ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΑΝΝΗΣ-Όταν τους βόλευε όλους.Οι τσάμπα διακοπές στο «Semeli» της Μυκόνου.

Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017


ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΑΝΝΗΣ-Όταν τους βόλευε όλους.Οι τσάμπα διακοπές στο «Semeli» της Μυκόνου.

Πριν από λίγες ώρες ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε ένα μεγάλο χτύπημα στην οικογενειοκρατία. Έβαλε φραγμό στον βουλευτή του Γιάννη Τραγάκη o οποίος σαν να είναι η χώρα τσιφλίκι του ανακοίνωσε ότι θα αφήσει την βουλευτική του έδρα στον γιο του. Δεν ήταν όμως το μοναδικό ατόπημα του κ. Τραγάκη. 

Το 2012 αποκαλύφθηκε ένα θέμα που λίγο άγγιξε τον βουλευτή της ΝΔ . Ο τότε α ’ αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της Ν.Δ. κ. Γιάννης Τραγάκης, έκανε δωρεάν διακοπές στη Μύκονο σε ξενοδοχείο πολυτελείας ως φιλοξενούμενος του ιδιοκτήτη του. Σε αντίθεση με άλλους πολιτικούς, ο κ. Τραγάκης βρέθηκε στο Νησί των Ανέμων για μία ολόκληρη εβδομάδα χωρίς μάλιστα να πληρώσει ούτε ένα ευρώ, όπως παραδέχεται το ίδιο το ξενοδοχείο που τον φιλοξένησε.

Τζάμπα διακοπές, λοιπόν, για τον βουλευτή της Ν.Δ. στην κοσμοπολίτικη Μύκονο, και μάλιστα σε ξενοδοχείο οι τιμές του οποίου ξεκινούν από 390 ευρώ τη βραδιά για ένα απλό δίκλινο και φτάνουν ακόμη και τα 1.200 ευρώ για τις σουίτες.

Τους βόλεψε όλους

Στις 29 Ιουνίου 2012 ο βουλευτής της Ν.Δ. στη Β’ Πειραιά κ. Τραγάκης εξελέγη α’ αντιπρόεδρος της Βουλής. Έναν μήνα μετά, στις 31 Ιουλίου, διόρισε στο γραφείο του στο Κοινοβούλιο τέσσερα άτομα, μεταξύ των οποίων την κυρία Καλλιόπη Λεοντή, αδελφή του γαμπρού του.

Όπως αποκαλύφθηκε, είχε προηγηθεί ο διορισμός του γαμπρού του, της κόρης του και του γιου του, δηλαδή είχε τακτοποιήσει σχεδόν όλο του το σόι. Δύο εβδομάδες μετά και το τελευταίο ρουσφέτι του και έχοντας λύσει το επαγγελματικό πρόβλημα ενός ακόμη μέλους της ευρύτερης οικογένειάς του, ο κ. Τραγάκης αναχώρησε για τη Μύκονο μετά της συζύγου του κυρίας Σμαράγδας Καλοβελώνη.


390 έως 1.200 ευρώ τη βραδιά

Όπως είχε αποκαλύψει τότε το Πρώτο Θέμα και ο δημοσιογράφος Π. Σουρέλης το ζεύγος διέμεινε την εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου σε ένα από τα πλέον πολυτελή ξενοδοχεία στη Χώρα της Μυκόνου, το «Semeli», όπου το φθηνότερο δίκλινο δωμάτιο κοστίζει 390 ευρώ τη βραδιά, ενώ αν ο πελάτης επιλέξει μία από τις σουίτες του το κόστος φτάνει μέχρι τα 1.200 ευρώ.

Στον κ. Τραγάκη και τη σύζυγό του, παραχωρήθηκε ένα δωμάτιο κατηγορίας superior με θέα τη θάλασσα κόστους 420 ευρώ τη βραδιά. Το «Semeli» διαθέτει μια μεγάλων διαστάσεων πισίνα, αλλά και αρκετές μικρότερες ιδιωτικές για όσους διαμένουν σε σουίτα. Προσφέρει ακόμη spa, γυμναστήριο, δωμάτια με τζακούζι, υπερμοντέρνα έπιπλα και τηλεοράσεις plasma.

Το πρόγραμμα του α’ αντιπροέδρου της Βουλής και της συζύγου του ξεκινούσε από νωρίς το πρωί απολαμβάνοντας το πρωινό τους στη βεράντα του ξενοδοχείου συντροφιά με την παρέα τους. Μετά τις 12 το μεσημέρι αναχωρούσαν για τις παραλίες, προκειμένου να απολαύσουν το μπάνιο τους, επέστρεφαν νωρίς το απόγευμα και τα βράδια συνήθως προτιμούσαν τη σιγουριά και την ιδιωτικότητα του ξενοδοχείου, πίνοντας τα ποτά τους στο μπαρ.

Ο κ. Τραγάκης και η σύζυγός του απέφυγαν τις βόλτες στα Ματογιάννια και τις εξόδους στα κοσμικά εστιατόρια και κλαμπ του νησιού, προκειμένου να αποφύγουν πιθανές αντιδράσεις και σχόλια από ντόπιους και Ελληνες τουρίστες.  πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template