17 ΝΕΚΡΟΙ ΣΕ 18 ΜΗΝΕΣ! Oμαδική αγωγή στον αγγειοχειρουργό-θάνατο Οι συγγενείς των θυμάτων προσφεύγουν στην Δικαιοσύνη

Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017

Σοκ στη κοινή γνώμη προκάλεσε η επιστολή αναγνώστριας του Κουρδιστού Πορτοκαλιού για τον μακελάρη αγγειοχειρουργό ο οποίος επί
σειρά ετών έχει καταφέρει να φτιάξει ένα επικοινωνιακό-τηλεπροφίλ και να αποτελεί πόλο έλξης για τα ανυποψίαστα θύματά του.

Η αναγνώστρια του Κουρδιστού Πορτοκαλιού επανήλθε με νέα επιστολή της με την οποία μας ενημερώνει για την απόφαση τουλάχιστον 20 συγγενών που έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους από τα χέρια του συγκεκριμένου αγγειοχειρουργού να προσφύγουν στην Δικαιοσύνη με ομαδική αγωγή που θα στρέφεται τόσο ενάντια στον “γιατρό” όσο και κατά του ιδιωτικού νοσοκομείου.
Αγαπητό Κουρδιστό Πορτοκάλι
Η δημοσίευση της επιστολής που σας απέστειλα ήταν η αφορμή που χρειαζόμασταν οι συγγενείς των θυμάτων του εν λόγω γιατρού για να ενωθούμε και να στραφούμε μέσω της Δικαιοσύνης κατά του συγκεκριμένου αγγειοχειρουργού αλλά και του ιδιωτικού νοσοκομείου. Συγγενείς από ολόκληρη την Ελλάδα που με “αναγνώρισαν” μέσα από την επιστολή ήρθαν σε επαφή μαζί μου και ήδη έχει αναλάβει δικηγορικό γραφείο την υπόθεσή μας.

Σας Ευχαριστούμε θερμά για την δημοσίευση.





(Ιδού η πρώτη επιστολή της αναγνώστριάς μας)

Λάβαμε μία σοκαριστική επιστολή από αναγνώστη του “Κουρδιστού Πορτοκαλιού” με φοβερές καταγγελίες για αγγειοχειρουργό μεγάλου ιδιωτικού νοσοκομείου.

Στην επιστολή ούτε λίγο, ούτε πολύ γίνεται αναφορά για 17 νεκρούς και κατακρεουργημένους μέσα σε 18 μήνες με ευθύνη του συγκεκριμένου γιατρού!

Αγαπητό Κουρδιστό Πορτοκάλι,


Εχω την ατυχία να βρίσκομαι ανάμεσα στους συγγνείς εκείνους που έχασαν δικούς τους ανθρώπους εξαιτίας του Mr Θάνατος. Περί αυτού πρόκειται-τίποτε λιγότερο. Αναφέρομαι σε αγγειοχειρουργό γνωστού ιδιωτικού νοσοκομείου ο οποίος στην κυριολεξία τεμαχίζει τους ασθενείς του και στην συνέχεια τους οδηγεί στο θάνατο-ειδικά εάν πρόκειται για ασθενείς με ακριβή και αξιόπιστη ιδιωτική ασφάλιση. Δυστυχώς στα χέρια του συγκεκριμένου γιατρού έπεσε ο πατέρας μου μετά από σύσταση του προσωπικού του γιατρού στον οποίο δεν χρεώνω υστεροβουλία. Πήγαμε λοιπόν στον συγκεκριμένο γιατρό- ο οποίος μάλιστα δηλώνει πολύ θρήσκος– για το πρόβλημα υγείας του πατέρα μου.

Ο αγγειρουργός το πρώτο που μας ρώτησε είναι ποια ιδιωτική ασφάλιση έχουμε και αφού μας είπε ότι είναι πολύ καλή, στην συνέχεια εξέτασε τον πατέρα μου και μας είπε ότι πρέπει να κάνει χειρουργείο για να μην χάσει το πόδι του. Τον εμπιστευθήκαμε και βάλαμε τον πατέρα μου στο χειρουργείο. Μετά το τέλος της εγχείρισης ο αγγειοχειρουργός μας είπε ότι όλα πήγαν καλά. Δεν πέρασε ένας μήνας και ο πατέρας μου είχε επιπλοκές. Αργότερα θα μάθαινα ότι το ίδιο συμβαίνει με όλους τους χερουργημένους ασθενείς του συγκεκριμένου αγγειοχειρουργού.

Ο αγγειοχειρουργός μας είπε ότι πρέπει να τον βάλουμε εκ νέου στο χεριουργείο. Στο μεταξύ το κόστος κάθε επέμβασης ήταν δεκάδες χιλιάδες ευρώ. Πράγματι ο πατέρας μου έκανε δεύτερο χειρουργείο. Μετά από μικρό χρονικό διάστημα το πόδι του είχε μαυρίσει και ήταν ξένο σώμα. Αυτή τη φορά ο αγγειοχειρουργός μας είπε ότι πρέπει να μπει επειγόντως χειρουργείο και να του κόψουμε το πόδι για να γλιτώσουμε τη ζωή του! Παραδομένοι στη μοίρα μας και δίχως το κουράγιο να αντισταθούμε αφεθήκαμε στα χέρια του. Στο μεταξύ είχαμε πληρώσει στο συγκεκριμένο πολύ γνωστό ιδιωτικό νοσοκομείο και στον αγγειοχειρουργό πάνω από 90.000 ευρώ. Τόσο μας κόστισε η δολοφονία του πατέρα μας. 


Γιατί 6 μήνες αφότου ο αγγειοχειρουργός του έκοψε το πόδι ο πατέρας μου πέθανε.
Οταν συνήλθαμε από το σοκ, ο σύζυγός μου άρχισε να ρωτάει γιατρούς εάν γνώριζαν τον συγκεκριμένο αγγειοχειρουργό. Σοκαρισμένοι ανακαλύπταμε ότι τον Mr Θάνατο τον γνωρίζει όλη σχεδόν η ιατρική πιάτσα. Οπως έμαθε ο σύζυγό μου ο συγκεκριμένος αγγειοχειρουργός μόλις μέσα σε 18 μήνες είχε οδηγήσει στον θάνατο 17 ασθενείς του! Το πιο προκλητικό είναι ότι η ιδιοκτησία του συγκεκριμένου ιδιωτικού νοσοκομείου τον κρατάει στη θέση του κι αυτό μας βάζει σε υποψίες ότι ο αγγειοχειρουργός έχει την κάλυψη του νοσοκομείου ειδικά όταν πρόκειται για ασθενείς με ακριβές και αξιόπιστες ασφάλειες…

Σας Ευχαριστώ θερμά για την Φιλοξενία

Επιτρέψτε μου να κρατήσω τόσο την δική μας ανωνυμία όσο και να μην σας αποκαλύψω το όνομα του γιατρού. Άλλωστε τον γνωρίζουν όλοι οι εμπλεκόμενοι και πιστεύω ότι εάν εξακολουθήσουν να τον καλύπτουν θα τους κοστίσει ακριβά
…Το θέμα είναι ότι εμείς χάσαμε τον άνθρωπό μας…  πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template