Ο Μπιλ Γκέιτς βγάζει 8 εκατομμύρια ευρώ την ημέρα,ενώ η Τερέζα Μέι μόλις 466!

Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Οι πλούσιοι και διάσημοι βγάζουν εκατομμύρια, αν και μερικοί ακόμη και δισεκατομμύρια δολάρια το χρόνο, από τις εταιρείες τους, και
φυσικά τα ξοδεύουν σε αγαπημένες τους ασχολίες και χόμπι. Πόσα βγάζουν όμως την ημέρα;
Μπορεί να είναι διάσημοι χάρη σε ένα ταλέντο τους ή γιατί είναι πολύ καλοί στη δουλειά τους, ωστόσο, οι πλούσιοι του κόσμου επενδύουν σε πλήθος άλλων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων που τους αποφέρει εκατομμύρια δολάρια.

Ας δούμε πόσα βγάζουν καθημερινά κάποιοι εξ αυτών και πω τα ξοδεύουν:

Μπιλ Γκέιτς: 8 εκατομμύρια ευρώ την ημέρα


Ο συνιδρυτής της Microsoft Μπιλ Γκέιτς. Φωτογραφία: AP/Nati Harnik

Ο συνιδρυτής της Microsoft, σύμφωνα με το Bloomberg κέρδισε 2,94 δισεκατομμύρια ευρώ το περασμένο έτος, δηλαδή περίπου 8 εκατομμύρια ευρώ την ημέρα. Είναι πρόεδρος του Ιδρύματος Bill & Melinda Gates, του μεγαλύτερου ιδιωτικού φιλανθρωπικού ιδρύματος στον κόσμο.
Πώς τα ξοδεύει: Απολαμβάνει μίνι αποδράσεις στην Ισλανδία και περνά μεγάλες οικογενειακές διακοπές με το ιδιωτικό του γιοτ στη Μεσόγειο. Όπως έχει δηλώσει: «Τα χρήματα δεν έχουν καμία χρησιμότητα σε μένα πέρα από ένα συγκεκριμένο σημείο. Η χρησιμότητά τους είναι εξολοκλήρου στην δημιουργία μιας οργάνωσης για τη διάθεση των πόρων στους φτωχότερους του κόσμου».

JK Rowling: 224.000 ευρώ την ημέρα

Η JK Rowling. Φωτογραφία: Vianney Le Caer/Invision/AP
Η δημιουργός του Χάρι Πότερ βγάζει την περιουσία της από βιβλία, ταινίας, θεματικά πάρκα και την εμπορευματοποίηση του χαρακτήρα των βιβλίων της καθώς και από τα νέα βιβλία της.
Σύμφωνα με την τελευταία λίστα των πλουσίων του Forbes, έβγαλε 82 εκατομμύρια δολάρια το περασμένο έτος – σχεδόν 226.000 ευρώ την ημέρα.
Πώς τα ξοδεύει: Ζει στο Εδιμβούργο με το σύζυγό της και τα τρία τους παιδιά και σύμφωνα με πληροφορίες, αγόρασε το σπίτι του γείτονα έναντι ενός εκατομμυρίου ευρώ για να μεγαλώσει τον κήπο της!. Επίσης, πούλησε το οικογενειακό γιοτ και αγόρασε ένα μέρος στην Αυστραλία – το αντίδοτο απέναντι στον καιρό της Σκωτίας.

Αντέλ: 162.000 ευρώ την ημέρα

Το τρίτο άλμπουμ της Αντέλ «25», της απέφερε 18,6 εκατομμύρια ευρώ το περασμένο έτος, πουλώντας 20 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Το περιοδικό Forbes εκτιμά ότι η 29χρονη τραγουδίστρια έβγαλε συνολικά 59 εκατομμύρια ευρώ, δηλαδή 162.000 ευρώ την ημέρα.
Πώς τα ξοδεύει: Η Αντέλ είναι ιδιοκτήτρια δύο κατοικιών στο Κένσινγκτον, που έχουν διαμορφωθεί έτσι ώστε να δημιουργούν ένα οικογενειακό σπίτι και άλλων δύο στο Χόουβ, στο Ανατολικό Σάσεξ. Έχει επίσης ένα σπίτι στο Λος Άντζελες. Αυτά τα μοιράζεται με τον 43χρονο σύζυγό της Σάιμον Κόνεκι, έναν εκατομμυριούχο διευθυντή φιλανθρωπικής οργάνωσης και τον 4χρονο γιο τους Άντζελο.

Ντέιβιντ Μπέκαμ: 153.000 ευρώ την ημέρα

Ο πρώην ποδοσφαιριστής Ντέιβιντ Μπέκαμ. Φωτογραφία: Arthur Mola/Invision/AP
Ο πρώην ποδοσφαιριστής έχει δανείσει την λάμψη του σχεδόν στα πάντα, από κρέμες προσώπου και σώματος μέχρι ουίσκι και καζίνο.
Πέρυσι έβγαλε 14 εκατομμύρια ευρώ από την εταιρεία δικαιωμάτων του, ενώ σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του Forbes η περιουσία του έφτασε τα 56 εκατομμύρια ευρώ το 2016.
Πώς τα ξοδεύει: Σε ένα νέο σπίτι αξίας 6,8 εκατομμυρίων ευρώ στο Κοτσγουόλντς που δημιουργήθηκε από την μετατροπή πολλών αχυρώνων και φυσικά στα μαθήματα μπαλέτου της κόρης του Χάρπερ, της μικρής του πριγκίπισσας.

Η βασίλισσα Ελισάβετ: 132.000 ευρώ την ημέρα

Η βασίλισσα Ελισάβετ. Φωτογραφία: AP /Alastair Grant
Η Αυτού Μεγαλειότητα έχει λάβει κυβερνητική επιχορήγηση ύψους 15% του καθαρού πλεονάσματος των κονδυλίων της Crown Estate. Πέρυσι έλαβε 48 εκατομμύρια – τα οποία θα αυξηθούν φέτος για να καλύψει την ανακαίνιση του παλατιού του Μπάκιγχαμ.
Πώς τα ξοδεύει: Οι διακοπές στο Μπάλμοραλ και στο Σάντρινγκαμ δεν προσθέτουν πολλά στις ετήσιες δαπάνες της – αλλά η φροντίδα για τα πολλά καταρρέοντα βασιλικά παλάτια είναι μια σημαντική οικονομική διαρροή.
Επίσης, είναι οπαδός των ομπρελών Fulton, της μάρκας παπουτσιών Anello & Davide και των παλτό Barbour.

Τζένιφερ Λόρενς: 56.000 ευρώ την ημέρα

Η ηθοποιός Τζένιφερ Λόρενς. Φωτογραφία: Greg Allen/Invision/AP
Η ηθοποιός που κέρδισε Όσκαργκρινιάζει γιατί δεν αμείβεται με το ίδιο ποσό όσο και οι άντρες ηθοποιοί – αλλά κέρδισε 20,5 εκατομμύρια ευρώ το 2016, ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.
Πώς τα ξοδεύει: Σε μια κατοικία 6 εκατομμυρίων ευρώ στο Μπέβερλι Χιλς και στο δικό της φιλανθρωπικό ίδρυμα που βοηθά τα φτωχά και άρρωστα παιδιά στην πατρίδα της το Κεντάκι.

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: 5.990 ευρώ την ημέρα

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ. Φωτογραφία: AP/Alastair Grant, Pool
Ο δεύτερος σε σειρά για το βρετανικό θρόνο λάμβανε 49.000 ευρώ το χρόνο για την εργασία του με μερική απασχόληση ως πιλότος ελικοπτέρου, την οποία εγκατέλειψε νωρίτερα αυτό το έτος. Παίρνει επίσης περίπου 340.000 ευρώ ετησίως σε πληρωμές τόκων από την κληρονομιά των 11,3 εκατομμυρίων ευρώ της μητέρας του, συν ένα μερίδιο ύψος 3,6 εκατομμυρίων ευρώ που το δίνει ο πατέρας του κάθε χρόνο.
Πώς τα ξοδεύει: Λατρεύει τα custom-made ρούχα της εταιρείας Gieves & Hawkes αλλά και τα γυαλιά Ray-Ban.

Τερέζα Μέι: 466 ευρώ την ημέρα


Η πρωθυπουργός της Βρετανίας, Τερέζα Μέι. Φωτογραφία: AP/Matt Dunham
Ο ετήσιος μισθός του πρωθυπουργού είναι 170.000 ευρώ, δηλαδή 466 ευρώ την ημέρα – που δεν είναι αρκετά ούτε για το μισό ζευγάρι από τα περίφημα δερμάτινα παντελόνια της Μέι αξίας 1.125 ευρώ. Τα προνόμια της δουλειάς πάντως, περιλαμβάνουν διακοπές στα Τσέκερς.
Πώς τα ξοδεύει: Σε πανάκριβα παπούτσια και ρούχα, όπως αυτά που φόρεσε φέτος δηλαδή ένα ζευγάρι πολυτελή παπούτσια Charlotte Olympia αξίας 560 ευρώ, ένα κολιέ 180 ευρώ και ένα στυλό αξίας 200 ευρώ.    πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template