LEOPARD 58 Η ατίθαση αλλά luxurious κούκλα των 7 θαλασσών

Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

Στην αγορά των ιστιοπλοϊκών, τα Catamaran της νοτιοαφρικάνικης εταιρείας Leopard εδώ και λίγα χρόνια έχουν ανεβάσει πολύ υψηλά
τον πήχυ της ποιότητας, της αξιοπιστίας και βέβαια της εμφάνισης. 
Η ναυαρχίδα μάλιστα της εταιρείας των ναυπηγών Robertson & Caine, το Leopard 58, είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό, διατηρώντας όλα τα υψηλά -πολυβραβευμένα- στάνταρτς των δίδυμων «αδελφών» του, ενώ προσφέρει στους εύπορους φιλοξενούμενους του ακόμα περισσότερο χώρο για τις δραστηριότητες τους. Και είναι αυτές οι αλλαγές που το αναδεικνύουν ως κορυφαίο -ή τουλάχιστον εκ των κορυφαίων- στην κατηγορία του.



Η σημαντικότερη προσθήκη και σίγουρα εκείνη που κάνει τη διαφορά είναι η τοποθέτηση μιας πανέμορφης flybridge με σκέπαστρο στην οποία μπορούν να φιλοξενηθούν έως και 10 άτομα, δημιουργώντας ουσιαστικά οι ταλαντούχοι σχεδιαστές του ένα επιπλέον κατάστρωμα στο Catamaran. Επιπλέον, με τον τρόπο αυτό αντιμετωπίζεται και ένα μεγάλο πρόβλημα που έχει ο συγκεκριμένος τύπος σκαφών, ότι δηλαδή σε περιπτώσεις βροχής ή δυνατής ηλιοφάνειας όλοι οι επιβαίνοντες τρέχουν να προστατευθούν στο εσωτερικό του. Κατά τα άλλα, τίποτα δεν έχει αλλάξει στην ποιότητα κατασκευής των καταστρωμάτων σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα, με το υπέροχο συνθετικό teak decking να κλέβει την παράσταση στα δάπεδα.

Στην πραγματικότητα, το Catamaran 58 με το 70 τετραγωνικών σαλόνι του, χωρίς τους υπόλοιπους χώρους, είναι το πλέον προσιτό της κατηγορίας του και για πολυτελείς και άνετες κρουαζιέρες, καθώς μέχρι τώρα αυτή η κατηγορία σκαφών απευθύνονταν σε πιο νεανικό κοινό που λίγο-πολύ έψαχνε και την περιπέτεια, μαζί βέβαια με τις χαρές και το πάθος για ιστιοπλοΐα.
 

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι όπως και στα προηγούμενα Leopard, που σημειωτέων περισσότερα από 1.000 είναι ήδη στις επτά θάλασσες, έτσι και εδώ ο αγοραστής μπορεί να ζητήσει τη δική του διαρρύθμιση ως προς τους εσωτερικούς χώρους και τις καμπίνες. Οι τελευταίες μπορεί να φτάσουν ακόμα και τις 6 σε αριθμό, κάτι που σημαίνει πως το Catamaran μπορεί να φιλοξενήσει έως και παρέες ή οικογένειες 12 ατόμων.



Επιπλέον, αν ο αγοραστής θέλει τις δύο κύριες καμπίνες στο βασικό κατάστρωμα, η εταιρεία μπορεί να τις τοποθετήσει στο μπροστινό deck, δημιουργώντας έτσι δύο μικρά ιδιωτικά μπαλκονάκια μπροστά από τη γέφυρα, αυστηρώς ιδιωτικά και μη προσβάσιμα προς όλους. Όσο για το σαλόνι, όταν το Catamaran είναι δεμένο σε κάποια μαρίνα, όλα τα -υπερμεγέθη- παράθυρα ανοίγουν διάπλατα και με εύκολες κινήσεις ο χώρος μεταμορφώνεται αυτόματα σε σαλόνι εξωτερικού χώρου και μοναδικής αισθητικής. Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι όταν οι άνεμοι σταματήσουν να πνέουν, το ζευγάρι των 75hp μηχανών προσφέρουν απόλυτη αίσθηση ασφάλειας, ενώ βέβαια τεχνολογικά το Leopard 58 διαθέτει τα πάντα για μια ξέγνοιαστη πλοήγηση.




































Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template