Σκάνδαλο: Η απάτη με τις τελικές που ετοιμάζει η ΑΕΚ για το ντέρμπι

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

Έχετε διαβάσει φίλοι μου ένα σωρό αναλύσεις από το πρωί για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ από έγκριτους δημοσιογράφους των δυο ομάδων.
Την καλύτερη όμως ανάλυση (με διαφορά) την έκανε ένας δημοσιογράφος που δεν ανήκει σε κανένα απ’ τα δυο στρατόπεδα (είναι οικουμενικός σαν την κυβέρνηση Ζολώτα). Ο Κώστας Γκόντζος. Μέσα απ’ το προφίλ του στο Facebook έκανε μια τρομακτική αποκάλυψη για το μεγάλο ματς:

«Άντε μπας και χαλαρώσουμε να δώσουμε καμιά συμβουλή στους... αντιπάλους μας για αύριο κι αν έχουν μυαλό θα την ακούσουν. Λοιπόν. Αν η ΑΕΚ ξεκινήσει και με τον Αραούχο και με άλλο επιθετικό κορυφή θα χάσει. Επίσης αν ο Ολυμπιακός δεν ξεκινήσει με δίδυμο Ρομαό-Ζντίελαρ στα χαφ και ένα παίκτη (τον Φορτούνη αν είναι καλά) δίπλα, πίσω πάντως κοντά σε όποιον παίξει προωθημένος κορυφή θα χάσει και αυτός». Συμπέρασμα.

Αν η ΑΕΚ ξεκινήσει στην ενδεκάδα με Λιβάγια-Αραούχο και ο Ολυμπιακός με δίδυμο Ζιλέ-Οφόε στα χαφ, θα χάσουν και οι δυο σήμερα.
Και αφήστε τα άλλα τα γατάκια να προβλέπουν 1, Χ ή 2. Δυο ήττες στο ίδιο ματς μόνο τέσσερα άτομα σε όλο τον πλανήτη έχουν δει. Ο Γκόντζος, ο Κομπότης, ο Λίμπερμαν και ο Αγκάμεζ.

Και δεν είναι μόνο αυτό το απίθανο που μπορεί να δούμε στο αποψινό παιχνίδι φίλοι μου. Υπάρχει και κάτι άλλο που κάνει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να τρέμουν όπως ο Γκασκόιν στα νιάτα του πριν το ραντεβού με τις τάπες του Βίνι Τζόουνς. Οι εξυγιαντές, εκτός απ’ τη διαιτησία, έπιασαν πλέον και τη στατιστική.

Το κόλπο που κάνουν για να φαίνεται ότι ο Ολυμπιακός είναι πιο ξέφραγο αμπέλι και απ’ το ΠΑΣΟΚ δεν έχει προηγούμενο. Ο άγρυπνος φρουρός του Ολυμπιακού, Μανώλης Γαβαθιώτης το εντόπισε στο ματς με τον Αστέρα:

«Τα μάθατε; Στον προχθεσινό αγώνα ο Αστέρας είχε…οκτώ τελικές και ο Ολυμπιακός επτά! Δηλαδή πιο πολλές τελικές “είχε” ο Αστέρας από τον Ολυμπιακό. Έτσι λένε τα “επίσημα” στατιστικά, που δεν ξέρω ποιος κόπανος (επιεικώς) τα μετράει». Είναι να γελάει κανείς.
Αν αυτός ο κόπανος του έβαζε άλλες δυο, θα είχε ο Αστέρας 1 τελική περισσότερη από τα χρωμοσαμπουάν που χρησιμοποιεί κάθε μήνα ο Μανώλης. Αστέρας-«Ακαζού Γαβαθιώτη» 2 ημίχρονο, 1 τελικό βρε αλήτες;

Αυτά βλέπει ο Μανώλης και βγαίνει απ’ τα ρούχα του: «Εγώ που παρακολούθησα τον αγώνα πάντως, ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΕΛΙΚΗ του Αστέρα, παρά μόνο το γκολ». Και αυτό με μια επιφύλαξη γιατί και το γκολ του Αστέρα πιο πολύ τελική του Σισέ το λες (αν ήταν αμάξι θα ‘χε τελική 17 χλμ/ώρα, όπως τα LADA) παρά του Τσουκαλά.

Όσο για τις υπόλοιπες φάσεις του Αστέρα, απλώς καταδεικνύουν το μέγεθος του σκανδάλου με τις τελικές: «Είδα και κάποιες σουταρόλες, άστοχες και άγαρμπες από μεγάλη απόσταση, που ούτε καν ανησύχησαν τον Προτό». Έτσι, θα έπρεπε να βγάζει τα στατιστικά ο Γαλάνης.

Να ‘χει δίπλα στον Προτό ένα ανησυχόμετρο. Κάθε φορά που θα ανησυχεί ο Προτό θα κουνιέται η βελόνα και θα καταγράφεται τελική. Όταν η μπάλα περνάει ξυστά απ’ το δοκάρι, αλλά εκείνος είναι πιο χαλαρός και απ’ τον Σταρόβα δεν θα μπαίνει στις τελικές η φάση, αλλά στις σουταρόλες.

Ο μόνος κίνδυνος ήταν αν δοκίμαζε την καινούρια πατέντα ο Γαλάνης σε ματς του Παναθηναϊκού όσο ήταν ο Στιλ κάτω απ’ τα δοκάρια. Δεν θα κουνιόταν καθόλου η βελόνα. Θα έμπαινε σε λειτουργία πτήσης μέχρι να ξυπνήσει ο Άγγλος.

Η μεγάλη κομπίνα με τις τελικές φίλοι μου, που απώτερο σκοπό έχει να δημιουργήσει εντυπώσεις για τις φετινές επενδύσεις του προέδρου στην άμυνα, αποκαλύφθηκε από τον Γαβαθιώτη, ο οποίος βρήκε και αλλού στατιστικά που κάνουν πορτοκάλια:

«Αν τώρα αυτά ο αρμόδιος μετρητής τα υπολογίζει για “τελικές” δικαίωμά του. Όμως να ξέρει ότι οι μαλακίες δεν περνάνε απαρατήρητες. Κατά το έγκυρο soccerway.com, ο Ολυμπιακός είχε τέσσερις τελικές και ο Αστέρας ΚΑΜΙΑ. Έτσι για να ξέρουμε τι λέμε και τι γράφουμε». Καταλάβατε κύριοι; Μιλάμε για ασύλληπτο ρεκόρ.

Δυο ομάδες στα παγκόσμια χρονικά έχουν καταφέρει να σκοράρουν χωρίς να κάνουν τελική. Ο Αστέρας και η Εθνική του Ρεχάγκελ.


Γι’ αυτό τα μάτια σας δεκατέσσερα σήμερα. Αν η ΑΕΚ δεν ξεκινήσει με Λιβάγια-Αραούχο (διαφορετικά θα χάσει σίγουρα) και πάρει το ματς 3-0, το νου σας στις τελικές. Πάνω από δύο σε τέτοια άμυνα-γρανίτη θα είναι σκάνδαλο μεγατόνων (εκτός αν βάλει καλάθι και φάουλ ο Αραούχο), γι’ αυτό μην προκαλείτε την τύχη σας. Γιατί αν συνεχίσετε έτσι θα πάρει ο πρόεδρος πίσω το πριμ στα «Νέα», θα κάνει μεταγραφές και θα φτιάξει ομάδα που θα κερδίζει και τις τελικές.   πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template