Σκότωσαν τον Μιχ.Ζαφειρόπουλο. Προγραμματισμένο ραντεβού με τον ...θάνατο που μιλούσε σπαστά ελληνικά

Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

Θύμα δολοφονικής επίθεσης έπεσε ο δικηγόρος Μιχάλης Ζαφειρόπουλος, μέσα στο γραφείο του στην οδό Ασκληπιού 154.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, δέκα λεπτά μετά τις 7, συνεργάτης του τηλεφώνησε στην Αστυνομία και σε κατάσταση σοκ, είπε ότι πυροβόλησαν τον δικηγόρο. 


Οι αστυνομικοί που έφθασαν πρώτοι στο σημείο, μπήκαν στο γραφείο του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου και τον είδαν πεσμένο στο πάτωμα με τραύματα στο στομάχι και την κοιλιά. 

Αμέσως το σημείο αποκλείστηκε και κλιμάκιο του τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, “σαρώνουν” το χώρο για να συγκεντρώσουν στοιχεία και μαρτυρίες για τους ενόπλους εισβολείς.



Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο εκτελεστές είχαν προγραμματισμένο ραντεβού με τον δικηγόρο. Χτύπησαν το κουδούνι του γραφείου και ανέβηκαν στον πρώτο όροφο της Ασκληπιού 154. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο άντρες είχαν συζήτηση με τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο και τον συνεργάτη του για υπόθεση που αφορούσε αλλοδαπούς. Οι δύο δολοφόνοι που μιλούσαν σπαστά ελληνικά, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ζήτησαν από τον συνεργάτη του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου να βγει από την αίθουσα με το επιχείρημα ότι ήθελαν να συζητήσουν κάτι προσωπικά.

Αμέσως μετά την αποχώρηση του συναδέλφου του δολοφονηθέντος, οι δύο άγνωστοι δράστες πυροβόλησαν τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο στο κεφάλι και στην κοιλιάκαι τον σκότωσαν. Αναφορές επισημαίνουν ότι οι δολοφόνοι έφυγαν τρέχοντας. «Βοήθεια, μας σκοτώνουν» άκουσαν κατά πληροφορίες άνθρωποι που βρίσκονταν σε διπλανό διαμέρισμα του 1ου ορόφου της Ασκληπιού 154, αλλά δεν ανέφεραν πυροβολισμούς, στοιχείο που μπορεί να οδηγήσει στο συμπέρασμα ότι οι δράστες ενδεχομένως χρησιμοποίησαν όπλα με σιγαστήρα.

Οι κάμερες ρύθμισης κυκλοφορίας και καταστημάτων που βρίσκονται στο σημείο έχουν ήδη μπει στο μικροσκόπιο προκειμένου οι αστυνομικοί να σκιαγραφήσουν το δρομολόγιο διαφυγής των δύο εκτελεστών οι οποίο μετά την εν ψυχρώ εκτέλεση εξαφανίστηκαν και ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση της Αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τους.



Τα κίνητρα της άγριας δολοφονίας παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστα και όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοικτά. Εντούτοις την υπόθεση έχει αναλάβει η Ασφάλεια και παρακολουθεί διακριτικά η Αντιτρομοκρατική. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό που ζήτησαν να μάθουν οι αστυνομικοί από τους συνεργάτες του είναι ποιες υποθέσεις χειριζόταν τον τελευταίο καιρό, αν είχε εκφράσει φόβους και ανησυχία για τη ζωή του ή αν είχε δεχτεί απειλές.

Ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος ήταν γιος του αείμνηστου πρώην βουλευτή της ΝΔ Επαμεινώνδα Ζαφειρόπουλου και αδελφός του πρώην δημάρχου Χαλανδρίου Γρηγόρη Ζαφειρόπουλου.









πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template