Ένας κούκλος στο πλευρό της Φαίης Σκορδά! Πρώην μασέρ και νυν chef με κοιλιακούς φέτες

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Ένας κούκλος στο πλευρό της Φαίης Σκορδά! Πρώην μασέρ και νυν chef με κοιλιακούς φέτες αναμένεται να κλέψει την παράσταση αλλά και τις καρδιές στην εκπομπή της Φαίης. Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η espresso:

Ένας κούκλος στο πλευρό της Φαίης Σκορδά! Ο νέος pastry chef της εκπομπής «Πρω1νό» Δημήτρης Μακρυνιώτης διαθέτει γοητευτικό βλέμμα και κοιλιακούς φέτες, με αποτέλεσμα οι fans της εκπομπής να έχουν ξετρελαθεί μαζί του από το πρώτο λεπτό που εμφανίστηκε στην κουζίνα του πρωινού μαγκαζίνο.


Διακεκριμένος στον διαγωνισμό Great Pastry Chef της Horeca, με σπουδές στην Ελλάδα και μεταπτυχιακά στις καλύτερες σχολές της Γαλλίας αλλά και σε όλον τον κόσμο, ο Δημήτρης Μακρυνιώτης αποφάσισε να κυνηγήσει τη μεγάλη αγάπη του, που δεν είναι άλλη από τη ζαχαροπλαστική, στα 30 του! Υστερα από μια επιτυχημένη πορεία τόσο ως ιδιοκτήτης καφετέριας στη Γλυφάδα όσο και ως μασέρ, άρχισε να συνειδητοποιεί ότι τίποτα από τα παραπάνω δεν του ταίριαζε και έτσι τόλμησε την αλλαγή, παρότι έως τα 30 του δεν ήξερε να ανοίγει ούτε το μίξερ!

Και αυτό δεν είναι το μόνο αξιοπερίεργο στην καριέρα του, καθώς ο γοητευτικός Δημήτρης δεν είναι τόσο φαν της σοκολάτας. μια και πιστεύει ότι ο καλός pastry chef φαίνεται στο γλυκό που δεν έχει σοκολάτα, ενώ αποφεύγει και τη ζάχαρη, χρησιμοποιώντας εναλλακτικά μέλι. Στο πλούσιο βιογραφικό του περιλαμβάνονται σημαντικές συνεργασίες με μερικούς από τους καλύτερους σεφ του εξωτερικού, ενώ συνεχίζει να ενημερώνεται για τις νέες τάσεις στον χώρο κάνοντας συχνά ταξίδια εκτός Ελλάδας. Η άλλη μεγάλη αγάπη του pastry chef με καταγωγή από τον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας είναι η γυμναστική, τα αποτελέσματα της οποίας είναι οφθαλμοφανή!


Μάλιστα χθες απέδειξε ότι μπορεί να είναι το νέο τηλεοπτικό πρόσωπο που θα μας απασχολήσει τη σεζόν, καθώς η ατάκα του περί... μεγέθους έγινε αμέσως viral! «Γιατί είναι τόσο μικρό το κέικ μας;» τον ρώτησε η Φαίη κι εκείνος απάντησε:
 «Υπάρχει λογική εξήγηση. Είναι ψυχολογικά κατάλοιπα αυτά που έχω. Λόγω του μεγέθους μου μού αρέσουν τα μικροσκοπικά». Η παρουσιάστρια έπαθε πλάκα και άρχισε να τον σκουντά και να γελά. 
«Παιδιά, τι λέει;» Κι εκείνος συνέχισε: «Εχω βαρεθεί τα τεράστια! Μου αρέσουν τα μικρούλικα γενικά». Η Φαίη τα έχασε: «Δεν θα σχολιάσω... Τα θέλει μικρά» ήταν το μόνο που μπόρεσε να πει.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template