ΕΜΥ-Ραγδαία επιδείνωση του καιρού από αύριο

Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού από αύριο καθώς αρχικά θα έχουμε αίθριο καιρό, αλλά βαθμιαία θα αναπτυχθούν νεφώσεις με
τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά και νοτιά. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη αναφέρει στο νέο της δελτίο η ΕΜΥ.

Μακεδονία, Θράκη Καιρός: αρχικά αίθριος. βαθμιαία και από τα δυτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών από το βράδυ στα δυτικά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Άνεμοι: μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία από νότιες διευθύνσεις 4 και στα ανατολικά έως 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 11 έως 26 βαθμούς Κέλσιου. στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στέρεα, Δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: στη δυτική Πελοπόννησο νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές που βαθμιαία θα ενταθούν και είναι πιθανό να εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις οπού βαθμιαία θα αυξηθούν και από τις απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στο βόρειο ιόνιο και την Ήπειρο. Άνεμοι: μεταβλητοί ασθενείς και από το απόγευμα στο Ιόνιο από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 14 έως 26 βαθμούς Κέλσιου. στην ήπειρο η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς υψηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στέρεα, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος Καιρός: αρχικά αίθριος. βαθμιαία από τα νοτιά νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στην Πελοπόννησο. Άνεμοι: μεταβλητοί ασθενείς και από το μεσημέρι από νότιες διευθύνσεις 4 και στα νοτιά τοπικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 12 έως 23 βαθμούς Κέλσιου.

Κυκλάδες, Κρήτη Καιρός
: αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν με τοπικές βροχές κυρίως στην Κρήτη οπού είναι πιθανόν να εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα στις Κυκλάδες 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 16 έως 25 βαθμούς Κέλσιου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα Καιρός: αρχικά αίθριος. βαθμιαία θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές από τις βραδινές ώρες κυρίως στα Δωδεκάνησα. Άνεμοι: στα βόρεια από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά έως 6 μποφόρ. στα νοτιά αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 που από το Απόγευμα θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 19 έως 26 βαθμούς Κέλσιου. στα βόρεια η ελάχιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική Καιρός
: αρχικά αίθριος και βαθμιαία νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Άνεμοι: μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία από νότιες διευθύνσεις 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 14 έως 27 βαθμούς Κέλσιου.



Θεσσαλονίκη Καιρός: γενικά αίθριος. παροδικές νεφώσεις από τις απογευματινές ώρες. Άνεμοι: μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία νοτιοανατολικοί 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 13 έως 25 βαθμούς Κέλσιου.

Για το Σάββατο η ΕΜΥ
προβλέπει νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα δυτικά και νοτιά. τα φαινόμενα, που γρήγορα θα επεκταθούν και στις υπόλοιπες περιοχές.

Στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό αιγαίο θα είναι πιθανώς τοπικά ισχυρά. Σταδιακή εξασθένηση αναμένεται από το βράδυ και από τα δυτικά ενώ σε πτώση θα είναι η θερμοκρασία από τα βορειοδυτικά.  
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template