QUAMARE Το Μυκονιάτικο, κατάλευκο αριστούργημα των €9.500.000!

Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017

Μία από τις πιο φημισμένες παραλίες της Μυκόνου αλλά και σε ολόκληρες τις Κυκλάδες, το Καλό Λιβάδι, βρίσκεται στα νότια του
νησιού, ανάμεσα στην Ελιά και τον Καλαφάτη. Πρόκειται για μια μεγάλη αμμουδιά εξαιρετικής ποιότητας με γαλαζοπράσινα, πεντακάθαρα νερά που κάθε χρόνο κατακλύζεται από αμέτρητους επισκέπτες καθώς διαθέτει εστιατόρια και ταβέρνες, διασκορπισμένα σε πολλές γωνιές της. 

Η μικρή σχετικά απόσταση της από τη Χώρα (περίπου 10 χλμ.), καθιστά την επίσκεψη σε αυτήν σχεδόν απαραίτητη καθώς στην αμμουδιά και στα μαγαζιά της εμπεριέχεται αυτό που λέμε «πνεύμα της Μυκόνου»…



Εδώ, χτισμένη αμφιθεατρικά και σε απόσταση λίγων μόλις μέτρων από την ακτή αλλά σχετικά μακριά από τα πολύβουα τμήματα της παραλίας, είναι η βίλα Aquamare, την οποία το μεσιτικό γραφείο της Sotheby’s International Realty διαθέτει «προς πώληση» αντί του ποσού των 9.500.000 ευρώ. Αν η τιμή της φαίνεται υπέρογκη, αρκεί να τονίσουμε ότι πρόκειται για μια νεόδμητη βίλα 800 τετραγωνικών μέτρων, δύο επιπέδων, σε οικόπεδο-φιλέτο 4,5 περίπου στρεμμάτων και φυσικά σε μία από τις πιο πολυδιαφημισμένες περιοχές της Μυκόνου, ίσως και της Ελλάδας.



Η Aquamare, κατασκευασμένη από τοπική πέτρα, στο παραδοσιακό στυλ της Μυκόνου, με ξύλινες επενδύσεις και μάρμαρο στο εσωτερικό της (και στην τεράστια βεράντα), είναι μια καθαρά καλοκαιρινή εξοχική κατοικία στην οποία κυριαρχεί μια μεγάλη πισίνα με άπλετους εξωτερικούς χώρους για ηλιοθεραπεία, χαλάρωση και φαγητό. 
Ντυμένη εξ’ ολοκλήρου στα λευκά, με ένα δεύτερο τμήμα από καταπληκτική πέτρα, διαθέτει 9 υπνοδωμάτια, ανεξάρτητα σχεδόν μεταξύ τους και τα μισά από τα οποία διαθέτουν απίστευτη θέα προς τη θάλασσα. 
Την παράσταση κλέβουν τα δύο υπέροχα εξωτερικά καθιστικά, το ένα από τα οποία λειτουργεί σαν τραπεζαρία, ενώ υπάρχουν ακόμα χώροι για BBQ, σάουνα, spa/hot tub και αίθουσα με μεγάλη οθόνη για ταινίες και παιχνίδια.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι προφανώς και η Aquamare προσφέρεται και για την ανάπτυξη κάποιας τουριστικής επιχείρησης, ίσως και μόνο για αυτό, καθώς μπορεί να φιλοξενήσει περισσότερα από 18 άτομα, ενώ διαθέτει ξεχωριστούς χώρους για το προσωπικό.


























Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template