ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ-Αδέσποτα σκυλιά κατασπάραζαν παιδάκι και οι περαστικοί τραβούσαν ..ΒΙΝΤΕΟ!!!

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

Αντί να σώσουν το παιδάκι που το κατασπάραζαν 17 άγρια αδέσποτα σκυλιά στην Ινδία προτιμούσαν να το τραβούν βίντεο οι οι περαστικοί ισως για να το δείξουν στο facebook η στα αλλά μέσα ενημέρωσης για να πληρωθούν .

Γιατι αυτές οι ''στιγμές θανάτου'' πληρώνουν.Ένα βίντεο κυκλοφόρησε και έχει προκαλέσει την οργή πολλών, καθώς εκτός από το γεγονός πως ένα μικρό παιδί έχασε τη ζωή του , οι γύρω του δεν είχαν τη συνείδηση να το βοηθήσουν διότι προτίμησαν να βιντεοσκοπήσουν το συμβάν!
Ο 4χρονος Praveen Kumar δέχτηκε επίθεση από συμμορία σκυλιών που του επιτέθηκαν στο λαιμό, στα χέρια, στο πρόσωπο, στους ώμους και στα πόδια. Οι γονείς του υποστηρίζουν ότι οι γείτονες άκουσαν την επίθεση αλλά αρχικά την κατέγραψαν και μετά ενημέρωσαν τους ίδιους.


Το αγοράκι βρισκόταν αναίσθητο για πάνω από 30 λεπτά στο έδαφός καθώς οι γείτονες τραβούσαν βίντεο χωρίς καν να τρέξουν να το βοηθήσουν μέχρι που ενημερώθηκαν οι γονείς του. Το άτυχο αγοράκι βρισκόταν στο έδαφος για 30 λεπτά μέχρι να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, θα μπορούσε να είχε σωθεί αλλά οι γείτονες επέλεξαν να το τραβήξουν βίντεο αντί να το μεταφέρουν στο νοσοκομείου Οι γονείς του ο 32χρονος Yesu Kumar και η 28χρονη Malleswari που εργάζονται όλη μέρα για 2 ευρώ έτρεξαν και πήγαν τον άτυχο 4χρονο στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Το σώμα του άτυχου αγοριού που κατασπαράχθηκε από τα πεινασμένα αδέσποτα σκυλιά Ο διευθυντής του νοσοκομείου στην περιοχή της Γκουντούρ όπου και έγινε το συμβάν δήλωσε ότι το αγόρι ήταν ήδη νεκρό καθώς είχε χάσει πολύ αίμα από τα πολλαπλά τραύματα σε όλο του το κορμί.

Η μητέρα του άτυχο 4χρονου έκλαιγε συνεχώς όταν ο γιατρός του νοσοκομείου τους ενημέρωσε ότι το αγοράκι ήταν ήδη νεκρό από τα πολλαπλά δαγκώματα.
Ο υπεύθυνο των οργάνωσης για τα δικαιώματα του παιδιού δήλωσε πως η μητέρα δεν σταμάταγε να κλαίει καθώς γνωρίζεται ότι το παιδί της θα μπορούσε να είχε σωθεί εάν νοσηλευόταν γρήγορα στο νοσοκομείο. Η Ινδία έχει τεράστιο πρόβλημα με τα αδέσποτα σκυλιά καθώς μόνο στην συγκεκριμένη περιοχή χιλιάδες αδέσποτα στειρώνονται τακτικά.

πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template