SEASHORE THEORY Στη luxurious βίλα των 4,2 εκατ. της Αλεόμανδρας

Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

Η περιοχή Αλεόμανδρα της Μυκόνου, στο νοτιοδυτικό άκρο, είναι μία από τις πλέον προνομιακές στο luxurious νησί των Κυκλάδων καθώς
βρίσκεται σε απόσταση μόλις 2 χιλιομέτρων από τον κοσμοπολίτικο Ορνό και σχεδόν δέκα λεπτά με το αυτοκίνητο από την πολύβουη αλλά πανέμορφη Χώρα. 
Κι όμως, πρόκειται για περιοχή σχεδόν απομονωμένη, γεμάτη νεόδμητες βίλες και εντυπωσιακά εξοχικά, που απολαμβάνει την απόλυτη ηρεμία του Αιγαίου και το απέραντο γαλάζιο της κρυστάλλινης θάλασσας. Το πρόβλημα στην Αλεόμανδρα και στις γύρω κοντινές περιοχές είναι η προσέγγιση της ακτής, καθώς παντού κυριαρχούν τα βράχια, θέμα όμως που οι κατασκευαστές έχουν λύσει με εντυπωσιακές πισίνες και τζακούζι, ενώ και μικρού πλάτους παραλίες με σκαλοπάτια είναι διάσπαρτες τριγύρω.


Εδώ, σε αυτή την βραχώδη -αλλά με εκπληκτική θέα- περιοχή είναι χτισμένη αμφιθεατρικά μία από τις ομορφότερες βίλες της Αλεόμαναδρας, την οποία μάλιστα το μεσιτικό γραφείο της Sotheby’s International Realty περιλαμβάνει στη λίστα «προς πώληση» αντί του ποσού των 4,2 εκατομμυρίων ευρώ. Πρόκειται για μία εντυπωσιακή εξοχική κατοικία τριων επιπέδων, σε οικόπεδο 4 στρεμμάτων και 300 μέτρων, χτισμένη κάθετα με την ακτή και από την οποία απέχει μόλις 50 μέτρα. Εντούτοις, το γεγονός αυτό μάλλον δεν πολυενδιαφέρει τον εύπορο φιλοξενούμενο της καθώς στη «Seashore Theory», όπως αποκαλεί την κατοικία το Sotheby’s, κυριαρχεί μια τεράστια πισίνα υπερχείλισης, γύρω από την οποία είναι στημένες αριστοτεχνικά όλες οι luxurious ανέσεις που προσφέρει το συγκρότημα.

H «Seashore Theory» διαθέτει συνολικά 6 υπνοδωμάτια, με εσωτερικά μπάνια, σε 700 πολυτελή τετραγωνικά μέτρα, στα οποία κυριαρχεί το λευκό των Κυκλάδων και συνδυάζεται αριστοτεχνικά η μοντέρνα αρχιτεκτονική και εσωτερική διακόσμηση με το παραδοσιασκό, μυκονιάτικο στυλ. 

Κάθε χώρος της βίλας αποτελεί έκπληξη για όλες τις αισθήσεις των φιλοξενουμένων της, ξεκινώντας από την έντονη παρουσία της παραδοσιακής πέτρας και του κατάλευκου μαρμάρου συνεχίζοντας στον υπερβολικά μεγάλο αριθμό παραθύρων και στο άπλετο φως του ήλιου που διαχέεται σε όλους τους χώρους και καταλήγοντας στις ξύλινες οροφές με τα δοκάρια αλλά και τη μίνιμαλ αισθητική στην επίπλωση και τη διακόσμηση.



Στη βίλα των 4,2 εκατομμυρίων ευρώ της Αλεόμανδρας, στο υψηλότερο επίπεδο βρίσκεται η κυρίως κρεβατοκάμαρα, πραγματικά luxurious, με τη δική της βεράντα και απίστευτη θέα προς το Αιγαίο και ανεξάρτητη από τους υπόλοιπους χώρους. Στο μεσαίο επίπεδο και έχοντας επίκεντρο όλου του ενδιαφέροντος την πισίνα, υπάρχουν υπέροχοι εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι με καθιστικά και τραπεζαρίες, οι κουζίνες, εσωτερική και εξωτερική, BBQ, μεγάλος χώρος για χαλάρωση και ηλιοθεραπεία και ένας μοναδικός υπαίθριος χώρος με ξύλινο κιόσκι που προσφέρεται για συχνή, καθημερινή χρήση τους καλοκαιρινούς μήνες. Τέλος, στο χαμηλότερο επίπεδο βρίσκονται επίσης ανεξάρτητες οι υπόλοιπες κρεβατοκάμαρες, κάθε μία με τα δικά τους, εσωτερικά μπάνια και με εύκολη πρόσβαση προς το εξωτερικό της βίλας.

Προφανώς και οι ανέσεις που προσφέρονται στην υπέροχη βίλα της Αλεόμανδραςείναι πολλές περισσότερες από αυτές που θα μπορούσαν να καταγραφούν σε ένα κείμενο 500 λέξεων και οι αρκετές φωτογραφίες είναι πιο ικανές να «αποκαλύψουν» το μεγαλείο του ακινήτου. Απολαύστε τις και ονειρευτείτε μαζί μας!

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΕΘΟΣ


































































Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template