Ο ΗΛΙΑΣ ΖΑΡΜΠΑΛΗΣ ΤΑ ΕΧΑΣΕ ΟΛΑ-Ο γητευτής των μαλλιών έμεινε στον άσσο.

Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

Ο ΗΛΙΑΣ ΖΑΡΜΠΑΛΗΣ ΤΑ ΕΧΑΣΕ ΟΛΑ-Ο γητευτής των μαλλιών έμεινε στον άσσο.Του τα πήρε όλα η ...Εφορία.


Διπλή «καμπάνα» στον hairstylist από το Δ' Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας
Πλέον δουλεύει ως υπάλληλος και μένει στο ενοίκιο, σε μια πολύ μικρή γκαρσονιέρα»
ΑΠO ΤΗΝ
ΝΤΕΜΗ ΝΤΑΒΑΡΗ

Διπλή «καμπάνα» έριξε το Δ' Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας στον αγαπημένο κομμωτή των σταρ Ηλία Ζάρμπαλη για χρέη προς ασφαλιστικά ταμεία από την περίοδο 2010-2012, που υπερβαίνουν τα 500.000 ευρώ.

Οι οφειλές που «έπνιξαν» τον διάσημο hairstylist και επιχειρηματία, οδηγώντας το 2012 στην πτώχευση της αλυσίδας κομμωτηρίων που είχε χτίσει με κόπο, αλλά και στη σύλληψή του τον Απρίλιο του 2013, εξακολουθούν να τον καταδιώκουν, πέντε χρόνια μετά.

Χθες με δύο διαφορετικές αποφάσεις το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο κομμωτή για ανεξόφλητα χρέη προς το ΙΚΑ και τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 27 μηνών (18 μήνες για την πρώτη υπόθεση και εννέα για τη δεύτερη) με τριετή αναστολή.



Σε κατάθεσή της στο δικαστήριο στενή συνεργάτιδα του Ηλία Ζάρμπαλη υποστήριξε ότι ο 60χρονος κομμωτής δεν κατόρθωσε να ανακάμψει οικονομικά μετά την ολοκληρωτική καταστροφή που υπέστη λόγω κρίσης.

«Πλέον δουλεύει ως υπάλληλος σε κομμωτήριο και έχει μόνο τον μισθό του, δεν έχει πια δικό του κατάστημα. Μένει πια στο ενοίκιο, σε μια πολύ μικρή γκαρσονιέρα στο Κολωνάκι. Ξέρω, μάλιστα, ότι ψάχνει να βρει ακόμη πιο φθηνό σπίτι,, για να τα βγάλει πέρα» τόνισε η μάρτυρας και πρόσθεσε: «Οσα χρόνια τον ξέρω, υπήρξε εξαιρετικός εργοδότης, ποτέ δεν καθυστερούσε μισθούς, ήταν πάντα συνεπής, οι οικονομικές συγκυρίες τον έφεραν σε αυτή την κατάσταση».

Πελατεία


Σε ερώτηση του εισαγγελέα αν το κομμωτήριο με την επωνυμία «Ζάρμπαλης» στο Χαλάνδρι είναι ιδιοκτησίας του, η μάρτυρας απάντησε: «Δεν είναι δικό του, απλώς εργάζεται εκεί. Χρησιμοποιούν το όνομά του, επειδή είναι γνωστός και είχε όλα τα προηγούμενα χρόνια πάρα πολύ μεγάλη πελατεία, τους έχει δηλαδή μεταβιβάσει το όνομά του, γνωρίζω και τον επενδυτή».

Πάντως, οι ισχυρισμοί της δεν έπεισαν τον εισαγγελέα, ο οποίος ζήτησε την ενοχή του Ηλία Ζάρμπαλη. «Ηταν ιδιοκτήτης τεσσάρων κομμωτηρίων, όμως με την κρίση έπεσε κατακόρυφα η κίνησή τους. Είχε πτώση πάνω από 50%, εκεί που οι γυναίκες πήγαιναν κομμωτήριο μία φορά την εβδομάδα, μετά πήγαιναν μία φορά τον μήνα και ούτε» ανέφερε στην αγόρευσή του ο δικηγόρος του και πρόσθεσε: «Εγιναν και κάποια λάθη, έτυχε να κάνει μια μεγάλη επένδυση στη Βουκουρεστίου με το ξενοδοχείο “Μεγάλη Βρεταννία” κι έπεσε έξω. Ο κ. Ζάρμπαλης έχει χάσει όλη την περιουσία του, δεν ήταν από τους επιχειρηματίες που προσπάθησαν με διαφόρους τρόπους να περισώσουν την ατομική τους περιουσία. Αντιθέτως, για να πληρώσει Εφορία και χρέη είπε “πάρτε και τα προσωπικά μου ακίνητα”!»
Ηδη βρίσκονται στη διαδικασία του πλειστηριασμού τρία ακίνητα, με το τίμημα για το ένα να ανέρχεται στα 500.000 ευρώ. Το δικαστήριο, πάντως, καταδίκασε τον κατηγορούμενο σε ποινή φυλάκισης 18 μηνών με τριετή αναστολή για τις μη καταβεβλημένες εργοδοτικές εισφορές τη διετία 2010-2011 και σε εννέα μήνες με τριετή αναστολή για τις αντίστοιχες οφειλές του 2012, αναγνωρίζοντας το ελαφρυντικό ότι επιδίωξε να άρει τις συνέπειες της πράξης του.

Το πρώτο κατάστημα, η «φυγή» στην Αμερική και οι δύο γάμοι

Από τα «θαυματουργά» του χέρια έχει περάσει όλη η εγχώρια showbiz! Μοντέλα, ηθοποιοί, σύζυγοι εφοπλιστών και πολιτικών, celebrities του Κολωνακίου, της Γλυφάδας ή των βορείων προαστίων και σύσσωμη η αθηναϊκή ελίτ έκαναν απαραιτήτως μία στάση στα κομμωτήριά του για να ανανεώσουν την εμφάνισή τους.

Εχοντας ως βάση του το κομμωτήριο στην οδό Χάρητος, στο Κολωνάκι, το 1998 εγκαινίασε το κατάστημα στη Γλυφάδα, το 2003 άνοιξε το πρώτο του ιδιόκτητο κομμωτήριο στο Ψυχικό, ενώ το 2006 έφτασε έως τη Νέα Ερυθραία. Το 2008 εγκαινίασε ένα χλιδάτο κατάστημα στη Βουκουρεστίου, η κατασκευή του οποίου λέγεται πως κόστισε πάνω από 1.000.000 ευρώ.

Λουκέτο


Ωστόσο, έπειτα από 35 ολόκληρα χρόνια επιτυχημένης πορείας στον χώρο της κομμωτικής, το 2016 γράφτηκε το τέλος για τη μεγάλη αλυσίδα κομμωτηρίων Ilias Zarbalis. Ηταν λίγες μέρες πριν από το Πάσχα όταν έκλεισε και το τελευταίο κατάστημά του στο Κολωνάκι.Το αμέσως επόμενο διάστημα δημοσιεύματα ήθελαν τον hairstylist να έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή του ξεκινώντας πάλι από την αρχή, αυτή τη φορά στην Αστόρια της Νέας Υόρκης, όπου άνοιξε κομμωτήριο.

Ο Ηλίας Ζάρμπαλης, που γεννήθηκε στο Περιστέρι τη δεκαετία του '50, άρχισε την καριέρα του με ένα μικρό κομμωτήριο στην οδό Χάρητος, αλλά κατάφερε τις επόμενες δεκαετίες να δημιουργήσει τη δική του αλυσίδα κομμωτηρίων, με την τιμή για μια... παρέμβαση από το «μαγικό» ψαλίδι του να αγγίζει τα 150 ευρώ! Εξαιρετικός εργοδότης, ευγενής εκ φύσεως και γνήσιος bon viveur, έζησε το απόγειο της δόξας του στα τέλη της δεκαετίας του '90 έως το 2010, όταν η οικονομική κρίση τού χτύπησε την πόρτα.



Εκτός από τη λαμπερή καριέρα του, ο 60χρονος σήμερα hairstylist έζησε μια πολυτάραχη ζωή, καθώς, εκτός από «γητευτής» των μαλλιών, θεωρείται και γητευτής του… γυναικείου φύλου! Από τον πρώτο γάμο του απέκτησε τον μεγάλο του γιο, ενώ το 1994 παντρεύτηκε το τότε μοντέλο Δήμητρα Κωστάκη, με την οποία απέκτησε δίδυμους γιους. Μετά τον χωρισμό τους, το 2004, στο πλευρό του καρδιοκατακτητή κομμωτή έχουν βρεθεί η Γκρέτα Τσέτη αλλά και η εστεμμένη (Super Star) των καλλιστείων «Playmate 2007» Τζόρτζια Βαϊνά.      πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template