Έσπασε η πολιορκία της Deir Ez Zor μετά απο 3 χρόνια-Tiger και Ρώσοι Spetsnaz μπήκαν στην πόλη(φωτο-βίντεο)

Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

Η πολιορκία της πολύπαθης πόλης της Deir Ez Zor έσπασε ύστερα από 3 ολόκληρα χρόνια όταν η ISIS κατέλαβε το σύνολο της επαρχίας εκτός
από το μέρος της πόλης που είχαν τον έλεγχό τους τα κυβερνητικά στρατεύματα.

Στις 14.00 το μεσημέρι στοιχεία από την 5η Λεγεώνα, των μονάδων των Τίγρεων και δύο μονάδων Ρώσων ειδικών δυνάμεων με ΤΟΜΑ BTR-82A συναντήθηκαν με τους υπερασπιστές της πόλης σηματοδοτώντας μια ιστορική στιγμή, για τον συριακό λαό αλλά και για τον πόλεμο συνολικά στην Συρία.

Χθες οι Ρώσοι μέτρησαν τους τελευταίους νεκρούς τους στην επιχείρηση απελευθέρωσης της πόλης, όταν όλμος σκότωσε δύο στελέχη των ειδικών δυνάμεων έξω από την Deir Ez Zor.

Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν συνεχάρη τους Σύρους και Ρώσους στρατιώτες μιλώντας για «στρατηγική νίκη» επί των τρομοκρατών του ISIS στην συριακή πόλη Deir Ezzor και επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον πρόεδρο της Συρίας Μπασάρ Ασάντ, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου. Ντμίτρι Πεσκόφ.

«Ο Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν συγχαίρει τη διοίκηση της ρωσικής στρατιωτικής ομάδας καθώς και τη διοίκηση του Στρατού της Συρίας με μια τέτοια στρατηγικά σημαντική νίκη επί των ισλαμιστών για την απελευθέρωση της Συρίας από το Ισλαμικό Κράτος»,
Δήλωσε ο Πεσκόφ, σύμφωνα με το ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων TASS.

«Ο Πρόεδρος Β. Πούτιν απέστειλε στον Πρόεδρο της Συρίας Μπασάρ Ασάντ ένα τηλεγράφημα στο οποίο αξιολόγησε ιδιαίτερα αυτή τη στρατηγική νίκη και συγχαίρει τον πρόεδρο της Συρίας για το τόσο σημαντικό βήμα προς την απελευθέρωση της Συρίας από την τρομοκρατία.»

Ο πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ Αλ Άσσαντ με μήνυμά του συνεχάρη τους ηρωικούς υπερασπιστές της πόλης ενώ μίλησε τηλεφωνικά με τον θρυλικό στρατηγό Issam Zahreddine (πολεμούσε καθημερινά στην πρώτη γραμμή!) ο οποίος είχε την ευθύνη της άμυνας της πόλης.

Ο στρατηγός Issam Zahreddine υποδέχεται τις πρώτες μονάδες του ρωσικού και συριακού Στρατού.






Δείτε παρακάτω ένα εξαιρετικό βίντεο από την δραστηριότητα των ρωσικών ειδικών δυνάμεων στην Συρία (καλύτερα με κλειστό τον ήχο καθώς η μουσική υπόκρουση είναι μάλλον ατυχής):



Video of the tense moments before breaking Daesh (ISIS) siege on Deir Ez Zor as the defenders waited for the advancing Syrian Army heroes pic.twitter.com/kgu4jydU55
Pure joy- Watch General Issam Zahreddine wait for the advancing Syrian Army forces & his reaction when he sees the first approaching pickup pic.twitter.com/MqlVTHutLX




Πανηγυρισμοί μέσα στην Deir Ez Zor από την εκδίωξη της ISIS. Οι κάτοικοι μπορούν πλέον να αναπνέουν ελεύθερα.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template