RALPH LAUREN'S FALL COLLECTION 2017 Λαμπερές δημιουργίες δίπλα σε luxurious «κούκλες» εκατομμυρίων

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

Από τα τέλη Αυγούστου κιόλας έχει ξεκινήσει ο μεγάλος «αγώνας δρόμου» της σεζόν για τους οίκους μόδας, που παρουσιάζουν ο ένας μετά
τον άλλο τις νέες τους δημιουργίες. 

Οι «Εβδομάδες Μόδας» είναι σε εξέλιξη σε όλο τον κόσμο και πολλές από τις εταιρείες αναζητούν τα πιο ευφάνταστα μέρη για τις επιδείξεις τους έτσι ώστε να δημιουργήσουν το μεγαλύτερο δυνατό «ντόρο». 


Μία από αυτές που έκανε ίσως τη μεγαλύτερη εντύπωση, στα πλαίσια της «Εβδομάδας Μόδας» της Νέας Υόρκης, ήταν του Ralph Lauren, γνωστού τόσο για τα απαράμιλλης κομψότητας ρούχα του όσο και για τη λατρεία του στα σπίτια και στα ακριβά αυτοκίνητα.




Με μεγάλους πρωταγωνιστές τα δύο τελευταία, το εντυπωσιακό σπίτι-βίλα του στο Bedford της Νέας Υόρκης αλλά το δύο επιπέδων γκαράζ με την πανάκριβη συλλογή αυτοκινήτων του σαν σκηνικό (Porsches, McLarens, Ferraris κ.ά.), ο 77χρονος πλέον Αμερικανός σχεδιαστής, ένας από τους τελευταίους «μεγάλους» της χρυσής γενιάς της μόδας, παρουσίασε τη νέα του συλλογή για το Φθινόπωρο 2017, παρουσία εκατοντάδων -εντυπωσιασμένων από το σκηνικό- λαμπερών προσκεκλημένων. Οι τελευταίοι, μεταξύ των οποίων οι Diane Keaton, Katie Holmes, Jessica Chastain και Nina Dobrev, έφτασαν στη βίλα του Lauren με εντυπωσιακά μαύρα SUVs, κλεισμένα όλα από τον σχεδιαστή, απόλαυσαν κοκτέιλς και ορεκτικά από το φημισμένο Ralph’s Polo Bar και παρακολούθησαν το event, μένοντας με -και μεταφέροντας σε περιοδικά και εφημερίδες- τις καλύτερες εντυπώσεις.





Ο Ralph Lauren, αγόρασε στα τέλη της δεκαετίας του ’80 τη συγκεκριμένη βίλα στο Bedford, την οποία έχει διακοσμήσει ο ίδιος, με έπιπλα κυρίως της εταιρείας του, Ralph Lauren Home αλλά και με εξαιρετικά σπάνια κομμάτια από την Αγγλία και τη Γαλλία, με χαλιά από την Περσία και με μια αισθητική «αγγλικής εξοχής» και νεϋρκέζικης φινέτσας που μόνο σε ένα τέτοιο σπίτι μπορεί να συναντήσει κανείς. Απολαύστε ολόκληρο το video της επίδειξεις όπως και εικόνες από το σπίτι του Ralpha Lauren και του event.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΕΘΟΣ




























Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template