Τον παγκόσμιο πάροχο λογισμικού TASS International θα εξαγοράσει η Siemens

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Την TASS International, έναν παγκόσμιο πάροχο λογισμικού προσομοίωσης και υπηρεσιών engineering και
δοκιμών που απευθύνονται πρωταρχικά στην αυτοκινητοβιομηχανία και επικεντρώνονται στην αυτόνομη οδήγηση, στην ολοκληρωμένη ασφάλεια, στα προηγμένα συστήματα υποστήριξης οδηγού (ADAS) και στην μοντελοποίηση ελαστικών, θα αποκτήσει η Siemens.

Με έδρα την περιοχή Helmond της Ολλανδίας, η TASS International έχει αναπτύξει μια πλούσια οικογένεια λύσεων που θα ενισχύσει περαιτέρω το χαρτοφυλάκιο λογισμικού της Siemens για τη διαχείριση του κύκλου ζωής του προϊόντος (PLM), και θα δώσει προστιθέμενη αξία στη θέση της ως κορυφαίου προμηθευτή λύσεων για την ανάπτυξη προϊόντων καθοδηγούμενα από συστήματα για την παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία.

«Η αυτοκινητοβιομηχανία είναι βασική προτεραιότητα για τη Siemens και η απόκτηση της TASS International είναι ένα ακόμη παράδειγμα της δέσμευσής μας να προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο λύσεων για την Ψηφιακή Επιχείρηση, επιτρέποντας στις αυτοκινητοβιομηχανίες να πραγματοποιήσουν τον ψηφιακό τους μετασχηματισμό και να επωφεληθούν πλήρως από όλες τις ευκαιρίες ψηφιοποίησης» δήλωσε ο Δρ. Jan Mrosik, Διευθύνων Σύμβουλος της Διεύθυνσης Digital Factory της Siemens. «Η TASS International είναι ένας αποδεδειγμένος ηγέτης τόσο στην ολοκληρωμένη ασφάλεια όσο και στην αυτόνομη οδήγηση, δύο τομείς engineering που είναι ολοένα και πιο σημαντικοί για τη βιομηχανία. Συνδυάζοντας τις δυνάμεις της με όσα προσφέρει το PLM της Siemens, είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε ακόμα καλύτερα στις σημερινές προκλήσεις στην αυτοκινητοβιομηχανία».



Όπως σημειώνεται στην σχετική ανακοίνωση, με την ενεργητική ασφάλεια και τα προηγμένα συστήματα υποστήριξης του οδηγού να γίνονται όλο και περισσότερο ο κανόνας στην αυτοκινητοβιομηχανία, οι επιτακτικές τάσεις των συνδεδεμένων και αυτόνομων οχημάτων οδήγησης θέτουν νέες απαιτήσεις για την εικονική και φυσική επικύρωση και επαλήθευση των αυτοκινήτων.



«Το χαρτοφυλάκιο Λογισμικού PLM της Siemens προσφέρει μια σημαντική ευκαιρία στην TASS International και τους πελάτες της να επιταχύνουν την ανάπτυξη κρίσιμων για την ασφάλεια εφαρμογών στον τομέα της αυτοματοποιημένης και συνδεδεμένης οδήγησης. Οι engineering και δοκιμαστικές υπηρεσίες μας θα προσεγγίσουν ένα ευρύτερο κοινό μέσω του εκτεταμένου παγκόσμιου αποτυπώματος της Siemens» , δήλωσε ο Jan van den Oetelaar, Διευθύνων Σύμβουλος της TASS International. «Η ενσωμάτωση της TASS International στον οργανισμό της Siemens αναμένεται να δημιουργήσει ένα μακροπρόθεσμα σταθερό περιβάλλον και να επιτρέψει την πρόσβαση σε μια τεράστια βάση γνώσεων. Αυτό μπορεί να συμβάλει στη δημιουργία ολοκληρωμένων εργαλείων για την επαλήθευση και την επικύρωση σύνθετων λειτουργιών του αυτοκινήτου, που θα πρέπει να ωφελήσουν την αυτοκινητοβιομηχανία καθώς και τους κυβερνητικές οργανώσεις παγκοσμίως».



Η TASS International επικεντρώνεται σε αυτοματοποιημένες λύσεις οδήγησης και ενσωματωμένη (ενεργητική, παθητική) ασφάλεια, πρωταρχικά για την αυτοκινητοβιομηχανία. Με το λογισμικό PreScan, οι κατασκευαστές αυτοκινήτων, οι προμηθευτές και οι κρατικές υπηρεσίες μπορούν να προσομοιώσουν σύνθετα σενάρια κυκλοφορίας και να επικυρώσουν ουσιαστικά τις αυτοματοποιημένες λύσεις οδήγησης και τα προηγμένα συστήματα υποστήριξης οδηγού. Με το κορυφαίο λογισμικό της Madymo για τη μοντελοποίηση της ασφάλειας των επιβατών, η TASS International μπορεί να προσομοιώνει την επίδραση μιας σύγκρουσης αυτοκινήτων στο ανθρώπινο σώμα. Το λογισμικό Delft-Tire της TASS International παρέχει εξαιρετικά ακριβή μοντέλα ελαστικών για τη δυναμική των οχημάτων και τις προσομοιώσεις πορείας και χειρισμού.

Το λογισμικό προσομοίωσης της TASS International θα συνδυαστεί με το χαρτοφυλάκιο προηγμένων προσομοιώσεων της Simcenter της Siemens και τις λύσεις ηλεκτρονικής σχεδίασης (EDA) από τον πρόσφατα αποκτηθέντα οργανισμό Mentor Graphics. Ο συνδυασμός θα παράσχει μια μοναδική ολοκληρωμένη λύση για την εκ των προτέρων επαλήθευση και επικύρωση της ADAS και των αυτόνομων συστημάτων οδήγησης, παρέχοντας στη Siemens την πιο ολοκληρωμένη λύση ανάπτυξης προϊόντων που καθοδηγούνται από συστήματα για τα αυτόνομα οχήματα παγκοσμίως.

Η Siemens θα αποκτήσει το 100% του μετοχικού κεφαλαίου της TASS International και θα ενσωματώσει την επιχείρηση στην επιχειρηματική της μονάδα Λογισμικού PLM , η οποία αποτελεί μέρος της Διεύθυνσης του Digital Factory. Η TASS International έχει περίπου 200 εργαζόμενους και έχει ετήσιο κύκλο εργασιών €27 εκατ. Η ολοκλήρωση της εξαγοράς αναμένεται στις αρχές Σεπτεμβρίου του 2017. Και τα δύο μέρη συμφώνησαν από κοινού να μην δημοσιοποιήσουν τους οικονομικούς όρους της εξαγοράς.  πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template