Η Boussias Communications διοργανώνει τα Insurance Business Awards

Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

Tα Insurance Business Awards διοργανώνονται για πρώτη φορά από την Boussias Communications, υπό την αιγίδα της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος
, με την υποστήριξη του ΣΕΒ και με την συνεργασία του Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (ΣΕΜΑ) και του Πανελληνίου Συνδέσμου Συντονιστών Ασφαλιστικών Συμβούλων (ΠΣΣΑΣ). Τα βραβεία έχουν στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις βέλτιστες πρακτικές, τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες, τις καινοτόμες δράσεις και την κοινωνική προσφορά των ασφαλιστικών οργανισμών. Οι σημαντικές προσπάθειες που καταβάλλονται στον χώρο της ιδιωτικής ασφάλισης έχουν θετικό αντίκτυπο στην οικονομία, την κοινωνία και την απασχόληση και συνθέτουν την εικόνα ενός κλάδου δυναμικού, σύγχρονου και αξιόπιστου.

Στα βραβεία μπορούν να υποβάλουν υποψηφιότητα, ανάλογα με την κατηγορία, ασφαλιστικές επιχειρήσεις, ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές, μεσίτες αντασφαλειών και σύμβουλοι ή πάροχοι υπηρεσιών του ασφαλιστικού κλάδου.

Οι βασικές ενότητες βράβευσης αφορούν τα καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες, τις πρωτοβουλίες στους τομείς της οργάνωσης, τεχνολογίας, επικοινωνίας και κοινωνικής προσφοράς καθώς και τις αναπτυξιακές δράσεις των ασφαλιστικών επιχειρήσεων.

Η κριτική επιτροπή, η οποία θα αξιολογήσει τις υποψηφιότητες των βραβείων, συγκεντρώνει σημαντικές προσωπικότητες που εκπροσωπούν στο υψηλότερο επίπεδο τους επιχειρηματικούς φορείς της χώρας, τους φορείς του κλάδου της ασφάλισης, καθώς και διακεκριμένους ακαδημαϊκούς. 


Πιο συγκεκριμένα, Πρόεδρος της Επιτροπής είναι ο Γιώργος Κώτσαλος, Μέλος Δ.Σ. του ΣΕΒ, τ. Πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) και συμμετέχουν ως μέλη, κατά αλφαβητική σειρά, 

οι: Κωνσταντίνος Αξαρλόγλου, Πρύτανης και Καθηγητής Διεθνών Επιχειρηματικών Σχέσεων στο ALBA Graduate Business School, Νίκος Βέττας, Καθηγητής Οικονομικών στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Γενικός Διευθυντής ΙΟΒΕ, Δημήτρης Γαβαλάκης, Πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Συντονιστών
Ασφαλιστικών Συμβούλων (ΠΣΣΑΣ), Γιώργος Δουκίδης, Καθηγητής του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Διευθυντής του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου
και Ηλεκτρονικού Επιχειρείν (ELTRUN), Κωνσταντίνος B. Κόλλιας, Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Δρ. Κωνσταντίνος Κρεμαλής, Ομότιμος Καθηγητής, Πρόεδρος του Insurance, Social Security & Labor Affairs Committee του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου και Διαχειριστής-Εταίρος της Δικηγορικής Εταιρείας Κρεμαλής, Παντελής Λάμπρου, Διευθυντής Στρατηγικής Επικοινωνίας & Ανάλυσης Αγορών του Χρηματιστηρίου Αθηνών, Βασίλης Λώλας, Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Εταιρικών Υποθέσεων της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), Βασιλική Δανέλλη-Μυλωνά, Πρόεδρος του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς», Ιωάννης Ξηρογιαννόπουλος, Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (ΣΕΜΑ), Αναστάσιος Παγώνης, Πρόεδρος του Γραφείου Διεθνούς Ασφάλισης, Βασίλης Παναγιωτίδης, Διευθυντής του τομέα συστημάτων πληρωμών, καταπολέμησης οικονομικού εγκλήματος και φυσικής ασφάλειας τραπεζών της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, Γιώργος Πανηγυράκης, Καθηγητής του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και Αντιπρόεδρος του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών, Κυριάκος Σουλιώτης, Αναπληρωτής Καθηγητής Πολιτικής Υγείας και Αντιπρύτανης Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Σωτήρης Σταϊκούρας, Senior Lecturer in Finance at Cass Business School, City University, London, Πλάτων Τήνιος, Επίκουρος Καθηγητής Στατιστικής & Ασφαλιστικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιά, Νικόλαος Φίλιππας, Καθηγητής Χρηματοοικονομικής Διοικητικής του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά, Νίκος Φράγκος, Καθηγητής του Τμήματος Στατιστικής, Διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Διαχείρισης Ασφαλιστικών Οργανισμών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η περίοδος υποβολής των υποψηφιοτήτων θα διαρκέσει έως τις 23 Νοεμβρίου 2017, ενώ τα βραβεία θα απονεμηθούν στους νικητές σε ειδική εκδήλωση, η οποία θα διοργανωθεί στις 30 Ιανουαρίου 2018. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν όλες τις σχετικές πληροφορίες στο www.insuranceawards.gr.

Τα βραβεία διοργανώνονται με τη συνεργασία του Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (Σ.Ε.Μ.Α.) και του Πανελληνίου Συνδέσμου Συντονιστών Ασφαλιστικών Συμβούλων (Π.Σ.Σ.Α.Σ.).
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template