Η νέα εμπορική συνεργασία με Κυπριακή εταιρεία του Ρονάλντο δημιουργεί ανησυχίες...

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

Τον περασμένο μήνα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έστειλε ένα σύντομο μήνυμα στα 59 εκατομμύρια οπαδούς του Twitter.

«Χαρούμενος με τη νέα συνεργασία μου με το @EXNESS», έγραψε ο στράικερ της Ρεάλ Μαδρίτης, που είναι το πιο διάσημο αστέρι ποδοσφαίρου στον κόσμο. Επίσης, έκανε retweet μια δήλωση από την εταιρεία που ονομάζεται Exness Group, την οποία επαίνεσε πώς "δίνει πίσω στον κόσμο", προσφέρει "την υψηλότερη ποιότητα των υπηρεσιών" και καλλιεργεί μια "κοινωνικά συνειδητή κουλτούρα".

Οι ευρωπαϊκές ρυθμιστικές αρχές μπορεί να διαφωνούν. Η νέα εταιρεία- συνεργάτης του Ρονάλντο, είναι μεσίτης ηλεκτρονικού εμπορίου που εδρεύει στην Κύπρο, ασχολείται με συμβόλαια διαφοράς (CFD), αλλά και σύνθετα παράγωγα που οι υπάλληλοι σε ολόκληρη την ήπειρο επιδιώκουν να περιορίσουν λόγω των κινδύνων που ενέχουν για τους μικροεπενδυτές. Η Exness προσφέρει μόχλευση ή δανεισμό κεφαλαίων έως και 500 φορές περισσότερα από τα κατατεθειμένα κεφάλαια των traders, χαρακτηριστικό που οι κοινοβουλευτικοί λένε ότι βοηθούν τους ανθρώπους να χάσουν χρήματα σε στοιχήματα της αγοράς που δεν καταλαβαίνουν.

Η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Ρονάλντο, ο οποίος έχει 21 εκατομμύρια περισσότερους οπαδούς του Twitter από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Donald Trump, δεν είναι μόνοι στην υπογραφή συμφωνιών με εταιρείες CFD. Ορισμένες από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες στην Ευρώπη έχουν συνδέσμους με μεσιτικές εταιρείες όπως η Exness, που κυμαίνονται από τον αντίπαλο της Ρεάλ, Ατλέτικο Μαδρίτης έως Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ στην Αγγλία, ακόμη και όταν οι ρυθμιστικές αρχές επιβάλλουν απαγορεύσεις διαφήμισης και εξετάζουν την κάλυψη των κινδύνων που μπορεί να πάρουν οι επενδυτές CFD.

ronaldo1
"Πρέπει κανείς να αναρωτηθεί σχετικά με τη νομιμότητα, την αξιοπιστία και την ηθική των ομάδων που επικυρώνουν προϊόντα γύρω από τα οποία υπάρχουν κάποιες σοβαρές κανονιστικές αμφιβολίες", δήλωσε ο Simon Chadwick, καθηγητής αθλητικής δραστηριότητας στο Πανεπιστήμιο του Salford στο Μάντσεστερ. "Οι σύλλογοι και οι παίκτες πρέπει να προσέξουν περισσότερο τις συνέπειες που μπορεί να έχουν οι εμπορικές συνεργασίες τους".   πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template