Σαρώνει ο ΑΝΤ1: Το νέο reality που ρίχνει απέναντι απ’ το Survivor! [video]

Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017

Η περασμένη σεζόν είχε μεγάλες εκπλήξεις και ανατροπές. Ένα πρόγραμμα ουσιαστικά, κατάφερε να αλλάξει επίπεδο τον
ΣΚΑΪ και από μικρομεσαίο κανάλι που έδινε μάχη για την 4η θέση, να τον φέρει στην κορυφή.

Ο τυφώνας Survivor παρέσυρε τους πάντες στο πέρασμά του, μη αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης στα αντίπαλα κανάλια.


Φέτος τα πράγματα αναμένεται να είναι πιο δύσκολα για το κανάλι του Φαλήρου καθώς ο ΑΝΤ1 ετοιμάζει τη δική του αντεπίθεση. Το σχέδιο του Γιάννη Λάτσιου ήταν να βγει στο πρώτο μισό της σεζόν το «Nomads» ώστε να ενισχύσει την prime time του σταθμού και να συνηθίσει τους τηλεθεατές να έχουν ως πρώτη τους επιλογή μετά τις 21:00 (ώρα που θα προβάλλεται το Survivor) τον ΑΝΤ1.



Το δεύτερο και πιο δύσκολο μέρος του σχεδίου ήταν να βρεθεί το πρόγραμμα εκείνο που θα κοντράρει στα ίσα το Survivor. Τελικά το κόνσεπτ αυτό βρέθηκε…



Η έκπληξη είναι ότι ο ΑΝΤ1 δεν θα ρίξει στη μάχη ένα παρεμφερές με το Survivor προϊόν, όπως πολλοί περίμεναν (Ακούστηκε έντονα το “I am celebrity get me out of here”) αλλά θα προτιμήσει μια πιο εναλλακτική λύση.
Η λογική των ανθρώπων του καναλιού είναι ότι ο κόσμος έχει πια μπουχτίσει απ’ τα συνεχή reality επιβίωσης (Survivor, Survival, Nomads) και τα αγωνίσματα και θέλει πλέον να δει κάτι άλλο. Έτσι η απόφαση του καναλιού είναι να επιλέξει ανάμεσα σε δυο πρότζεκτ.

Ή θα ρίξει απέναντι στο Survivor ένα μουσικό reality ή θα ενεργοποιήσει την επιλογή ενός ερωτικού reality με τίτλο «Are you the one;». Tο concept του έχει ως εξής:



Δέκα άνδρες και δέκα γυναίκες θα φιλοξενηθούν σε μια πολυτελή κατοικία με σκοπό να βρουν το ιδανικό τους ταίρι. Κατά τη διάρκεια των κάστινγκ και των τεστ η παραγωγή έχει ορίσει για τον κάθε υποψήφιο το ιδανικό ταίρι. Από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού ο κάθε παίκτης πλησιάζει εκείνον που του αρέσει και θεωρεί ότι ταιριάζει μαζί του.
Στην πορεία, ύστερα από ψηφοφορία των υπολοίπων παικτών, επιλέγεται ένα ζευγάρι για να περάσει από τη δοκιμασία της «Μηχανής του Έρωτα». Εκεί, οι δυο τους θα μπαίνουν σε ένα δωμάτιο και ακουμπούν ταυτόχρονα την παλάμη τους σε ένα σημείο. Ύστερα από λίγα δευτερόλεπτα αποκαλύπτεται στην οθόνη αν είναι το τέλειο ζευγάρι ή όχι!

Σε περίπτωση που είναι θετικό το αποτέλεσμα, το ζευγάρι αποχωρεί από το σπίτι κάνοντας μοναδικές διακοπές έως το τέλος του παιχνιδιού. Σε περίπτωση, όμως, που το αποτέλεσμα είναι αρνητικό, πρέπει ο καθένας να ξεκινήσει την αναζήτηση για να βρει το νέο του ταίρι.



Κάθε ζευγάρι έχει μια δέσμη φωτός η οποία θα ανάβει όταν ο ένας παίκτης έχει βρει το ιδανικό του ταίρι στην τελετή των ζευγαριών που θα λαμβάνει χώρα κάθε εβδομάδα. Στόχος είναι να ανάψουν και οι δέκα δεσμίδες σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα προκειμένου οι παίκτες να μοιραστούν το μεγάλο χρηματικό έπαθλο.
Θα είναι αυτός ο μεγάλος αντίπαλος του Survivor που θα ρίξει στη μάχη ο ΑΝΤ1; Σε λίγες μέρες θα έχουμε την απάντηση


Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template