λαό και να τραβήξουν το χαλί της κυβέρνησης Τσίπρα. Στο κάτω κάτω καμμιά άλλη κυβέρνηση δεν θα μπορούσε να πάρει τόσο βίαια μέτρα για το εισόδημα των Ελλήνων χωρίς να καεί η Αθήνα…Ο Τσίπρας στην κυβέρνηση εξακολουθεί να βολεύει τους Γερμανούς δανειστές όσο οι Ελληνες φορολογούμενοι δεν αντιδρούν και κυρίως όσο εξακολουθούν να πληρώνουν αγόγγυστα. Πιστέψτε με: 
Toν Τσίπρα στην εξουσία τον διατηρούν οι Ελληνες φορολογούμενοι που πληρώνουν αδιαμαρτύρητα και δέχονται να τους κατάσχονται οι λογαριασμοί με τα ελάχιστα σεντ. Αυτό είναι το μυστικό που διατηρεί τον Τσίπρα στην εξουσία. Ενας λαός χωρίς αυτοπεποίθηση…

Αυτά είπε ο πολύς Soros στον Ελληνα συνομιλητή του για τον οξυδερκή ελληνικό λαό-οι πολιτικές επιλογές του οποίου στην διάρκεια της μεταπολίτευσης μάς οδήγησαν στην χρεοκοπία.

Για αναρωτηθείτε θα μπορούσε να γίνει πρωθυπουργός της Ελλάδας μια Μέρκελ; Φυσικά και όχι…Εδώ ευδοκιμούν οι λαικιστές κατσιαπλιάδες, οι ολιγάρχες, το πελατειακό κράτος. Ο κάθε Τσίπρας στην εξουσία θα είναι ακλόνητος όσο ο λαός παραμένει παθητικός και έρμαιο του νοσηρού κράτους του. Ενα νοσηρό κράτος το οποίο σε αγαστή συνεργασία με την Εκκλησία και τον σκοτεινό ρόλο της, δεν επέτρεψε ποτέ να γίνει μια πραγματική Επανάσταση.

Απλά η εξουσία των Τούρκων κατακτητών πέρασε στα χέρια μιας χούφτας οικογενειών που διαπλέκονται με το πελατειακό κράτος και την Εκκλησία.

Η Επανάσταση του 1821 είναι σαν να μην έγινε ποτέ
…   πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template