ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΕΙΣ:Lady Gaga και Prince: «Ο Πρίγκιπας Κάρολος Δεν Είναι Άνθρωπος, Αλλά Ένα Αλλασσόμορφο Σαυροειδές» Ερπετοειδές

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

Όταν η Lady Gaga συναντήθηκε με τον Πρίγκιπα της Αγγλίας στις 7 Δεκεμβρίου του 2016, δήλωσε ότι ακριβώς μπροστά της, ο πρίγκηπας Τσαρλς μετατράπηκε σε ερπετό 8 ποδιών.

Η Lady Gaga λέει ότι η αληθινή μορφή του Πρίγκηπα Charles, είναι ενός ερπετού. Με άλλα λόγια, είναι ένας αλλασσόμορφος . Ισχυρίστηκε ότι τον είδε να αλλάζει σχήμα μερικές φορές κατά τη διάρκεια της παράστασης στο Royal Variety Performance του Λονδίνου.

«Ο πρίγκιπας Κάρολος ήταν οκτώ πόδια ψηλός, με κίτρινα μάτια που τρεμόπαιζαν και φολιδωτο δέρμα στο χρώμα του ιγκουάνα» Τον είδε επίσης να αλλάζει όψη μπροστά στους θεατές ενώ ερμήνευσε το τραγούδι «A Million Reasons».

«Το πρόσωπό του άλλαξε ανάμεσα στο πλήθος από άνθρωπο σε ερπετό. Μπορούσα να δω τα δόντια του ερπετού που έλαμπαν στο φως από την απέναντι πλευρά της αίθουσας».

Δεν είναι η πρώτη φορά που βγαίνουν στην επιφάνεια τέτοιοι ισχυρισμοί για τα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Βγήκε μάλιστα στην δημοσιότητα σε όλα τα μέσα ενημέρωσης, και Twitter, μια παρόμοια αναφορά για την Βασίλισσα, που έκανε το ίδιο πράγμα στη διάρκεια της γιορτής των 90ων γενεθλίων της.

Υπήρχαν ακόμη και αναφορές της αγαπημένης πριγκίπισσας Νταϊάνας, που τα είπε όλα online. Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα έδωσε μερικές πραγματικά σπάνιες πληροφορίες για την βασιλική την οικογένεια του Ηνωμένου Βασιλείου.
Το καλοκαίρι του 1998 οι εκδόσεις περιοδικών «Star» στις Ηνωμένες Πολιτείες είχαν δημοσιεύσει ένα άρθρο με πληροφορίες από μια ανώνυμη πηγή για το παγκοσμίως διάσημο Buckingham Place.

Αυτή η πηγή είχε δηλώσει ότι η πριγκίπισσα Νταϊάνα της Ουαλίας, είχε πολλά κρυμμένα μυστικά, όπως επίσης ανάφεραν ότι δεν θάφτηκε σε ένα μυστηριώδες νησί, όπως πιστεύουν όλοι.

Οι φήμες γίνονται ολοένα και μεγαλύτερες, και υπάρχει άμεση σύνδεση με άλλους αλλασσόμορφους που βρίσκονται σε θέσεις επιρροής σε όλο τον κόσμο – με τους Illuminati. Αξιοσημείωτα στοιχεία και αναφορές, περιλαμβάνουν και τον Προέδρο Obama.

* Το ακυκλοφόρητο τραγούδι του Prince που αναφέρεται στον Πρίγκιπα Κάρολο ως «αλλασσόμορφο ερπετό – Shapeshifting Reptilian»

Ο Μπεν Σμιθ, -μουσικός συγγραφέας – εργάζεται επί του παρόντος σε μια βιογραφία του ποπ ειδώλου Prince, ο οποίος πέθανε πέρυσι, και ισχυρίστηκε ότι άκουσε ένα εντυπωσιακό ακυκλοφόρητο τραγούδι που αποκαλύπτει ότι ο πρίγκιπας Κάρολος της Αγγλίας παραδέχθηκε ότι είναι ερπετό στην εκδήλωση μόδας του «De Beers και Versace -Diamonds Are Forever», το 1999.

Το αυτοβιογραφικό τραγούδι που έγραψε ο Prince, ισχυρίζεται ότι ο Κάρολος της Ουαλίας «αποκάλυψε τον πραγματικό εαυτό του» στον Prince, ενώ τον χαιρέτησε στο κόκκινο χαλί κατά τη διάρκεια γιορτής της επίδειξης του οίκου μόδας. Σύμφωνα με τον Σμιθ, που άκουσε κάθε λεπτό της μουσικής που κυκλοφόρησε ο Prince, καθώς και χιλιάδες άλλα αδιάφορα κομμάτια, αναφέρει

«Ήξερα πότε αστειευόταν και πότε μιλούσε σοβαρά. Σε αυτό το τραγούδι (Royal Reptiles-Βασιλικά Ερπετά) ακούτε το Πρίγκιπα να διαμαρτύρεται για η δύναμη που του κλέβουν. Είναι γεμάτο, θυμό και οργή», εξήγησε.

Το τραγούδι του Prince έλεγε:

«Ήταν βασιλικό καλωσόρισμα;…. Με τα ψυχρά σας όνειρα, βασιλιάδες ερπετά, ο Τσάρλι είναι ερπετό, η Λίζι είναι ερπετό, θέλουν να φάνε εσένα και εμένα.»

Το τραγούδι καταγράφηκε το 1999, με τίτλο «Royal Reptiles» και προορίζονταν να εμφανιστεί στο «Princes ‘Rave Un2 του Joy Fantastic album», που κυκλοφόρησε το 1999, αλλά αποφασίστηκε να μην συμπεριληφθεί το αμφιλεγόμενο κομμάτι στο άλμπουμ.

Ο Smith λέει ότι δεν εκπλήσσεται από αυτή την απόφαση. Είπε ότι όχι μόνο το ύφος της μουσικής είναι πολύ διαφορετικό από το είδος της παραγωγής που ο Prince δούλευε τότε, αλλά η φύση του τραγουδιού ήταν τόσο αμφιλεγόμενη που αποφασίστηκε να μη βγεί σε δημόσια κυκλοφορία.

Ο Abbie K, φανατικός θαυμαστής του Prince, είπε ότι ο ποπ σταρ ίσως ήθελε να κυκλοφορήσει το κομμάτι σε μεταγενέστερη ημερομηνία, καθώς ποτέ δεν φοβήθηκε να μιλήσει ελεύθερα, ακόμη και στα πιο αμφιλεγόμενα θέματα.

«Μίλησε για τις χημικές ουρές από τους αεροψεκασμούς στην εθνική τηλεόραση, όταν κανείς δεν τολμούσε να μιλήσει για αυτές τις δράσεις», δήλωσε ο Abbie K, «Κατέδειξε τους Illuminati. Είπε την αλήθεια για την παγκόσμια εξουσία. Δεν φοβόταν τίποτα και κανέναν».

Δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίστηκαν δημοσιεύσεις και καταγγελίες σχετικά με τον Πρίγκιπα της Ουαλίας ότι ειναι αλλασσόμορφο ερπετό. Ακόμη και η ίδια η πριγκίπισσα Ντιάνα, ισχυρίστηκε ότι ο πρώην σύζυγος της είναι ερπετό, όπως και όλη η οικογένεια. Οι δηλώσεις της καταγράφτηκαν από έναν στενό της φίλο λίγο πριν το θάνατό της από τροχαίο ατύχημα.

Σχόλιο diadrastika:
Η είδηση αυτή μεταφέρεται με κάθε επιφύλαξη καθώς προέρχεται από το yournewswire.com εδώ και εδώ, το οποίο αρκετά συστημικά ΜΜΕ του εξωτερικού και σκεπτικιστικά sites θεωρούν ως αναξιόπιστο αλλά και κατασκευαστή ψευδών ειδήσεων (fake news)


Prince Exposes Illuminati Depopulation Plans

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Αγγλικά, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά


el.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template